פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים זה בנושא בעיות מינימום ומקסימום . אני לא ממש מצליח לפתור את התרגיל אם מישהו יכול לתת לי תשובה או הסבר למחר אני ישמח מאוד!!! ספר: יסודות מדעי המחשב בספת c# חלק א . עמוד 131 תרגיל 49:::. ביום ספורט מתחרים התלמידים בקפיצה לגובה . פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט את תוצאות הקפיצה עבור 8 תלמידים . פלט האלגוריתם הוא הצגת הקפיצה הגבוהה ביותר ומספרו הסידורי של התלמיד שקפיצתו הגבוהה ביותר. תודה רבה.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים זה הרבה יותר קל אם אתה יודע את הטווח של המספריםבמקרה שלנו- רק חיובייםאז אפשר לעשות משתנה INT בשם MAX או משהו כזה שיכיל את הקפיצה הכי גבוההכל קלט תעשה IF ומה שיהיה בפנים בסוף זו הקפיצה הכי גבוהה
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר תודה ! בידיוק כמו שאמרתה אני מנסה לעשות אבל לא יוצא לי טוב...דרך אגב כמו שהבנתי ממך ככה הבנתי מהדוגמה שבספר אבל אני לא מצליח לפתור...גם אני לא יודע איך הם רוצים שאני יציג את המספר הסידורי של התלמיד שקפיצתו הגבוהה ביותר... (צריך בשביל זה עוד משתנה?)
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים א.כן צריך בשביל עוד משתנהב. אתה משתמש בלולאה נכון?ג.ככה הקוד אמור להראותint jump=0;int max=-1;for(int i=1;i<=8;i++) jump=int.parse(console.readline())if(jump>max) jump=maxבסוף הרצת הקטע הזה MAX יכיל את ערך הקפיצה הגבוהה ביותר וJUMP יכיל את הקפיצה האחרונה
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים int max=0, maxi, i, temp;for (i=0;i<8;i++){temp=int.Parse(Console.ReadLine());if (temp>max){max=temp;maxi=i;}}Console.WriteLine(max);Console.WriteLine(maxi);האלגוריתם בודק מקסימוםבמידה והמספר שנמצא הוא המקסימום - המספר נכנס למשתנה max ומספר התלמיד נכנס לmaxiבסוף הוא מוציא כפלט את שניהםפשוט וקל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.