עבור לתוכן

המלצה בבקשה למארז עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

רציתי בבקשה המלצה למארז שחור, שקט, מבריק, בלי ספק, ובלי חלון.

רציתי לקנות סופרנו DX של TT, אבל אין בארץ ולא יהיה ניתן להשיג אותו בלי חלון, לכן אני מחפש משהו אחר אם מישהו יכול להמליץ, אודה לו מאוד.

אני מחפש משהו שיהיה חזק, שיוכל להחזיק גם ספק כוח כבד כמו של קורסאייר ששוקל קילו וחצי, קניתי אותו מהמלצה פה בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג ב"ה.

תודה שוב לכולם! :)

פורסם

Coolermaster CM 690 Black

מארז מעולה מקורר היטב אבל אני לא חושב שהוא מבריק

http://tms.co.il/product/4849

פורסם
  • מחבר

אני מחפש שיהיה שקט לגמרי, ושיהיה גם עם דלת, עד כמה שראיתי המארזים של CM לא מגיעים עם דלת.

תודה.

פורסם

מארז כמו שאתה רוצה לא בדיוק קיים.

הכי קרוב- NZXT HUSH

רק להחליף את שני המאווררים המזוויעים שבאים איתו במשהו נורמלי, ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

אין כמו הסופרנו DX? הוא שחור ומבריק. רק חבל שאין בלי חלון. חשבתי אולי לקנות עם חלון ולסתום עם משהו, אבל אני לא יודע אם כדאי.[br]פורסם בתאריך: 24.11.2008 בשעה 20:13:14

חוץ מזה, ה- HUSH שהמלצת מגיע בלי AIR GUIDE, האם זה משנה וחשוב?

תודה.

פורסם

Air guide פוגע באיוורר במארז הרבה יותר מלעזור. תעלה חסרת שימוש שלרוב מעיפים.....

הסופרנו למיניהם הם קופסאות סכינים, לשלוח יד פנימה זו סכנה רצינית, אתה עלול לאבד שם אצבע או 2. לי אישית יש טראומה מהם.

לגבי גימור מבריק- ה HUSH מגיע עם גימור פסנתר, אם אתה יודע מה זה (כמו הסונטה 3....), מבריק למחצה שכזה...

גימור מבריק וגם גימור פסנתר לדעתי זו צרה. תופס סימני אצבעות ומושך אבק בטירוף, אבל איך שבא לך.

פורסם
  • מחבר

אז אם אין AIR GUIDE זה יותר טוב. ולגבי הסופרנו למה התכוונת קופסת סכינים?

פשוט יש לי מסך ורמקולים עם גימור מסך T240 סמסונג שהוא מבריק וגם רמקולים מבריקים, ורציתי שיהיה לי סט מבריק.

בכל אופן תודה על כל העזרה. :)

נ.ב. חשבתי שה- AIR GUIDE דוקא חשוב לאיוורור של המארז.

פורסם

מאוד לא ממליץ. החומר האקוסטי שם גרוע מאוד, צפיפות נמוכה מאוד, לא נוח בגרוש להרכיב אותו, ב 90% מהספקים חיבור החשמל ללוח בכלל לא מגיע לאן שהוא אמור להגיע......

והחלק העליון מבודד לחלוטין מהתחתון, מה שהיה דבר טוב, אבל..... החלק העליון מאוורר ע"י מאוורר 120 מ"מ בודד שמוציא אוויר. ממש מבאס.

פורסם

אם כך הדבר אז אפשר לקחת את ה SONTANA3 בלי הספק או את ה NZXT HUSH ...

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני שואל שוב, אבל ראיתי בכמה מקומות באינטרנט שכותבים שחשוב שיהיה בצד את לא את התעלה אלא את הרשת הזו שאפשר לחבר מאורר או אפילו בלי מאורר כדי שיהיה איוורור טוב יותר למארז.

וגם ברוב גדול אם לא בכל המארזים יש את זה. מצד שני הANTEC SONTANA או P180 וגם מה שהמלצתם ה- HUSH מגיעים עם דלת שלמה בלי זה, האם באמת זה מספיק מאוורר בלי הVENT הזה?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

אולי אקח את הטריטון של GIGABYTE, רק יש לי שאלה: מהה ההבדל בין הטריטון לטריטון 180?

תודה.

פורסם

סליחה שאני שואל שוב, אבל ראיתי בכמה מקומות באינטרנט שכותבים שחשוב שיהיה בצד את לא את התעלה אלא את הרשת הזו שאפשר לחבר מאורר או אפילו בלי מאורר כדי שיהיה איוורור טוב יותר למארז.

וגם ברוב גדול אם לא בכל המארזים יש את זה. מצד שני הANTEC SONTANA או P180 וגם מה שהמלצתם ה- HUSH מגיעים עם דלת שלמה בלי זה, האם באמת זה מספיק מאוורר בלי הVENT הזה?

תודה רבה.

בטח שרצוי שתהיה רשת בצד, אבל אם יהיה לך פתח בצד- יהיה גם יותר רעש. אתה נוגד את עצמך, לא קיים מארז שגם שקט לחלוטין וגם מאוורר ממש כמו שצריך.

אפשר לדעת מה בדיוק אתה רוצה לשים שם בכלל?

לגבי הטריטון של ג'יגבייט (2 הדגמים)-

הם בכלל לא חוסמים רעש.

פורסם
  • מחבר

מעבד אינטל מרובע ליבות

כרטיס מסך 8600512MB

דיסק אחד

צורב DVD אחד

[br]פורסם בתאריך: 25.11.2008 בשעה 21:08:00

מה שאני רוצה לשאול הוא מה עדיף: סופרנו רגיל של TT, או גיגהבייט טריטון 180? מבחינת איכות החומר ושאר הדברים, נוחיות ועוד.

תודה רבה לכולם.

פורסם

אם תחרוג ב - 90 ש"ח יש לך MINI P180.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים