עבור לתוכן

מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק

Featured Replies

פורסם

עד היום הייתי תמיד עובד עם LogMeIn לאחרונה התקנתי מחדש את כל המחשבים בבית

וכמו תמיד אני מין סקר שוק כזה לגלות אם יש משהו יותר טוב/נוח/מציעה מגוון רחב יותר של אפשרויות

מישהו מכיר תוכנה אחרת?

פורסם

אני לא מכיר את LogMeIn, אבל אני משתמש עם RealVNC.

זאת תוכנה די בסיסית יש לה פיצר נחמד של שיתוף Clipboard ככה שאם אתה עושה Copy במחשב אחד תוכל לעשות Paste במחשב השני (דרך חלון ההשתלטות כמובן).

פורסם

אני משתמש ב- UltraVNC, חינמית ומומלצת, תומכת בויסטה (גם x64).

פורסם
  • מחבר

גם LOGNEIN תומכים בVISTA 64 עוד מלפני שנה.

אבל אני אבדוק את השרות הזה נראה מה זה, תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.11.2008 בשעה 16:43:05

מצאתי את ההשואה הבאה:

http://logmein-free.en.softonic.com/compare/teamviewer,crossloop,realvnc-free-edition

אולי כדאי לכם לנסות את LOG ME IN ?

בזמן שאני אבדוק את TeamViewer.

פורסם

אני מכיר את LogMeIn, אבל אני לא אוהב שהמידע שלי עובר דרך גורם צד שלישי.

בכל מקרה אני לרוב משתמש ב- Remote access ברשתות פנימיות, ולא דרך האינטרנט, לכן אני מעדיף את ה- UltraVNC (שאגב, נחשבת לטובה ביותר בין תוכנות ה- VNC למינהן).

פורסם

אני משתמש ב-RealVNC Corporate, כי היא היחידה שיש לה הצפנה מובנית על כל התעבורה. ב-UltraVNC היה צריך להתעסק עם פלאגינים (לפחות כשבדקתי בפעם האחרונה) ולא אהבתי את זה.

פורסם

אני מכיר את LogMeIn, אבל אני לא אוהב שהמידע שלי עובר דרך גורם צד שלישי.

ב- LogMeIn המידע לא עובר דרך השרת שלהם. זו תוכנה שמאפשרת remote desktop ללא הפניית פורטים בנתב או הסתבכות עם הגדרות כלשהן ע"י כך שהיא שומרת על חיבור קבוע עם המחשב שלך שאתה יכול להשתמש בו דרך האתר שלהם מכל מחשב אחר. אבל מרגע שהחיבור נוצר, המידע בין שני המחשבים עובר ישירות דרך האינטרנט ולא דרך השרת של לוג מי אין. מה שכן, בדיוק בגלל השיטה הזאת של השארת חיבור פתוח בין האתר לבין המחשב בבית, האבטחה נפגמת בצורה חמורה, לדעתי, ולכן לא הייתי משתמש בזה. אתה בעצם נותן פה גישה לתוך המחשב שלך שעוקפת FW וכל מיני הגנות אחרות וחושף את עצמך ל-malware כלשהו שיודע איך לנצל את הפרצה הזאת.

פורסם

אני משתמש ב-RealVNC Corporate, כי היא היחידה שיש לה הצפנה מובנית על כל התעבורה. ב-UltraVNC היה צריך להתעסק עם פלאגינים (לפחות כשבדקתי בפעם האחרונה) ולא אהבתי את זה.

נכון, צריך להוריד Plugin, אבל זו פעולה חד פעמית ופשוטה.

ב- LogMeIn המידע לא עובר דרך השרת שלהם. זו תוכנה שמאפשרת remote desktop ללא הפניית פורטים בנתב או הסתבכות עם הגדרות כלשהן ע"י כך שהיא שומרת על חיבור קבוע עם המחשב שלך שאתה יכול להשתמש בו דרך האתר שלהם מכל מחשב אחר. אבל מרגע שהחיבור נוצר, המידע בין שני המחשבים עובר ישירות דרך האינטרנט ולא דרך השרת של לוג מי אין. מה שכן, בדיוק בגלל השיטה הזאת של השארת חיבור פתוח בין האתר לבין המחשב בבית, האבטחה נפגמת בצורה חמורה, לדעתי, ולכן לא הייתי משתמש בזה. אתה בעצם נותן פה גישה לתוך המחשב שלך שעוקפת FW וכל מיני הגנות אחרות וחושף את עצמך ל-malware כלשהו שיודע איך לנצל את הפרצה הזאת.

אני לא צריך להפנות פורטים, ב- UltraVNC יש מספר אופציות לבחירה של המשתמש (שבניהם אפשר גם לבחור באופציית הפניית הפורטים).

בכל מקרה הפניית פורטים בנתב לא מפריעה למי שיש FW תוכנה במחשב.

פורסם
  • מחבר

הסיבה שאני השתמשתי ב LOGMEIN היא הפשטות, התקנה בסיסית ביותר, שלחתי לאמא שלי לינק ואמרתי תלחצי ENTERים.

אחרי זה אני יכול להשתלת על כל המחשבים ללא התערבות המשתמש ואפילו במSESION במקביל.

זה חינם, וכמו לאחרים יש גם הצפנה ויש גם תמיכה NATIVE 64.

פורסם

מה עם remote desktop connection המובנה .

עובד מצויין .

פורסם
  • מחבר

מה עם remote desktop connection המובנה .

עובד מצויין .

נראה לי שלא הבנת מה התוכניות האחרות עושות, כדי להתחבר מהבית של החבר עם התוכנה נ"ל אני צריך לגלות מה

כתובת IP של הנתב שלי באותו רגע או להגדיר לו גכתובת דינאמית להפנות פורטים ולשנות הגדרות במידה ויש יותר ממחשב אחד

שם אני נכנס מכניס סיסמאה ומקיש דאבל קליק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים