עבור לתוכן

Resident Evil 5 - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

מדהים..אם אני מפעיל את הבנצ'מרק עם אותם הגדרות בדיוק , פעם עם AAX4 ופעם בלי יש הבדל של 200 אחוז בביצועים .

עם AAX4 אני מקבל בסצינה הראשונה בין 20-35 פריימים קבוע , ובלי הפילטר 50-60 קבוע וזה עף לא מזיז למחשב

איך ייתכן שהפילטר כל כך כבד במשחק הזה

• תגובות 59
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי זה היה בנוי לקונסולות= לא חשבו על AA בכלל...

פורסם

אם האופציה קיימת בהגדרות אז חשבו עליה מן הסתם , וכן אני מאמין ששינו משהו גם בתכנות בשביל אופטימיזציה אבל כנראה לא עשו את זה טוב

פורסם

לא הייתה אופטימיזצייה, פשוט העבירו את המשחק לDX וכפו עליו פילטרים כמו שאתה כופה אותם בכוח מהדרייבר...

פורסם

לא יודע מה אתם ממלמלים, כנראה הבעיות הם עם ATI. עם NVIDIA אין את הנפילות ב-DX10 או הבדלים של "200%" בין AA לבלי AA ::)

אני עם 8800GT ב-1600x1200 הכל high, מקבל בכל 4 האיזורים FPS יציב. עם AAx4 נע בין 40 ל-50. בלי AA נע בין 60 ל-70 בערך.

פורסם

יש לי כפול ליבה..בכל אופן תהיה בטוח שאף גרסה של 8800 לא טובה יותר מHD 4850 בכל משחק שיצא אי פעם

פורסם

במקרה של התמונות האחרונות שהראו פה, זה בגלל המעבד.

כניראה אתם פספסתם את הלוגו הירוק הגדול שיש על כל דבר שקשור לגירסת המחשב של המשחק :lol: שזה מזכיר לי שוב למה אסור לקנות כרטיסי מסך של NVIDIA, היא החברה היחידה בשוק החומרה שפוגעת בשוק במקום לעזור לו. ATI ואינטל אף פעם לא ניסו להשפיע על הביצועים במשחק, גם אם היה על המשחק את הלוגו שלהם.

פורסם

יש לי כפול ליבה..בכל אופן תהיה בטוח שאף גרסה של 8800 לא טובה יותר מHD 4850 בכל משחק שיצא אי פעם

אז הנה לך משחק אחד כזה... חוץ מזה כבר ראיתי מקרים (מועטים אומנם) ש-8800gt נתן קצת יותר מ-4850. אבל זה לא רלוונטי עכשיו.

כניראה אתם פספסתם את הלוגו הירוק הגדול שיש על כל דבר שקשור לגירסת המחשב של המשחק :lol: שזה מזכיר לי שוב למה אסור לקנות כרטיסי מסך של NVIDIA, היא החברה היחידה בשוק החומרה שפוגעת בשוק במקום לעזור לו. ATI ואינטל אף פעם לא ניסו להשפיע על הביצועים במשחק, גם אם היה על המשחק את הלוגו שלהם.

nvidia עוזרים עם אופטימיזציות לחומרה שלהם, זה לא מעניין אותם איך זה ירוץ אצל המתחרים. זה כבר התפקיד של המפתחים והעזרה שהם מקבלים מהמתחרים. לא לקנות אנוידיה בגלל איזה עקרון שהם פוגעים בשוק, אפילו אם זה היה נכון ובמכוון, סלח לי אבל זה גובל בטמטום.

"זה רץ יותר טוב על אנוידיה ? אה אז אני דווקא יקנה ATI אני יראה להם מזה" :kopfpatsch: עדיף שתחשוב על התחת שלך במקום על "השוק".

פורסם

לא יודע אם שמתם לב, אבל בבדיקה שיש איזה 3 או 4 סצנות...? היא בכלל לא זהה בכל פעם שמריצים אותה... פעם אחת באים עליי דברים מעופפים פעם לא, פעם אחת מרביצים לי עם בקבוק פעם אחת לא... איזה מן BENCH זה ?

פורסם

כן סתם חרטא אבל גרפיקה יוצאת דופן..יש איזה קטע של 2 שניות שרואים את הזומבי הכושי בפוזה עם המשקפי שמש על הבמה נראה חבל הזמן אמיתי

פורסם

"זה רץ יותר טוב על אנוידיה ? אה אז אני דווקא יקנה ATI אני יראה להם מזה" :kopfpatsch: עדיף שתחשוב על התחת שלך במקום על "השוק".

ועזוב את זה שאם זה רץ יותר טוב על NVIDA אין לזה שום קשר ללוגו שאתה רואה בתחילת המשחק.

פורסם

הלוגו לא מחייב שזה ירוץ "יותר טוב" על אנוידיה, מה שכן זה במידה מסויימת מבטיח שירוץ טוב (מבחינת יעילות ותאימות).

פורסם

אם המשחק רץ לי ב-30 FPS

זה סבבה?

הכל על מקס'

פורסם

ועזוב את זה שאם זה רץ יותר טוב על NVIDA אין לזה שום קשר ללוגו שאתה רואה בתחילת המשחק.

לצערנו מאז הנפילה של ATI עם HD2000 בהרבה מקרים NVIDIA גורמת למפתחים ליצור הפרש ביצועים הזולי בין הכרטיסים שלה לכרטיסים של ATI (ואז רואים למשל ש 8800GT חזק מ HD4850). זה עובדה והם עשו את זה יותר מידי פעמים מאז שהתחיל ה DX10. ברוב המקרים החברות בשלב מסויים גם מוציאות PATCH שמסדר את זה (כמו CRYSIS שבמקור היה הפרש ענק לטובת NVIDIA ורק אחרי ש CRYTEK סידרו את זה ניהיה הפרש לטובת ATI).

פורסם

Hugemouth,אין פה שום תיאוריות קונספירציה של "הפרשים מכוונים" ורמאות כלשהי מצד החברות..בסך הכל,NVIDIA מעניקה תמיכה להרבה מאוד חברות פיתוח ומשחקים(מה שיכול לבוא לידי ביטוי בכסף או במערכות מחשב מוכנות מבוססות אנוידיה שהיא מעניקה להם),וכיוון שכל משחק עם סמל של אנוידיה בתחילתו פותח,קרוב לוודאי,על מחשבים בהם ישנם מוצרים של חברת אנוידיה(צ'יפסט,וכמובן שגם כרטיס מסך)-ועל כן גם יהיה מותאם טוב יותר לכרטיסי מסך של אנוידיה,זה לא מכוון נגד ATI,זה פשוט תוצאה של הכרה טובה יותר של רכיבי אנוידיה,פשוט כך.

ישנם גם משחקים ש"ממומנים" ע"י ATI,אבל נראה שאנוידיה משקיעה משאבים רבים יותר בתחום,ולכן זוכה,כיום,לעדיפות גורפת בביצועים ברוב המשחקים..וכמו שאמרת,פעמים רבות המצב מתאזן אחרי כמה זמן ע"י פאץ' שפשוט מותאם גם לכרטיסי ATI(כשהמפתחת רואה דרישה לשיפור הביצועים,ומאמינה שפאץ' כזה יכול לעזור ולהגדיל המכירות-כך אני מניח..).

בכל מקרה,מדובר ביחסי גומלין פשוטים וטבעיים בין שני בעלי עניין,ואין בזה שום רע או פסול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים