עבור לתוכן

עזרה בניסוח שאלה על sector 0

Featured Replies

פורסם

במסגרת הקורס טכנאים שעשיתי בג'ון ברייס, התבקשנו להגיש עבודה למרצה הכוללת שטלות על חומרה לפי החומר שלמדנו.

אחת מהשאלות היא: מהו sector 0 ומה הוא מכיל?

התשובה שלי (ותקנו אותי אם אני טועה): Sector 0 בדיסק הקשיח או בדיסקט מכיל קובץ מיוחד המצביע על מערכת הקבצים, המראה את מיקום הקבצים על הכונן הקשיח/דיסקט ומודיעה על סידור האשכולות (clusters). לא ניתן להיכנס ל- sector 0 ישירות.

תקנו אותי אם אני טועה. התקשרתי לבאג בגבעתיים לוודא את זה, כי לא הייתי בטוח בניסוח של התשובה. תשובת המוכר הייתה: "את האמת, אין לי שמץ של מושג". התחלתי לשאול אותו איך זה שהוא עובד בבאג והוא מנהל הסניף והוא לא מכיר את מבנה ההארד דיסק, והאם הוא שמע על הסמכת A+ של טכנאים. הוא אמר שהוא שמע על זה, אבל לא יותר מזה. נראה לכם שהוא משקר?

אולי המנהל צחק עליי ואמר לעצמו משהו כמו: "הגימר המהולל לא יודע מה זה sector 0" וסתם אמר שהוא לא יודע?

פורסם

מה באג קשורים להנדסת הארד-דיסק ומערכת קבצים אני לא יודע :nixweiss::kopfpatsch:

זה כמו שתשאל את המוכר כמה זרם הקבל בכרטיס המסך פורק וטוען, מה הקוטביות של הדיודה וכמה אוהם הנגדים צריכים :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אנחנו למדנו על MBR. אל תעשה ממני צחוק.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה. התקשרתי לבאג בגבעתיים לוודא את זה, כי לא הייתי בטוח בניסוח של התשובה. תשובת המוכר הייתה: "את האמת, אין לי שמץ של מושג". התחלתי לשאול אותו איך זה שהוא עובד בבאג והוא מנהל הסניף והוא לא מכיר את מבנה ההארד דיסק, והאם הוא שמע על הסמכת A+ של טכנאים. הוא אמר שהוא שמע על זה, אבל לא יותר מזה. נראה לכם שהוא משקר?

אולי המנהל צחק עליי ואמר לעצמו משהו כמו: "הגימר המהולל לא יודע מה זה sector 0" וסתם אמר שהוא לא יודע?

תקשיב, אתה חי בסרט רע.. אתה לא מבין שבשיל לעבוד בבאג צריך 0-ידע במחשבים ? צריך רק לדעת איך למכור ולדחוף מוצרים. אין מצב שמנהל בבאג או עובד שהוא לא במעבדה יודע את זה. גם אלו שעובדים במעבדה, בטח לא שולטים בזה.

[br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 21:44:34

אתה זה שעושה מעצמך צחוק, אנחנו לא צריכים. בכל מקרה, MBR זה סקטור אפס.

פורסם

כאילו שאפשר לעשות ממך צחוק יותר ממה שאתה עשית בכך שהתקשרת לבאג כדי לשאול את השאלה הזו.

פורסם

כאילו שאפשר לעשות ממך צחוק יותר ממה שאתה עשית בכך שהתקשרת לבאג כדי לשאול את השאלה הזו.

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לבאג על מנת לוודא שהשאלה מנוסחת היטב ושהיא נכונה. אם הם יעזרו לי וויגידו לי איזה רק על חומרה צריך על מנת לעבוד שם, אני אשמח מאוד. הפחד שלי הוא שלא ייצא כלום מהעבודה שאני מגיש למרצה שלי, ועוד יותר כלום מהחומר שאני מוציא מ- hwzone מאז הקמתו, ושכל הדפים שהדפסתי והספרים והמגזינים שקניתי יילכו לזבל ושכל הקורס יהיה שווה לתחת, סליחה על הביטוי. אני כל כך רוצה שהחומר באתר ובפורומים ייקח אותי רחוק, אבל אני לא יודע עד כמה.

פורסם

רגע אז גם לטויז אר אס לא התקבלת?

פורסם
  • מחבר

לטויס אר אס לא התקבלתי כי באותו בזמן שפניתי אליהם הם לא חיפשו עובדים. בנוסף, אחד מהחבר'ה האחראים שם בחן אותי על הידע שלי במשחקי מחשב ואמר שאני over qualified- כלומר, יותר מדי טוב בשבילם. אם בא הורה עם ילד ורוצה משחק, אז צריך לתת לו את שרק 2, גם אם הוא מפוצץ בבאגים והוא ילדותי מדי. הוא אמר שאני צריך ללכת לעבוד באיזה עיתון משחקים או משהו. אמרתי לו שבתיכון ניסיתי להתקבל לויגיימס, והייתי בקשר עם החבר'ה שם, והם אפילו פרסמו ראיון שערכתי עם מפיצי המשחק will rock ודרשו שאכתוב עוד על מנת להתקבל באופן רשמי- אבל אז היו לי בגרויות וצבא והם לא היו צריכים שאכתוב על משחק מחשב כשמישהו כבר כתב על גרסת ה- PS2/XBOX/Gamecube שלו. חלק מהכתבים רצו שאני אבוא לישיבות צוות, אבל זה מותנה באישור של העורכים ולא כל מי שבא לו יכול להיכנס לשם.

פורסם

אז אולי תלך למקום כמו קומברס?! אולי שמה אתה לא תהיה טוב מדיי ותתאים

פורסם
  • מחבר

בכיף, אבל הם בטח דורשים שם תואר ראשון במדעי המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים