פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים הכוונה היא לכרטיס 4850 (לא 4870) עם 512 מגה זיכרון, שבלי להתעסק עם אחוזים וכל מני שטויות כאלו פשוט חרישי מהגדרות המפעל חוץ מבמשחקים אולי.
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים מחבר תתחדש, חזרת לשורשים ;D 60 מעלות במאמץ או מנוחה? good Roots במנוחה. חזרתי מהעבודה, נכנסתי לריבה-טיונר והבנתי למה הטמפ' עומדת על 60 מעלות המאווררים עבדו על מהירות 25% העלתי אותם למהירות 50% (עדיין חרישי) והטמפ' צנחה ל 45 מעלות אבדוק טמפ' תוך כדי משחקים בהמשך, איזה משחק נחשב לתנור לכרטיסים היום?
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים מחבר אוקי, תודה. עידכון: למה הבאת לי את המשחק המעיק הזה? טוב, העלתי מאווררים ל 70% ובקרייסיס המקסימום שהגעתי בטמפ' הוא 50 מעלות (זה תנור, די-ג'יי?) FPS פשוט על הפנים, ברוב הזמן בקושי מגיע ל 18-20 והמקסימום- 27 זה משחק זה? אני לא הולך לעשות OC לכרטיס רק בשביל המשחק המשעמם הזה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2717 שנים בסדר, אונס הכרטיס זאת המטרה... משימה בוצעה בהצלחה 50 מעלות? מצויין אם לא מפריע לך הרעש תרגיש חופשי לעשות OC וולהעלות % מאוורר
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים הקירור די דומה ל-S1 אבל לא מקרר כמוהו.למה כזה נמוך בקרייסיס, אני יודע שאנחנו לא משחקים באותה הרזולוציה אבל אצלי הכל על מקסימום (חוץ מ-AA) ואני מקבל מעל 50 FPSבבאנצ' קיבלתי ממוצע 44 (אם זכרוני אינו מטעה'ני), בהזדמנות נחליף מסך ונראה.
פורסם 2008 בנובמבר 2817 שנים דיברו על זה פה בפורום בעבר, נדמה לי שהמסקנה שהגיעו אליה הייתה שככל שעולים ברזולוציה, פחות צריכים פילטרים. תתחדש על הכרטיס
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים מחבר תודה אורן 50 מעלות? מצויין אם לא מפריע לך הרעש תרגיש חופשי לעשות OC וולהעלות % מאוורר מלבד קרייסיס כל משחק שאני מפעיל על הגדרות מקסימליות אני לא רואה שום צורך ל OC כמו כן להעלות את % במאוורר. לגבי המאוורר, מישהו יודע באילו מאווררים משתמשים פאליט בגירסה החדשה? העלתי אותם ל 80% ולא שמעתי רעש בכלל, הטמפ' ירדה ל 41 במנוחה ובמשחקים לא עברה את ה 48
פורסם 2008 בנובמבר 2917 שנים האם יש דגמים של הפאליט עם המאוררים החדשים גם בסידרה של ה 512 מגה והאם יש משהו כזה חרישי גם ל 4850 ?
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מחבר ראיתי שבדרייבר של ATI נוספה האפשרות של שינוי % המאוורר,מה שבדרך-כלל הייתי עושה דרך rivaTunerיש טעם להמשיך "להחזיק" ב rivaTuner ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 3016 שנים מחבר ה OC כרגע לא נדרשגם ככה יש אפשרות לטורבו (סוג של OC) מה עם ה ATITOOL עדיין קיימת? :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.