פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים באמת ? באתר שלהם רשום שהקובץ הזה תקף ל Nforce 4, Nforce 5x0, NForce 6X0, Nforce 7X0 , ובכיף אם זה מה שיעזור לו...
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים לא מבין משהואם אין אצלך דריברים לסאטא (ואין ! ) אך בכלל קשיח שלך עובד ?לבדוק בביוס שסאטא נמצא ב ahci ולא ב COMPATIBILITY ולבחור ahci רק אחרי אתה מתקין דריבר סאטא של לוח אם.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים באמת ? באתר שלהם רשום שהקובץ הזה תקף ל Nforce 4, Nforce 5x0, NForce 6X0, Nforce 7X0 , ובכיף אם זה מה שיעזור לו... תנסה להוריד מהאתר של NVIDIA דרייבר ל6X0A/7X0A ותראה שזה קובץ עם גירסה אחרתתופס רק פי 2.5 (50 מגה לעומת 125 מגה)http://us.download.nvidia.com/Windows/nForce/15.24/15.24_nforce_winxp32_international_whql.exeלא מבין משהואם אין אצלך דריברים לסאטא (ואין ! ) אך בכלל קשיח שלך עובד ?לבדוק בביוס שסאטא נמצא ב ahci ולא ב COMPATIBILITY ולבחור ahci רק אחרי אתה מתקין דריבר סאטא של לוח אם.אין AHCI בביוס הזהיש RAID או מצב EMULATION ל IDE
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים לא מבין משהואם אין אצלך דריברים לסאטא (ואין ! ) אך בכלל קשיח שלך עובד ?לבדוק בביוס שסאטא נמצא ב ahci ולא ב COMPATIBILITY ולבחור ahci רק אחרי אתה מתקין דריבר סאטא של לוח אם.לי גם יש לוח עם NFORCE 4 ואין בו שום אפשרות כזו. ה-HD מזוהה תמיד. אם מתקינים דרייברים של SATA אז הוא גם תומך בכל הפיצ'רים של SATA.אין AHCI בביוס הזה יש RAID או מצב EMULATION ל IDEאצלי אין אפילו את זה.בכל מקרה, זה לא אמור להיות גורם לבעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים קודם כל סחתיין על מהירות התגובה תשתמש ב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370742.0 וגם לך יהיה מהירות תגובה 2 המחשבים שלך הם אותו לוח ? אז איך באחד רשום לך שמותקן דריבר של nvidia ובשני לא ?
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים אז בלוח שלך זה קוראים לו EMULATION שזה אותו דבר. אז מה מוגדר לך בביוס ?אין אפשרויותאו RAID במצב ENABLED ואז צריך דרייברים בהתקנהאו DISBLED ואז זה מצב אמולציה
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים אין אפשרויותאו RAID במצב ENABLED ואז צריך דרייברים בהתקנהאו DISBLED ואז זה מצב אמולציהקשה איתך. אז מה מוגדר אצלך בביוס ?
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מה שהתכוונתי להגיד שאצלו זה DISABLED, אחרת הוא היה צריך להתקין דרייברים בהתקנהאין לRAID במצב ENABLED משמעות אם לא משתמשים בRAIDזה לא צ'יפסט של אינטל (או חדש יותר מבית NVIDIA או AMD), אין AHCI קפיש?
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר לא מבין משהואם אין אצלך דריברים לסאטא (ואין ! ) אך בכלל קשיח שלך עובד ?לבדוק בביוס שסאטא נמצא ב ahci ולא ב COMPATIBILITY ולבחור ahci רק אחרי אתה מתקין דריבר סאטא של לוח אם.התקנתי דרייבר של SATA עם הקובץ האחרון שהוצע לי אבל בביוס לא ראיתי התייחסות ל-AHCI.אולי אני צריך גם לבדוק עדכון ביוס...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים לא קפיש בכלל.אני קפיש את זה:הוא לא במצב SATA ולא יהיה ב SATA ולא יראה דריברים של SATA עד שלא יבטל מצב של אמולציה.איך ? לא יודע אצלו' אבל בטח כתוב בספר של לוח אם שלו.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר תשתמש ב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370742.0 וגם לך יהיה מהירות תגובה 2 המחשבים שלך הם אותו לוח ? אז איך באחד רשום לך שמותקן דריבר של nvidia ובשני לא ? למה אותו לוח? אמרתי שאחד DFI והשני Gigabyte.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים לא קפיש בכלל.אני קפיש את זה:הוא לא במצב SATA ולא יהיה ב SATA ולא יראה דריברים של SATA עד שלא יבטל מצב של אמולציה.איך ? לא יודע אצלו' אבל בטח כתוב בספר של לוח אם שלו.שוב, אתה בראש של AHCI, זה לא מיושם בNFORCE4!!!יש שם שני מצבים:RAID ולא RAID (כמו שחור ולבן)בשניהם כל הפונקציות של SATA2 פועלותאין מצב SATA, אין מצב IDE, אין מצב אמולציה, השתמשתי במושגים האלו כדי שתבינובמצב של RAID DISABLED עם דרייברים מותקנים כל התמיכה של הSATA קיימתבמצב של RAID ENABLED אתה צריך להתקין דרייברים של RAID כבר בהתקנה וגם שם כל הפיצ'רים של SATA קיימיםעכשיו קפיש?התקנתי דרייבר של SATA עם הקובץ האחרון שהוצע לי אבל בביוס לא ראיתי התייחסות ל-AHCI.אולי אני צריך גם לבדוק עדכון ביוס...אין לך אופציה כזאת ולא תהיה גם אם תעדכן ביוסאתה גם לא צריך אותה כי זאת פשוט שיטה אחרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.