פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים שלום לכולם.מחשב שלי קורס, ואני לא יודע מה לעשות, מבקש עזרה.מחשב קורס לי כול הזמן, וכאשר אני מצליח לעלות אותו אני נכנס ל-Event Viewer יש שם שגיעה והיא: The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block.מה זה יכול להיות ?תודה מראש.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים תעלה את המחשב במצב בטוח תריץ אנטי וירוס אם ממשיך תעשה את הדבר הבא הבאתכניס דיסק של וינדוס תלחץ R כדי לעשות ריפר תכתוב את הפקודה הזאת Chkdsk /p /rותעדכן כי זה יכול להיות עוד כמה דברים כמו התחממות למשל אבל לפי השגיאה לא נראה ליותשנה את הכותרת שלא ינעלו לך את הדיון.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר רבותי ההרד דיסק תקין .הרצתי את כול הבדיקות האפשרויות : למעבד-prime95 , ללוח אם - pc doctor, לזיכרונות memtest , להרד דיסק הרצתי בדיקות ל-bed sectors ובדיקות מכניות וכ"ו. המחשב לפי התוצאות של הבדיקות תקין :-\.ועדיין קורס- הקריסה מתבצעת כך: עבדים על המחשב, הכול טוב , באיזה שהוא שלב המחשב מתחיל להיתקע , לעבוד לאת ופתאום ריסט.כאשר מחשב עולה הוא רושם שלא ממזהה הרד דיסק ומערכת הפעלה.אני נכנס לביוס, הביוס כן מזהה את הכונן.אחרי כמה ניסיונות של ריסטארטים המחשב עולה.אני נכנס ל- Event Viewer ושם אני רואה ERROR (The device , \Device\ Harddisk0\D,has a bad block.(וזה מה שבעצם המצב של המחשב שלי.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים כל הבדיקות יצאו תקינות?רבותי ההרד דיסק תקין .הרצתי את כול הבדיקות האפשרויות : למעבד-prime95 , ללוח אם - pc doctor, לזיכרונות memtest , להרד דיסק הרצתי בדיקות ל-bed sectors הרצת HDTUNE ?מראה על ביצועי הדיסק הקשיח
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים מחבר כודם כול תודה על התגובות שלכם ועל העזרה.ל-elior21 - כן הבדיקות יצאו תקינות.לליאור - לא עוד לא הרצתי את הבדיקה הזאת. (היום בערב)"אני גם אחלפתי הרד דיסקים גם IDE וגם לSATA " וזה נותן אותה שגיאה .תודה.
פורסם 2008 בנובמבר 2417 שנים זה השגיאה שלך ?An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operationאם כן חפש תשובה כאן http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.