עבור לתוכן

מחשב נייד לשימוש יומיומי. תקציב 3-4K.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

מסך גדול הכי חשוב,סוללה חזקה גם מאוד חשובה מחשב קל - לא בעדיפות עליונה , ולגבי אחריות , אני חושב שתהיה בעיה כי אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש אלא משהו משומש בEBAY ולכן אני חושב שהאחריות כבר תפוג אבל כן חשוב שיהיה מיצרנית מוכרת כמו Dell או HP או יצרניות מכובדות אחרות.

נתתי תקציב בכדי שתתנו לי מפרט מתאים, אני מאמין שמחשב נייד ישן יעלה בסביבות החצי מחיר ממה שהקצבתי ולכן אני רק רוצה בבקשה המלצות על שמות של מחשבים ניידים או סדרה מסויימת של מחשבים ניידים שידועה כאמינה. כמובן שאף אחד לא חף מטעויות אבל טוב לדעת שיש בסיס טוב.

פורסם

לא ברור לי כמה ת'כלס אתה רוצה להשקיע. ב-3-4K אתה מביא היום מחשב נייד חדש דנדש עם אחריות ל-3 שנים בארץ. למה להתעסק עם EBAY?

גם ב-2K אפשר למצוא מחשב בסיסי שיענה לדרישות, חדש מהניילונים, כמו שאומרים. אז שוב, לא ברור למה אתה רוצה משומש.

לקנות מ-EBAY מחשב שאחריותו פגה היא רעיון גרוע. לך תדע באילו בעיות תיתקל, ואתה אפילו לא רואה את המחשב לפני הקנייה. כבר הייתי קונה יד שניה בארץ.

אז תעדכן בבקשה את הכותרת כך שתכיל את התקציב האמיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים