פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים אמריקס ארמי הישן MGS 1 והיה גם H&S ל PS2 צמפיונס אוף נוראט אחד הטובים ששיחקתי
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים מישהו כבר הזכיר?BLUES BROTHERS ו DAVE היה עוד אחד שברח לי השם שלו כמו DAVE רק בחלל הייתה לו מקפצה כזאת...וגם VICINGS משחק הסיוט הראשון שלי משהו כמו 30 דיסקטים ששתים מהם היו דפוקים והחבר עם המשחק היה במרחק 6ק"מ הליכה מהבית ...
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים רק בשבילי נוסטלגיה זה פיפא 97-2000? פיפא 2000 בעברית על הפלייסטיישן 1... Gran Turismo 1... זה באמת היה משחק מעולה. קראש באנדיקוט (וקראש bash)
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים חחח אני מת לסיים את Volfied ,לא הצלחתי אף פעם :lol: אחח volfied.. משחק מעולה.. וגם אני לא הצלחתי לסיים אותו טוב אף פעם לא מאוחר מידי לשחק במשחק טוב.. http://www.old-games.org/games/volfied והפעם אני אסיים אותו!
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים The Longest Journey - אף פעם לא סיימתימשחקי C64 ישנים - ghostbusters, beyond castle wolfensteinx-wing
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים SWAT 4 ...הייתי חורש עליו במולטי. לזה אתה קורא ישן ? הזכירו פה את SCORCHED EARTH שבאמת היה משחק מעולה, חבל שלא עושים רימייק שלו...
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים לא יודע אם שמעתם אבל יש משחק של EIDOS בשם URBAN CHAOS על שוטרת שנלחמת בפשע.משחק פשוט ענק, כל כך נהניתי לשחק בו, העלילה מצוינת וגם הגרפיקה לא רעה בכלל לאותה השנה.הייתי חורש עליו הרבה, פשוט משחק טוב.מישהו עוד מכיר ?
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים לא יודע אם שמעתם אבל יש משחק של EIDOS בשם URBAN CHAOS על שוטרת שנלחמת בפשע.משחק פשוט ענק, כל כך נהניתי לשחק בו, העלילה מצוינת וגם הגרפיקה לא רעה בכלל לאותה השנה.הייתי חורש עליו הרבה, פשוט משחק טוב.מישהו עוד מכיר ?בטח מכיר, אחד המשחקים הגדולים... ממש אהבתי
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים החזרתם אותי 15 שנה אחורה...Super Offroad הגאוני (4 ג'יפים במסלול שטח)SpyHunterJungle Strike (מסוק כזה... יש גם גרסאת Desert)North & South שלייזי הזכיר פה (או שזה היה VS? מה ההבדל?)Old Dutchmen's Mine (היה צריך לחפור זהב ולירות באינדיאנים וכל מיני כאלה)Life & Death (מנתחים אנשים - לרוב לא הסתיים בטוב)PopcornSkyRoads (החללית המקפצת הזאת)SimCopter (טסים בערים שבניתם בסיםסיטי במסוק ועושים משימות - תלת מימד בשקל)SimTower (בונים מגדל)SimAnt (אתה מנהיג נמלים)ועוד רבים וטובים :-*
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים לזה אתה קורא ישן ? הזכירו פה את SCORCHED EARTH שבאמת היה משחק מעולה, חבל שלא עושים רימייק שלו... http://www.scorched3d.co.uk/ זה אחלה לשחק ברשת
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים החזרתם אותי 15 שנה אחורה...Super Offroad הגאוני (4 ג'יפים במסלול שטח)SpyHunterJungle Strike (מסוק כזה... יש גם גרסאת Desert)North & South שלייזי הזכיר פה (או שזה היה VS? מה ההבדל?)Old Dutchmen's Mine (היה צריך לחפור זהב ולירות באינדיאנים וכל מיני כאלה)Life & Death (מנתחים אנשים - לרוב לא הסתיים בטוב)PopcornSkyRoads (החללית המקפצת הזאת)SimCopter (טסים בערים שבניתם בסיםסיטי במסוק ועושים משימות - תלת מימד בשקל)SimTower (בונים מגדל)SimAnt (אתה מנהיג נמלים)ועוד רבים וטובים :-*מצחיק שהמשחק שיש לך באוואטר הוא אחד המשחקים הגדולים בשנות ה90 ולא רשמת אותו
פורסם 2008 בנובמבר 2416 שנים אנשים שמעו כאן על 'מסע אל העבר'?אתר משחקים ישנים, אני מאמין שיש לא מעט משחקים שעונים על הבקשות שלכם
פורסם 2008 בנובמבר 2516 שנים נחמד מצידך להרשם רק בשביל לפרסם את האתר שלך, אבל..סטיקי, אהם אהםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=93701.msg812163#msg812163
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.