פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אהלןיש לי כרטיס ישן 6600GT של ג'יגהבייטהכרטיס מסך נפל לי היום ויצא ממנו אחד מהקבליםהמחשב עולה והכרטיס עובד והכל בסדר השאלה אם זה גורם לאיזשהו נזק או יכול לגרום לנזק בעתידאני צריך לבדוק אם יש לי עדיין אחריות עליו אבל במידה שכןיש בכלל טעם לנצל אותה? פה בתמונה, למעלה בצד ימין, מה שמסומן באדום, אז אחד מהם יצא מהמקום.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים זה יכול להשפיע עד לרמה של שריפת הכרטיס...בדרך כלל לא שמים רכיבים מיותריםלך לחנות אלקטרוניקה, תקנה קבל זהה מבחינת נתונים ותלחים...
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אם יש לך אחריות תשתמש בה כי אתה לא יודע אם הוא קיבל זעזוע רציני שיפגע לך בביצועים
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אם יש לך אחריות תשתמש בה כי אתה לא יודע אם הוא קיבל זעזוע רציני שיפגע לך בביצועים אין אחריות על שבר
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים זה לא כזה פשוט להלחים קבל שכזה זה לא השחורים של פעם עם רגליים ענקיות שבסוף חותכיםזה קבל מיוצב (עם אני לא טועה)ואכן אתה תהיה חייב להלחים אחד אחר לפי דעתי תקרא מה רשום על הקבל שנפל לך ולך למעבדה כלשהי יקחו איזה 50 שקל על כל הסיפור
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים לא כדאי לך להפעיל את הכרטיס ללא הקבל שנתלש.. זה יכול לגרום לנזק גדול יותר
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים if its not broke don't fix it וזה לא יגרום לשום נזק לשום דבר מקסימום כרטיס יעשה בעיה בתצוגה.לפי מקום וגודל זה קבל שמסנן רעשים על חשמל וזה ממש לא קבל חשוב לפעולה של כרטיס.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים לפי הגודל דווקא יותר סביר שזה קבל ייצוב ולא סינון. במקרה קיצוני(במידה והוא חלק ממערך קבלים במקביל) בגלל קיבול נמוך מהנדרש, הקבל הנותר עלול להיטען למתח גבוה ממה שהוא נועד אליו. אם זה אכן יקרה הכרטיס ישרף ובאופן כזה שכן יגרום לאש ופיצוצים.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים במקרה קיצוני(במידה והוא חלק ממערך קבלים במקביל) בגלל קיבול נמוך מהנדרש, הקבל הנותר עלול להיטען למתח גבוה ממה שהוא נועד אליו. אם זה אכן יקרה הכרטיס ישרף ובאופן כזה שכן יגרום לאש ופיצוצים.קשקוש בלבוש.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים אני חוזר על מה שאמרתי אם זה עובד אל תיגע בזה או if its not broke don't fix it
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים לא משנה איזה קבל זה, הוא יכול לקנות אחד זהה, ולהלחים אותו, הוא יקנה קבל, גדול יחסית, רגיל, עם רגליים ארוכות, שעובד בצורה זהה ואז הוא יוכל להלחים אותו בלי בעיות...גם לי זה קרה בעבר וזה מה שעשיתי...אל תפעיל את הכרטיס בלי הקבל הזה, כי אם יגרם נזק בסופו של דבר, הוא יכול להיות נזק רציני יותר ולא בהכרח רק לכרטיס מסך.אש ופיצוצים זה לא יגרום (לפחות הסיכויים לכך קטנים מאוד) אבל זה עלול לגרום ל"דליפות מתח" ובעקבות כך לגרום למשהו אחר להפגם.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים חברה הכול פה השערות , אף אחד לא יכול להיות בטוח למה הקבל הזה נועד אלא אם כן יש למישהו את הסכמה החשמלית של הכרטיס.אני ממליץ לא להפעיל את הכרטיס ללא הקבל
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים גש למעבדת אלקטרוניקה של תיקוני טלויזיות ומערכות סטראו יחד עם הקבל שנפל והכרטיס ובקש שילחימו לך קבל חדש.זה עולה גרושים הקבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.