פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים שלום. יש לי 2 מחשבים (שניהם win XP) ואני רוצה לקשר ביניהם: שיהיה אפשרות להתחבר משניהם לאינטרנט, שאני אוכל לשתף קבצים בין 2 המחשבים, ושאני אוכל לשחק ברשת עם 2 המחשבים...הבנתי שזה לא כ"כ מסובך אבל אני מסתבך. חיפשתי מדריכים ולא ממש מצאתי. אגב, קניתי כבל מוצלב, הבעיה זה ההגדרות. תודה...
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים כן.אבל במקום להשתמש בכבל מוצלב, אני ממליץ לך לרכוש נתב -- למה? קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים שלום. יש לי 2 מחשבים (שניהם win XP) ואני רוצה לקשר ביניהם: שיהיה אפשרות להתחבר משניהם לאינטרנט, שאני אוכל לשתף קבצים בין 2 המחשבים, ושאני אוכל לשחק ברשת עם 2 המחשבים...הבנתי שזה לא כ"כ מסובך אבל אני מסתבך. חיפשתי מדריכים ולא ממש מצאתי. אגב, קניתי כבל מוצלב, הבעיה זה ההגדרות. תודה...אני יכול להסיק מכך שיש לך אינטרנט ? אם כן אם מה אתה מתחבר לאינטרנט מה רשום על המכשיר שמחובר לקו? (המודם).כי יתכן מאוד שאתה יכול לחבר כבר את 2 המחשבים לאינטרנט דרכואו שאתה יכול להחליף אותו חינם אצל הספק שלך במכשיר שאפשר.
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר אם אני לא טועה, המודם הוא של טומפסון. אני פשוט לא בבית. יותר חשוב לי השיתוף קבצים מהחיבור לאינטרנט[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 14:54:15מישהו? עדיין לא הבנתי איך לשתף קבצים (דרך הכבל)...[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 17:56:41מישהו? עדיין לא הבנתי איך לשתף קבצים (דרך הכבל)...
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר הבנתי איך אני מחבר את 2 המחשבים לאינטרנט, אבל לא הבנתי איך אני משתף קבצים...
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מריץ את אשף שיתוף הקבצים של הווינדוסואחרי זה משתף תיקיה באחד המחשבים, וניגש אליה דרך המחשב השני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.