עבור לתוכן

מודם Aztech DSL600E ב- ADSL - מתנתק כל כמה שעות ?

Featured Replies

פורסם

יש לי את המודם הנ"ל כרגע, ואחרי כמה בערך חצי יום, הוא כאילו מחובר, גם אפשר לעשות לו שיתנתק ויתחבר שוב, הוא כאילו מצליח, אבל האינטרנט במחשב לא פועל עד שמנתקים מהחשמל את המודם ומחברים מחדש (או עושים לו ריסט אולי). (זה מחובר דרך נתב חוטי, אבל המחשב מזהה את המודם רגיל עדיין, אז לא נראה לי שזה קשור) מישהו יודע למה ?

פורסם
אבל המחשב מזהה את המודם רגיל עדיין

אתה מוכן להסביר מה זה אומר?

בכללי יש סיכוי שהמודם פשוט עומד לפני פרישה לפנסיה.

פורסם
  • מחבר

זה אומר שאם אני נכנס אליו, אז יש לו כתובת, ואם אני כותב 10.0.0.138 בשורת כתובת אז אני רואה אותו וכתוב שהוא מחובר. אז למה האינטרנט בעצם לא עובד ?

פורסם

אם הוא מחובר דרך נתב באמצע אין שום הגיון שאתה מסוגל להיכנס לממשק שלו.

איזה נתב יש לך והאם ניסית לעבוד בלעדיו?

פורסם
  • מחבר

בטח שכן, עובדה שאני נכנס לממשק שלו. נתב אדימקס חוטי רגיל עם 8 כניסות רשת. שאלה היא למה פתאום אין אינטרנט ?

פורסם

זה לא הגיוני כי הנתב אמור להוות מין חייגן RAS והמודם שלך אמור לתפקד כ bridge במצב הרגיל.

אם אתה מצליח להיכנס לממשק של המודם כאשר אתה פיסית מחובר לנתב משהו פה לא תקין.

פורסם
  • מחבר

הכל תקין. המודם מחובר לנתב, וגם המחשבים מחוברים לנתב. הנתב הוא רק תחנת מעבר מהמחשב למודם. השאלה היא למה האינטרנט מתנתק פתאום אחרי כמה שעות ?

פורסם

אתה משתמש בתוכנות שיתוף קבצים? איזה דגם הנתב שלך?

פורסם

כנראה הבעיה היא באיבוד התקשורת עם שרת ה-DNS, כמו שקרה לי. ככה פתרתי את הבעיה:

{בהנחה שיש לך XP בעברית ולוח בקרה לא קלאסי} התחל -> לוח הבקרה -> חיבורי רשת ואינטרנט -> חיבורי רשת -> קליק ימני עלLocal Area Connection (אם לא קראת לו אחרת) -> מאפיינים -> Internet Protocol (ללחוץ על השם, לא על תיבת הסימון!) -> מאפיינים (בערך באמצע התיבה) -> השתמש בכתובות שרת DNS הבאות...

כאן תעצור ותגיד לי מה ספק האינטרנט שלך.

פורסם
  • מחבר

רשום לי שם

obtain DNS automatically...

מה זה אומר ואיך אני פותר את הבעייה ?

(*רשמתי כבר יש לי נתב אדימקס חוטי עם 8 חיבורים, זה בכלל לא נראה לי קשור, כי הוא קולט את המודם רגיל!!!!!!!!)

פורסם

יש לך חייגן בתוך ה-windows או בתוך המודם? ותגיד את ספק האינטרנט שלך.

פורסם
  • מחבר

החייגן הוא בתוך המודם, המודם מתחבר לבד לאינטרנט ומחובר כל הזמן. אני נכנס אליו איך שרשמתי כמה הודעות למעלה. נטוויז'ן ב- ADSL.

פורסם

(*רשמתי כבר יש לי נתב אדימקס חוטי עם 8 חיבורים, זה בכלל לא נראה לי קשור, כי הוא קולט את המודם רגיל!!!!!!!!)

האם אנחנו בעצם מדברים פה על סוויטצ'? ::)

פורסם

כנראה הבעיה היא באיבוד התקשורת עם שרת ה-DNS, כמו שקרה לי. ככה פתרתי את הבעיה:

{בהנחה שיש לך XP בעברית ולוח בקרה לא קלאסי} התחל -> לוח הבקרה -> חיבורי רשת ואינטרנט -> חיבורי רשת -> קליק ימני עלLocal Area Connection (אם לא קראת לו אחרת) -> מאפיינים -> Internet Protocol (ללחוץ על השם, לא על תיבת הסימון!) -> מאפיינים (בערך באמצע התיבה) -> השתמש בכתובות שרת DNS הבאות -> שרת DNS מועדף: 194.90.1.5, שרת DNS חלופי: 212.143.212.143 -> אישור, אישור וריסטרט.

^ ההוראות המלאות.

התפקיד של שרת DNS הוא להמיר כתובת במילים (לדוגמה www.ynet.co.il) ל-IP (לדוגמה 212.143.162.141). כשהקשר עם השרת נפגם הדפדפן מפסיק להבין כתובות מילוליות. בגלל זה האתר של המודם עבד - הכנסת IP ולא כתובת מילולית.

אני מקווה מאוד שזה יעבוד. לי זה עזר לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק ויעדכן אם זה יעבוד או לא, תודה.

*בקשר לנתב- לא יודע איך זה נקרא בדיוק, סה"כ תחנת מעבר כזאת בכמה עשרות שקלים של אדימקס עם 8 חיבורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים