עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב במחיר של עד 300 שקל

Featured Replies

פורסם

נא ליקרוא את ההודעה השלישית

אני עומד ליקנות מחשב נייד בימים הקרובים וככל הניראה מדפסת אלחוטית.

אז החלתי להקים רשת אלחוטית בבית , יש לי בית עם 2 קומות והנתב הייה ממוקם ליד המחשב הנייח והמדפסת בקומה הראשונה. אני צריך המלצה לראוטר שיוכל לספק קליטה גם לקומה השנייה, בישביל המחשב הנייד.

ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ועל שני המחשבים מותקנת ויסטה, עם זה משנה משהו.

תודה.

פורסם

הנושא הזה נטחן כאן כבר עשרות פעמים -- אלחוט ובית עם מפלסים זו בעיה כיוון שתקרת הבטון מהווה בעיה רצינית לאות האלחוטי. אם ניתן להעביר כבל -- זה עדיף בהרבה. אם אתה מתעקש על אלחוט, אולי תהיה קליטה בין שתי הקומות אבל היא לא תהיה משהו מספיק איכותי. זה אולי יספיק לגלישה אבל לא להעברת קבצים בין המחשבים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי , הבנתי.

אז אני צריך המלצה לנתב שיוכל לספק גישה אלחוטית לפחות לקומה הראשונה , עם תהייה קליטה חלקית בקומה השנייה - יתרון.

הוא הייה מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי.

יש לי מודם של Alcatel דיי ישן ( קיבלתי אותו מליפני 4 שנים מהספק) , העם גם אותו אני יצתרך להחליף?

התקציב הוא 200-300 שקל

פורסם

אני מניח שהתקציב שלך הוא רק עבור הנתב -- במצב הזה הייתי ממליץ על ה-6504 של EDIMAX -- זה נתב בתקן N שיכול לתמוך בצורה יפה גם בכרטיסי רשת בתקן G. אבל אם יש לך עוד 170 שקל פנויים, אתה גם יכול לרכוש כרטיס אלחוטי תואם לתקן N עבור המחשב בקומה העליונה וזה יבטיח את השימוש היעיל ביותר בנתב.

פורסם
  • מחבר

לפי התגובה שלך אני מבין שאני לא צריך להחליף את המודם הנוכחי שלי.

התקציב הוא רק עבור הנתב, המחשב הנייד שאותו אני עומד ליקנות לא תומך בתקן N , ככך שלא דרוש נתב שיתמוך בתקן N.

פורסם

את המודם אתה לא חייב להחליף, אלא אם מהירות החיבור שלך עולה על 5MB. למרות שבנייד שלך לא יהיה כרטיס בתקן G, אני ממליץ לך לרכוש נתב בתקן N כי הוא יסייע לקליטה.

פורסם
  • מחבר

כרגע מהירות החיבור היא 0.75MB (כן, עוד קיים כזה דבר). אני הולך לשדרג ל 1.5MB.

העם הנתב הנ"ל , שעובד בתקן N לא יעשה בעיות עם תקן G?

והעם עדיך לחבר את הנתב למחשב הנייח שנימצא 5 ס"מ מימנו בחיבור חוטי , לכרטיס הרשת OB שכרגע מחובר אליו המודם?, או ליקנות כרטיס רשת אלחוטי ניפרד למחשב הנייח?

פורסם

בעקרון לא אמורה להיות לו בעיה עם תקן G.

עדיף לחבר כל מחשב שנמצא בטווח מתאים עם כבל, זה אמין ומהיר יותר. חוצמזה שבמרחקים קטנים (פחות ממטר) יתחילו בעיות קליטה שוב.

לכן אין הגיון לחבר מחשב צמוד עם כרטיס אלחוטי, מה גם שזה סתם יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים