עבור לתוכן

NVIDIA Forceware GeForce 180.48 WHQL !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, עם העדפה לניקוי שאריות עם תוכנה יעודית (כגון driver cleaner / driver sweeper) לאחר הסרת הדריבר.

כבר דיברנו על זה...

• תגובות 89
  • צפיות 7.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי היתה בעיה כשהתקנתי את הדרייבר 180.10

זה היה לפני איזה חודש.

הורדתי את גירסה 180.42 שיצאה אחרי כמה ימים

והתקנתי אותה ומאז הכל עובד יופי.

כנראה כשמתקינים גירסאות בטא צריך לקחת בחשבון שלא תמיד הכל יעבוד כמו שצריך.

פורסם

עזר אני לא יודע עם זהמהדרייבר פשוט אתמול הגיע אליי המחשב החדש עם הכרטיס zotac 9800gtx+ התקנתי ישר את הדרייבר שיחקתי במשחק ש zotac הביאו לי המתנה שיחקתי איזה 20 דקות ופיתאום שמתי לב שבעצים רואים כזה לבן כמו ארטיפקטים דברים כאלה כמו קוביות קטנות לבנות על העצים? זה בעיה בכרטיס? או בדרייבר?

עוד שאלה גם אצלכם זה ככה? נגיד יש שיחים בריצפה ואני מיתרחק אז לא רואים אותם ושאני מתקרב לאט לאט מתחילים ליראות אותם כאילו אי אפשר ליראות דברים שרוחוקים מאוד יענו חסר עצים! זה בסדר או שזה ככה?

פורסם

nVIDIA עושים הרבה בדריברים שלהם, עובדה שמאז ומתמיד היה להם עליונות על כך מול ATI. הדריבר עצמו בסדר גמור, הביצועים נזילים מאוד. מה שכן - הוא מציג תמיכה יותר טובה במשחקים חדשים, זה הכל.

פורסם

אני מתקין עכשיו נקווה שלא יהיה בעיות :)

פורסם

אחלה דרייבר!!

עובד מצוין!

פורסם

עכשיו אני שם לב שהוא תוקע לי את המחשב במשחק COD4 עד כדי איתחול מחשב.

מישהו נתקל במקרה דומה?

פורסם

אצלי עובד מצוין!

פורסם

עזר אני לא יודע עם זהמהדרייבר פשוט אתמול הגיע אליי המחשב החדש עם הכרטיס zotac 9800gtx+ התקנתי ישר את הדרייבר שיחקתי במשחק ש zotac הביאו לי המתנה שיחקתי איזה 20 דקות ופיתאום שמתי לב שבעצים רואים כזה לבן כמו ארטיפקטים דברים כאלה כמו קוביות קטנות לבנות על העצים? זה בעיה בכרטיס? או בדרייבר?

עוד שאלה גם אצלכם זה ככה? נגיד יש שיחים בריצפה ואני מיתרחק אז לא רואים אותם ושאני מתקרב לאט לאט מתחילים ליראות אותם כאילו אי אפשר ליראות דברים שרוחוקים מאוד יענו חסר עצים! זה בסדר או שזה ככה? ‏

לדעתי הבעיה היא בכרטיס מסך מפני שהוא באובר מטורף תממש אחריות
פורסם

לתשומת ליבכם, נפתח סטיקי חדש בנושא בדרייברים וכל שאלה\הערה\בקשה תהיה שם.

:xyxthumbs:

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה המאוחרת, אך רציתי לדעת האם הדרייברים הנ"ל מתאים לכרטיס ישן כמו שלי 8600GT? או שעדיף להשאר עם ה 177.71?

פורסם

סורי חלפי אבל בשביל זה יש את הסטיקי...

שיפור אתה לא תראה סורי כי זה מ9600GSO ומעלה

לדעתי תמיד חשוב לעדכן בשל FIXים כאלה ואחרים.

פורסם
  • מחבר

הדריבר תומך רשמית בכרטיסים מ-8800GS ומעלה. לא הבנתי מה 9600gso קשור... וחבל שממשיכים להתדיין פה על דריברים כאשר ישנו סטיקי במיוחד למטרה זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים