פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אני חושב שהבנתיבמשך טן אחד אני לא מנגן נכון?בכל מקרה מה זה ה 3\4 וה 4\4 בתחילת החמשה? זה מציין את המהירות שבא תנוגן המנגינה?אני רק צריך להבין את זה ואז אני כבר יכול להתקדם לקטע שאני ילמד את המיקום של התווים שעד שאני אדע ישר כל תו לאיזה קליד הוא מתייחס כמו שאני יודע בעל פה איפה כל מקש במקלדת בלי להסתכל עליו
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%9C_%28%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94%29עריכה: מצאתי משהו, שמסביר בצורה לא רעה.http://www.tipo.co.il/apps/forum/forum_posts.asp?TID=743780ממליץ לך לראות, את הסרטונים המלווים שבלינקים.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים TaZeR , כמה שנים נגנת?כל הכבוד לך, לפי מה שהבנתי היצירות של שופן נחשבות לקשות ביותר. נגנת אותן בעיבוד קל או קשה?את הקטע הראשון מפה: http://imslp.org/wiki/Waltzes,_Op.64_%28Chopin,_Frederic%29שים לב שהיצירה מחולקת לחלקים, אני ניגנתי רק את 2.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אני חושב שהבנתיבמשך טן אחד אני לא מנגן נכון?בכל מקרה מה זה ה 3\4 וה 4\4 בתחילת החמשה? זה מציין את המהירות שבא תנוגן המנגינה?אני רק צריך להבין את זה ואז אני כבר יכול להתקדם לקטע שאני ילמד את המיקום של התווים שעד שאני אדע ישר כל תו לאיזה קליד הוא מתייחס כמו שאני יודע בעל פה איפה כל מקש במקלדת בלי להסתכל עליוה-3/4 ו-4/4 אומר ממה כל תיבה מורכבת. במנגינה עם משקל של 4/4 בכל תיבה יהיו 4 רבעים. לפעמים יש סימן שדומה לאות C - זה אומר 4/4.בכל מקרה, לדעתי מאוד כדאי ללמוד עם מורה. לפחות את הבסיס. אחרת אתה מסתכן בלפתח הרגלים לא טובים בנגינה, דבר שקשה מאוד לשנות אחר כך ויכול להגביל מאוד.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים וווווואיהצלחתי לנגן שיר כמו שצריך מקריאת תווים מדו עד סול!איזה מגניב איזה מגניבולחשוב שאם benor לא היה פותח את הדיון אז הייתי שוכח מזה עוד הרבה זמןד"א יש לי מטרונום באורגנית שלפי הקצב שלו אני מנגן אז הצלחתי לשמור על הקצב כמו שצריךוהבנתי מה המשמעות של ההשתק כי רק שניגנתי ככה המגנינה נשמעה כמו שצריך ( כמו המגינות שהמורה לשיעור מוזיקה היתה מנגנת בכיתה א' וכל הילדים שרים איתה )
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים היי, משקל זו הצורה בה בנויה התיבה - חלוקת הפעמות בתיבה. אם משמיניות ואם מרבעים [תשע שמיניות/שלושה רבעים]. משקל מסמל את אורך התיבה ואת אופן ההדגשה והזרימה בנגינה.בקשר ל"שתקים", מה שאמרת לגביהם נכון, אם כי קוראים לזה "דמימות" - דמימה אחת. הטבלה שבנור הביא מסבירה את העניין טוב מאוד.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים רגע אז בתיבה אחת של ארבע רבעים 2 טא-אן (אלא עם החור באמצע) זה כמו שאני ישים 4 טנים?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אה אוקי מצטער אחי פשוט ככה אני מתרגל את הקצב אז אני שוכח מה השמות המקצועייםאוקי אז הבנתי גם את הקטע הזהואת המנגינות של עד 5 תווים אני כבר מנגן בכיף, אני רק צריך לעבור על המנגינות עוד כמה פעמים בשביל שאני אוכל לנגן את התו הנכון מדו עד סול בזמן שאני קורא אותו ולא להרוס את הקצב
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מעריך את המוטיבציה שלך אני בלי מורה בחיים לא הייתי משקיע ככה בללמוד את זה... בשביל לתרגל את קריאת התווים, אני ממליץ לקחת דף תווים ופשוט לעבור על תווים אקראיים ולהגיד את שמם.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים כן זה מה שיש בשיעור הבא בחוברתובאמת אי אפשר ללמוד רק מספר, צריך גם מורה, בגלל זה שאלתי אותכם אחרי שקראתי בספר וזה עובד
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר בקשר לספירת האורך של התווים ככה המורה לימדה אותי לעשות את זה:נגיד אתה מנגן את דו=2 אז אתה לוחץ ואומר: דו שתיים (כמובן בלב)אתה מנגן דו=3 ואז אומר: דו שתיים שלושדו = 4 : דו שתיים שלוש ארבע וכן הלאה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.