פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אוקיי המחשב קורס ככה מדי פעם..(וזה מעצבן לאללה צירפתי למטה קבצי מינידאמפ(כל התיקייה))כבר פירמטתי אותו כמה פעמים כרגע אני רק עם דרייבר של צ'יפסט+כ.רשת בלבד!אז כנראה הבעיה באחד מהם או חומרה..חשוב לציין שהמחשב באחריות לעוד כמה חודשים ואם תהיה בעיה יחליפו לי..מעבד:e2180לוח-אם:asus p5gc-mx/1333קשיח:160 סמסונג סטה 2זכרונות:2 ג'יגה לא יודע חברהכ.קול:hd realtekכ.מסך:מובנה של אינטל 950מערכת הפעלה:windows xp sp3 (ניסיתי גם 2 וקורס גם)יאללה חברים תודה לעוזרים ניסיתי לפרט כמה שיותר..נ.ב אין שום אוברקלוק למחשב,והמתח של הזכרונות אין אפשרות לשנות בגלל שהלוח נותן אוטומט ואי אפשר לשנות..התזמונים של הזכרון הם 4-6-6-15-5ניסיתי גם 5-5-5-18-5 ולא עזר..תודה לעוזרים[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים תבדוק טמפרטורה על everestתריץ ממטסט לזיכרונותתנקה אבק תרענן משחה במידה והבעיה בטמפרטורה.תבדוק גם את הספק שלך על מחשב אחר זה גם יכול להיות הבעיה אבל אני מנחש טמפרטורה.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים תכנס לתקיה של קבצי הדאמף ותמחק את כולםואחרי שיהיה לך עוד פעם מסך כחול אתה תראה באותה תקיה רק קובץ אחד,אז תעלה אותו לפה במקום המאה קבצים שהבאתה פה.יום טוב.
פורסם 2008 בנובמבר 2117 שנים מחבר טמפ' זה לא אני כמעט בטוח וגם ספק לא כי אם זה היה אחד מהם המחשב לי היה יוצר מיניאדמפ בכל מקרה אלה הטמפ' שלי עם קור טמפ .cpu-22core0-27core1-29hd0-30system-33aux-22זה במנוחה..זה לא גבוה מדי זה בסדר נראלי..בכל מקרה הוספתי למטה מניאדמפ' אחד כפי שביקשת..אגב שיניתי את תזמוני הזכרונות ל-אוטומטי בביוס וזה קבי 5-5-5-15-21...יש פתירון? :s05:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים Probably caused by : memory_corruptionתכבה את המחשב תוציא את הזיכרונות שיש לך , תשאיר רק אחדותפעיל את המחשב , ותבדוק אותו עם MEMTEST http://www.memtest.org/download/2.10/memtest86+-2.10.iso.zipיש מדריך בסטיקי על זה , תבדוק את הכרטיס הראשון מינימום 3 שעות , תכבה את המחשב ותוציא ותחבר את השני..ותראה מה קורה אצלך אם הוא מגלה שגיאות
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים מחבר Probably caused by : memory_corruptionתכבה את המחשב תוציא את הזיכרונות שיש לך , תשאיר רק אחדותפעיל את המחשב , ותבדוק אותו עם MEMTEST http://www.memtest.org/download/2.10/memtest86+-2.10.iso.zipיש מדריך בסטיקי על זה , תבדוק את הכרטיס הראשון מינימום 3 שעות , תכבה את המחשב ותוציא ותחבר את השני..ותראה מה קורה אצלך אם הוא מגלה שגיאותוואי אחי אתה תותח נשבע לך עדיין לא הרצתי בדיקה לממטסט אבל חשבתי שהבעיה ממקור אחר והשתגעתי בלילה אני מריץ ממטסט לשש שעות ונראה מה קורה,אני יעדכן,ותודה..ואגב למה אצלי בwindbg ניתחתי את הדאמפ וזה אמר שזה בגלל ntoskernel.exe זה בגלל שלא הורדתי ת ה-symbol אולי?
פורסם 2008 בנובמבר 2217 שנים Probably caused by : memory_corruptionתכבה את המחשב תוציא את הזיכרונות שיש לך , תשאיר רק אחדותפעיל את המחשב , ותבדוק אותו עם MEMTEST http://www.memtest.org/download/2.10/memtest86+-2.10.iso.zipיש מדריך בסטיקי על זה , תבדוק את הכרטיס הראשון מינימום 3 שעות , תכבה את המחשב ותוציא ותחבר את השני..ותראה מה קורה אצלך אם הוא מגלה שגיאותאפשר להריץ את הזכרונות גם ב DUAL למה סטיק אחד ?אפשר להריץ ב MEM TEST גם 4
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים CHKDSK הרצת ??אתה חושב אני סתם אומר ? גם זה מה מיקרוסופט אומר על בעיה שלך.......[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר המממ..הרצתי בדיקה memtest בעצמי והיה מלא שגיאות הלכתי למעבדה אמרתי להם זיכרון תקולהחליפו לי מזכרון גנ'רי 667 לqimonda שקראתי עליו קצת באינטרנט והוא לא ג'נרי וזה 800 מה"צ נראה איך הכל עובדה עכשו אני מזכיר שההחלפה הייתה ללא שום תשלום..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.