עבור לתוכן

דרייברים ל-Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315

המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב).

הבעיה שלי היא:

1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה?

2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים?

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

אתה צריך דרייבירם של SATA תוריד מהאתר של היצרן במקרה שלך אייסר תוריד תדרייבר על פלופי תתקין xp בלי בעיה.

פורסם

ואיך בדיוק תתקין דרייברים מפלופי כשאין פלופי במחשב?

מצד שני, אם יש ב-BIOS אפשרות לקנפג את ה-SATA למצב IDE/COMPATIBLE, אז לא צריך דרייברים כדי להתקין XP.

פורסם

שלום,

גם לי יש מחשב כזה, אמורות להיות עוד בעיות תאימות עם חומרה אם אני אתקין WIN XP? (קול, וידאו, מצלמה מובנית, צורב..)

קיים מדריך איך לעשות את זה?

מבחינתי לא למחוק את הויסטה אלא פשוט להתקין XP ולהשתמש בו כמערכת הפעלה במקום הויסטה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

שלום,

גם לי יש מחשב כזה, אמורות להיות עוד בעיות תאימות עם חומרה אם אני אתקין WIN XP? (קול, וידאו, מצלמה מובנית, צורב..)

קיים מדריך איך לעשות את זה?

מבחינתי לא למחוק את הויסטה אלא פשוט להתקין XP ולהשתמש בו כמערכת הפעלה במקום הויסטה.

תודה!

אם שמת לב המחשב מגיע עם ויסטה גרסת 32 ביט-השאלה גם אם ניתן לפרמט את המחשב לגרסאות ויסטה יותר מתקדמות...אני לא מכיר את ויסטה ולא יודע אם היא מזהה אוטומטית כל דרייבר (בלי דיסק) !!!

בקשר ל-XP זה נראה לי הרבה יותר מסובך!!

עזרה....

פורסם

מישהו מכיר? יודע לענות על השאלה?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שאלה כזו על הדרך..איך במחשב בכללי ביחס למחיר שווה אותו?

מבחינת מפרט וכאלה אני יודע שהוא יתאים לאבא שלי אבל איכות הבנייה והסוללה שלו סבירים..? (לא מצפה למשהוא מיוחד אבל לפחות שיהיה סביר כי גם המחיר לא בשמיים)

פורסם

יש לי בעיה במקלדת מקשי השיפט אינם פעילים כלל כל שאר המקשים עובדים וכל שאר המחשב תקין לחלוטין

רק מקשי השיפט אינם פעילים, מישהו יכול לתת לי פתרון??? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים