פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים שלום אנשים.קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב).הבעיה שלי היא:1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה?2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים?תודה רבה לעוזרים!!!
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים אתה צריך דרייבירם של SATA תוריד מהאתר של היצרן במקרה שלך אייסר תוריד תדרייבר על פלופי תתקין xp בלי בעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים ואיך בדיוק תתקין דרייברים מפלופי כשאין פלופי במחשב?מצד שני, אם יש ב-BIOS אפשרות לקנפג את ה-SATA למצב IDE/COMPATIBLE, אז לא צריך דרייברים כדי להתקין XP.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים שלום, גם לי יש מחשב כזה, אמורות להיות עוד בעיות תאימות עם חומרה אם אני אתקין WIN XP? (קול, וידאו, מצלמה מובנית, צורב..)קיים מדריך איך לעשות את זה? מבחינתי לא למחוק את הויסטה אלא פשוט להתקין XP ולהשתמש בו כמערכת הפעלה במקום הויסטה.תודה!
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר שלום, גם לי יש מחשב כזה, אמורות להיות עוד בעיות תאימות עם חומרה אם אני אתקין WIN XP? (קול, וידאו, מצלמה מובנית, צורב..)קיים מדריך איך לעשות את זה? מבחינתי לא למחוק את הויסטה אלא פשוט להתקין XP ולהשתמש בו כמערכת הפעלה במקום הויסטה.תודה! אם שמת לב המחשב מגיע עם ויסטה גרסת 32 ביט-השאלה גם אם ניתן לפרמט את המחשב לגרסאות ויסטה יותר מתקדמות...אני לא מכיר את ויסטה ולא יודע אם היא מזהה אוטומטית כל דרייבר (בלי דיסק) !!!בקשר ל-XP זה נראה לי הרבה יותר מסובך!!עזרה....
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים עדין זקוק לעזרה[br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 08:20:25בקישור הבא יש את הדריברים שאתה מחפש ל-XP וזה עובד 10http://komku.blogspot.com/2008/11/acer-aspire-5730-aspire-5330-windows-xp.htmlיש לשנות בביוס את הארד דחסק מ- SATA ל IDE
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים יש לי שאלה כזו על הדרך..איך במחשב בכללי ביחס למחיר שווה אותו?מבחינת מפרט וכאלה אני יודע שהוא יתאים לאבא שלי אבל איכות הבנייה והסוללה שלו סבירים..? (לא מצפה למשהוא מיוחד אבל לפחות שיהיה סביר כי גם המחיר לא בשמיים)
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים יש לי בעיה במקלדת מקשי השיפט אינם פעילים כלל כל שאר המקשים עובדים וכל שאר המחשב תקין לחלוטין רק מקשי השיפט אינם פעילים, מישהו יכול לתת לי פתרון???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.