פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים.הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם).מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP.אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300.א. האם אני צודק?ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה?נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים תנסה להוריד אותו דרך האתר של היצרן גם תסתכל ב FAQ יכול להיות שתמצא מידע תוודא בביוס שהוא מזוהה כראוי שהוא לא על אונבורד במקרה
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים אתה מוריד מהיצרן את הדרייבר של הכרטיס המסך הONBOARD (המולחם) ומה שאתה מוריד מATI זה הדרייבר של הכרטיס המסך החיצוני ..אתה צריך לראות איזה דגם יש לך ולהוריד מהאתר של ATI..אם יש התנגשות בין הדרייבר של הכרטיס המולחם לחיצוני , תמחק את הדרייבר של המולחם ותמחק של הATI , תעשה ריסטרטתכבה את המחשב , תוציא את הכרטיס ותדליק את המחשב , תתקין את הדרייבר של הכרטיס החיצוני .. אחרי שאתה מתקין אותו , תכבה את המחשב ותחזיר את הכרטיס ותראה אם יש איזשהו שינוי ..
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר תנסה להוריד אותו דרך האתר של היצרן גם תסתכל ב FAQ יכול להיות שתמצא מידע תוודא בביוס שהוא מזוהה כראוי שהוא לא על אונבורד במקרההיצרן של כרטיס המסך הוא msi וכפי שכתבתי גם הדרייבר משם לא טוב. הסתכלתי בFAQ ולא מצאתי עדיין שום דבר.איך אני בודק בBIOS?אתה מוריד מהיצרן את הדרייבר של הכרטיס המסך הONBOARD (המולחם) ומה שאתה מוריד מATI זה הדרייבר של הכרטיס המסך החיצוני ..אתה צריך לראות איזה דגם יש לך ולהוריד מהאתר של ATI..אם יש התנגשות בין הדרייבר של הכרטיס המולחם לחיצוני , תמחק את הדרייבר של המולחם ותמחק של הATI , תעשה ריסטרטתכבה את המחשב , תוציא את הכרטיס ותדליק את המחשב , תתקין את הדרייבר של הכרטיס החיצוני .. אחרי שאתה מתקין אותו , תכבה את המחשב ותחזיר את הכרטיס ותראה אם יש איזשהו שינוי ..אין לי כרטיס אונבורד עד כמה שאני יודע, רק הX300. :-\
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים שלום אחוקי מה שאתה צריך לברר הוא שאכן הסרת את הדרייבר של כרטיס המסך שלך מהמחשב ואז לאתחל את המחשב מחדש לאחר מיכן לבדוק שאכן הדרייבר הוסר כידוע היום ati קיימת בעיית דרייבריםכל שהיא לכן אני אתן לך גם כתובת של האתר האישי שלי ובוא תמצא את סוג הדרייבר הנחוץ לך בלינקים ישירים בין עם זה nvidia או ati בלינק מקשר לאיזור החיפוש של הדרייבר באופן ישיר תהנה צונזר ע"י מנהל הפורום או פשוט צונזר ע"י מנהל הפורום ישנם באתר הרבה דברים שימושיים אחרים כגון דרייברים לכל סוגי הלוחות אם של gigabyte או biostar החדשים
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים כתוב על הכרטיס אחי מאיזה יצרן הוא אם הוא יש ATI תוריד מATI את הדרייברים , קודם תסיר את מה שיש ..מה הבעיה , מה קשור הMSI לא הבנתי אם זה REDEAON X300תוריד את זה וסיימנוhttps://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226.exe
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים admi312, שים לב שיש דרך מקובלת לעשות דברים, ופרסום ע"ג הפורום הוא לא מקובל בעליל, אפילו אם יש איזשהו ערך מוסף (אולי) באתר הזה, לגבי פירסום באתר אתה יכול לפנות בצינורות המקובלים.בכל מקרה, ההודעה שלך צונזרה, אם תמשיך "להשחיל" את הפרסום הזה ע"ג הפורום אתה גם תעוף מפה.ראה הוזהרת.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר כתוב על הכרטיס אחי מאיזה יצרן הוא אם הוא יש ATI תוריד מATI את הדרייברים , קודם תסיר את מה שיש ..מה הבעיה , מה קשור הMSI לא הבנתי אם זה REDEAON X300תוריד את זה וסיימנוhttps://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226.exeזה הכרטיס שלי http://global.msi.com.tw/uploads/prod_9654ee3c664ed9e15cba9bcdf6220b45.jpgזה radeon x300SE אני כבר הורדתי 5 פעמים את הדרייבר גם מהאתר של ati וגם מהאתר של msi.msi קשור מהסיבה הפשוטה שכתוב על הכרטיס מסך בענק MSI כמו שאפשר לראות בקישור. ברור לי שהכרטיס הוא של ati אבל את הדרייבר ניתן להוריד גם מmsi.הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם).מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP.אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים נסה לזהות שוב כרטיס/ים שלך עם SIW http://www.freedownloadscenter.com/Best/siw-xp-driver.html או מכאןhttp://soft.softoogle.com/ap/siw-download-2852.shtml ותסים בפורום תמונה ממנו של VIDEO ותגידלנו איזה לוח אם יש לך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים מחבר מצורף צילום מסך של SIW.לוח אם: MSI MS-7058[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים מחבר יש למישהו רעיון?אם לא, אני שוקל לקנות כרטיס חדש. השאלה אם הכרטיס נדפק או הSLOT PCIe? יש אפשרות לבדוק את זה?
פורסם 2008 בנובמבר 2017 שנים תנסה להתקין את הכרטיס על מחשב אחר ותתקין גם את הדרייבר רק כדי להיות בטוח שהבעיה היא בדרייבר או בכרטיס ככה נצמצם את האפשרויות ויהיה אפשר לעזור לך.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים מחבר הורדתי גירסה ישנה של התוכנה כיוון שאין לי ויסטה.הגירסה היא3DMark05.איך שאני מנסה להפעיל ת'תוכנה היא נותנת הודעת שגיאה: (IDirect3D9::GetDeviceCaps FAILED: Not available (D3DERR_NOTAVAILABLE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.