עבור לתוכן

בעיה בהתקנת דרייבר לradeon x300

Featured Replies

פורסם

לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים.

הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם).

מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP.

אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300.

א. האם אני צודק?

ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה?

נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).

פורסם

תנסה להוריד אותו דרך האתר של היצרן גם תסתכל ב FAQ יכול להיות שתמצא מידע

תוודא בביוס שהוא מזוהה כראוי שהוא לא על אונבורד במקרה

פורסם

אתה מוריד מהיצרן את הדרייבר של הכרטיס המסך הONBOARD (המולחם) ומה שאתה מוריד מATI זה הדרייבר של הכרטיס המסך החיצוני ..

אתה צריך לראות איזה דגם יש לך ולהוריד מהאתר של ATI..

אם יש התנגשות בין הדרייבר של הכרטיס המולחם לחיצוני , תמחק את הדרייבר של המולחם ותמחק של הATI , תעשה ריסטרט

תכבה את המחשב , תוציא את הכרטיס ותדליק את המחשב , תתקין את הדרייבר של הכרטיס החיצוני .. אחרי שאתה מתקין אותו , תכבה את המחשב ותחזיר את הכרטיס ותראה אם יש איזשהו שינוי ..

פורסם
  • מחבר

תנסה להוריד אותו דרך האתר של היצרן גם תסתכל ב FAQ יכול להיות שתמצא מידע

תוודא בביוס שהוא מזוהה כראוי שהוא לא על אונבורד במקרה

היצרן של כרטיס המסך הוא msi וכפי שכתבתי גם הדרייבר משם לא טוב. הסתכלתי בFAQ ולא מצאתי עדיין שום דבר.

איך אני בודק בBIOS?

אתה מוריד מהיצרן את הדרייבר של הכרטיס המסך הONBOARD (המולחם) ומה שאתה מוריד מATI זה הדרייבר של הכרטיס המסך החיצוני ..

אתה צריך לראות איזה דגם יש לך ולהוריד מהאתר של ATI..

אם יש התנגשות בין הדרייבר של הכרטיס המולחם לחיצוני , תמחק את הדרייבר של המולחם ותמחק של הATI , תעשה ריסטרט

תכבה את המחשב , תוציא את הכרטיס ותדליק את המחשב , תתקין את הדרייבר של הכרטיס החיצוני .. אחרי שאתה מתקין אותו , תכבה את המחשב ותחזיר את הכרטיס ותראה אם יש איזשהו שינוי ..

אין לי כרטיס אונבורד עד כמה שאני יודע, רק הX300. :-\

פורסם

שלום אחוקי מה שאתה צריך לברר הוא שאכן הסרת את הדרייבר של כרטיס המסך שלך מהמחשב ואז לאתחל את המחשב מחדש לאחר מיכן לבדוק שאכן הדרייבר הוסר

כידוע היום ati קיימת בעיית דרייבריםכל שהיא לכן אני אתן לך גם כתובת של האתר האישי שלי ובוא תמצא את סוג הדרייבר הנחוץ לך בלינקים ישירים בין עם זה nvidia או ati בלינק מקשר לאיזור החיפוש של הדרייבר באופן ישיר תהנה צונזר ע"י מנהל הפורום או פשוט צונזר ע"י מנהל הפורום ישנם באתר הרבה דברים שימושיים אחרים כגון דרייברים לכל סוגי הלוחות אם של gigabyte או biostar החדשים

פורסם

כתוב על הכרטיס אחי מאיזה יצרן הוא

אם הוא יש ATI תוריד מATI את הדרייברים , קודם תסיר את מה שיש ..

מה הבעיה , מה קשור הMSI לא הבנתי

אם זה REDEAON X300

תוריד את זה וסיימנו

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226.exe

פורסם

admi312, שים לב שיש דרך מקובלת לעשות דברים, ופרסום ע"ג הפורום הוא לא מקובל בעליל, אפילו אם יש איזשהו ערך מוסף (אולי) באתר הזה, לגבי פירסום באתר אתה יכול לפנות בצינורות המקובלים.

בכל מקרה, ההודעה שלך צונזרה, אם תמשיך "להשחיל" את הפרסום הזה ע"ג הפורום אתה גם תעוף מפה.

ראה הוזהרת.

פורסם
  • מחבר

כתוב על הכרטיס אחי מאיזה יצרן הוא

אם הוא יש ATI תוריד מATI את הדרייברים , קודם תסיר את מה שיש ..

מה הבעיה , מה קשור הMSI לא הבנתי

אם זה REDEAON X300

תוריד את זה וסיימנו

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/8-11_xp32_dd_ccc_wdm_enu_70226.exe

זה הכרטיס שלי http://global.msi.com.tw/uploads/prod_9654ee3c664ed9e15cba9bcdf6220b45.jpg

זה radeon x300SE אני כבר הורדתי 5 פעמים את הדרייבר גם מהאתר של ati וגם מהאתר של msi.

msi קשור מהסיבה הפשוטה שכתוב על הכרטיס מסך בענק MSI כמו שאפשר לראות בקישור. ברור לי שהכרטיס הוא של ati אבל את הדרייבר ניתן להוריד גם מmsi.

הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם).

מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP.

אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300.

פורסם
  • מחבר

מצורף צילום מסך של SIW.

לוח אם: MSI MS-7058

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש למישהו רעיון?

אם לא, אני שוקל לקנות כרטיס חדש. השאלה אם הכרטיס נדפק או הSLOT PCIe? יש אפשרות לבדוק את זה?

פורסם

תנסה להתקין את הכרטיס על מחשב אחר ותתקין גם את הדרייבר רק כדי להיות בטוח שהבעיה היא בדרייבר או בכרטיס ככה

נצמצם את האפשרויות ויהיה אפשר לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אין לי מחשב עם PCIe אלא רק מחשב ישן. ככה שאני לא יכול לבדוק את זה.

:(

פורסם

תריץ 3DMARK ותעדכן בקשר לתוצאות

פורסם
  • מחבר

הורדתי גירסה ישנה של התוכנה כיוון שאין לי ויסטה.

הגירסה היא3DMark05.

איך שאני מנסה להפעיל ת'תוכנה היא נותנת הודעת שגיאה:

(IDirect3D9::GetDeviceCaps FAILED: Not available (D3DERR_NOTAVAILABLE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים