עבור לתוכן

מיוחד ל-HTPC, מגבר סטריאו בתוך מפרץ ה-5.25"

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי למה זה טוב. :nixweiss:

רמקולים "למחשב" במילא לא צריכים הגברה (יש להם אחת שלהם, ואם הם יקבלו אות מוגבר זה רק יפגע בהם), ורמקולים רגילים זה במילא לא יצליח להזיז יותר מידי.

פורסם

לא הבנתי למה זה טוב. :nixweiss:

רמקולים רגילים זה במילא לא יצליח להזיז יותר מידי.

כנראה שהבחור שבדק אותם גילה שאתה טועה:

"נתקדם לחלק החשוב ביותר, ביצועים.

חיברתי את המגבר לזוג רמקולים מבית Peerles, דגם SR-177.

שמעתי תחילה את שני הרמקולים ללא המגבר בחיבור ישיר לכרטיס הקול ואחר כך להשוואה את אותם הקטעים עם הקאמא. האלבומים היו:

כל האלבומים הינם כאלו אשר שמעתי עשרות או יותר פעמים ואני מכיר היטב.

אז... כן! היה שיפור משמעותי ביותר בצליל. אל תצפו ממני לתת כאן השתפכות אודיופילית. אני לא בעניין, אבל הבאס היה מורגש בצורה יותר טובה, הצליל היה חד וצלול יותר ובהחלט ניכר שיפור לעומת כרטיס הקול. עוצמת ההגברה היתה גדולה מאד. סיבוב ה Volume מגיע לצלילים חזקים ביותר, בהחלט מרעיד קירות!"

לגבי "למה זה טוב" - גם על זה ענה הבחור שישב וטרח לסקור את המוצר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בנתונים שלו הוא 10W RMS לכל ערוץ, מה שאומר שהוא יצליח להזיז ללא קושי רמקולים מדפיים איכותיים קטנים של 50W RMS.

פורסם

קראתי את זה.

בשביל מה אתה מצטט את כל הפאקינג ביקורת? :screwy:

קראת בכלל לאן הוא חיבר את זה?

לרמקולים האלה:

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3198688

זאת לא אינדיקציה לכלום.

איך בכלל הוא חיבר אותם "ללא המגבר" ?

בנתונים שלו הוא 10W RMS לכל ערוץ, מה שאומר שהוא יצליח להזיז ללא קושי רמקולים מדפיים איכותיים קטנים של 50W RMS.

נכון, אבל זה דבילי. למה שמישהו ירצה לעשות את זה?

עדיף באותו מחיר לקנות רמקולים אקטיביים 2.1.

בדיוק בגלל זה כתבתי: לא הבנתי למה זה טוב. :nixweiss:

פורסם

אני רק מניח שיש להם הגברה עצמאית, ואם זה נכון אז בהחלט אפשר למחוק את "(יש להם אחת שלהם, ואם הם יקבלו אות מוגבר זה רק יפגע בהם)". אני מניח שתקבל תשובה אם תשאל ישירות את המקור:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=690467#690467

פורסם

הביקורת הזאת היא בזיון מוחלט. הרמקולים שהוא בדק איתם הם בדיחה, ובאמת לא ברור לי איך הוא חיבר אותם לכרטיס קול ללא הגברה(ליציאת אוזניות?!).

RMS זאת לא יחידת מידה טובה במיוחד בשביל למדוד רמקול. הנצילות והעכבה שלו הרבה יותר חשובים.

ויש גם רמקולים רצפתיים בעלי עכבה גבוהה ויציבה ונצילות טובה שמגברים כגון ה-T-AMP מתמודדים איתם לא רע.

נכון, אבל זה דבילי. למה שמישהו ירצה לעשות את זה?

עדיף באותו מחיר לקנות רמקולים אקטיביים 2.1.

בדיוק בגלל זה כתבתי: לא הבנתי למה זה טוב. :nixweiss:

בעיקרון, יש סיכוי שמכשיר כזה+מוניטורים-קטנים באותו במחיר של רמקולים אקטיבים 2.1 יפיקו מוזיקה באיכות גבוהה יותר מהאקטיבים.

לטעמי, זה עובד במקרה של ה-T-AMP. ולגמרי לא ברור במקרה הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים