עבור לתוכן

hd4870 ומארז coolermaster690

Featured Replies

פורסם

חחח זה פשוט לא להאמין עד כמה אייבורי הם רמאים

הלוואי שיפשטו כבר רגל

אחי תקשיב לי אני מדבר מנסיון שהיה לי אם כמה אנשים

אל תקנה מאייבורי, הרבה אנשים שאני מכיר קנו מחשב מאייבורי והמחשב בקושי שנה החזיק להם ועשה להם בעיות כל הזמן

החנות הזאת לא סתם זולה תאמין לי.

חח וחוץ מזה מזתאומרת וויתור אחריות אתה רוצה להגיד לי שאחרי דבר כזה עוד אתה הולך לשלם להם כמה אלפי שקלים

פשוט רמאים אין לי דרך אחרת להגדיר אותם

לי יש 690 אם 4850 ויש לי עוד הרבה מקום מה שאומר שה4870 יכנס בקלות

לדעתי כדי שתחסוך את ה300 שקל האלה

כנראה שהם רוצים להיפטר מהסילברסטון שאף אחד לא קונה ומנסים לעשות עלייך קופה

ה690 לא נופל ממנו זה המארז הכי משתלם למחיר וגם חוסך לך כסף

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עוד אחד בדעה שלי. תודה.

פורסם

אני מציע שתשקול שוב קנייה של X58 +ICORE7

זה לא משתלם לך למשחקים בכלל וזה יוצא יותר יקר.

פורסם

~זורק פה הערה~

יש לי 4870 1GB ומארז 590 עם 2 מאוררי 120, אחד מקדימה ואחד מאחורה אלו שבאו סטוק.

ה4870 הוא של POWERCOLOR בגרסה הרגילה בלי הקירור המקצועי, קירור STOCK שמוציא החוצה.

כשהפעלתי ובדקתי עם אברסט הטמפ' באמת בהתחלה של הכרטיס מסך הייתה 80, אבל אז ראיתי בATI OVERDRIVE שהמאורר על 20%.

העלתי ל30% וראה מה? הטמפ' עכשיו מקס' 57 בIDLE.

כשאני משחק אני מעלה ל40% וזה מספיק כדי לשמור טמפרטורות מתחת ל65, ובקושי שומעים אותו.

בכלל ב30% בלילות אני לא שומע את המחשב, הקירור של המעבד בכלל שקט.

המשחק היחיד שראיתי בו ארטיפקטים בגלל ההתחממות הוא קרייסיס, כשאני משחק בו אני מעלה ל50% איורור, ואז הוא נרגע :)

יש לציין שהמאורר סטוק יכול להגיע ב100% ל5000RPM...והוא נשמע כמו מכונית מירוץ, צריך לשמוע כדי להאמין.

590+4870 ושניהם סטוק?

בהחלט אפשרי :xyxthumbs:!

פורסם

אני לא מבין איך זרמת עם "ויתור אחריות"?! תבטל מייד את העסקה! ! ! ! !

בטח שזה מארז שמספיק בלי שום בעיה

אם לחבר שלי יש 4870 בתוך אנטק 300 הקטן הרבה יותר מ CM690 (מארז מעולה!)

בקשר לשאר החלקים, הם עדיין לא הכי משתלמים אבל אם יש לך תקציב לזה וזה מה שאתה רוצה לך על זה אבל לא באיבורי

הם עובדים עליך

אף אחד לא אוהב לצאת פראייר :s07:

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך זרמת עם "ויתור אחריות"?! תבטל מייד את העסקה! ! ! ! !

בטח שזה מארז שמספיק בלי שום בעיה

אם לחבר שלי יש 4870 בתוך אנטק 300 הקטן הרבה יותר מ CM690 (מארז מעולה!)

בקשר לשאר החלקים, הם עדיין לא הכי משתלמים אבל אם יש לך תקציב לזה וזה מה שאתה רוצה לך על זה אבל לא באיבורי

הם עובדים עליך

אף אחד לא אוהב לצאת פראייר :s07:

ניראה לך שהסכמתי לויתור אחריות התקשרתי לאיבורי עשיתי קצת רעש נתנו לי לדבר עם המנהל והוא אומר שזה לא הכרטיס מסך אלא הלוח (x56 platinum) שלא יכנס שם.

פורסם

שמע, הכרטיס זה עוד איכשהו רבע הגיוני, כי חיבורי החשמל שלו מקדימה, והם יכולים לטעון שבספק עם סליבים "קשים" זה עלול להיות קשה לחבר את החשמל, אבל......

הלוח?!

הלוח הוא ATX סטנדרטי, 9 חורים, מידות רגילות לגמרי, והקירור שלו לא חורג מהצדדים או משהו, אפילו במארז MIDI ATX הכי מעאפן הוא נכנס כמו שצריך.

במילים פשוטות, הטענה שלהם היא "לוח ATX לא נכנס במארז ATX"

פעם הבאה שיוצא לך לדבר שם עם מישהו, שאל למה הם מנסים לכסות על חירטוט אחד עם חירטוט אחר (אפילו פחות הגיוני)

פורסם

MSI בישראל = Refurbished והמבין יבין

פורסם

כל הסיפור הזה נשמע כמו חירטוט אחד גדול , הייתי פשוט קונה במקום אחר , לוח אם לא מתאים , כרטיס לא מתאים , מה יהיה השלב הבא ? המעבד לא מתאים ללוח אם !?

פורסם

ללוח אם?

המעבד לא עובד עם ההארדיסק/מארז/מאווררים שמסופקים עם ה 690 :smile1:

פורסם
  • מחבר

תקשיבו אני לא יודע מה לעשות כבר שילמתי להם תשלום ראשן ואי אפשר לבטל הם מתעקשים שאני חייבאת המארז הזה בתוספת 500 שקל ועכשיו הוא אומר בכלל שניגמר לו הקולר מסטר ושאין עוד כאלה בארץ

פורסם

הצעה שלי תבטל בכל מצב מזה חייב

אתה לא חייב להם שום דבר, אתה לא מבין שעובדים עלייך בעיניים עלק פתאום נגמר להם ופתאום גם אין אותו בארץ חח תחשוב בהיגיון

הצעה שלי

תיהיה חכם ותבטל את העסקה,גם אם תצטרך לשלם כנס

עדיף לך לשלם קצת יותר יקר ולקנות מחשב איכותי מאשר לשלם פחות באותו רגע ואחר כך לאכול אותה אם התיקונים

פורסם

הי, הודעה ראשונה שלי.

בקשר לפרט הטכני של חוסר מקום:

אני עם CM690+9800GTX ויש מקום בשפע.

הדיסקים הקשיחים בכלל לא נמצאים היכן שהכרטיס עומד(או יושב).

הם מנסים למכור לך לוקשים כדי שתשלם יותר.

בקשר לביטול עסקה:

לפי החוק, אתה יכול לבטל עסקה ולקבל החזר מלא בתוך שבועיים ממעמד הקניה, במידה והונו אותך.

אם הם אומרים לך שCM690 לא מתאים לכרטיס שאתה רוצה, זאת הונאת הצרכן. מה גם שפתאום אומרים לך שאין במלאי ואין בארץ... שדרך אגב יש בארץ.

לי הם אמרו גם שאין בארץ אז פשוט קניתי במקום אחר.

כדי להוכיח שהם מרמים אותך, פשוט תביא כמה חוות דעת של חנויות מחשבים אחרות ותדביק להם את זה לפרצוף עם דרישה לקבל את הכסף חזרה.

שבת שלום.

פורסם

איזה שטויות אני עם hd4870x2 הוא נכנס חלק ועוד יש לי מלא מקום בינו לדיסק קשיח והכרטיס יחסית קריר

פורסם

תקשיבו אני לא יודע מה לעשות כבר שילמתי להם תשלום ראשן ואי אפשר לבטל הם מתעקשים שאני חייבאת המארז הזה בתוספת 500 שקל ועכשיו הוא אומר בכלל שניגמר לו הקולר מסטר ושאין עוד כאלה בארץ

כבר רשמתי לך וכבר רשמו לך אחרים: לפי החוק, אתה רשאי לבטל עסקה טלפונית/אינטרנט תוך שבועיים, ללא צורך במתן סיבה.

איך שילמת להם? בטלפון? גיהצת כרטיס אשראי אצלם בחנות? שילמת להם במזומן בחנות? לכל אופציה כזו יש דרך טיפול שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים