עבור לתוכן

hd4870 ומארז coolermaster690

Featured Replies

פורסם

:behead:

המוכר מאייבורי.

והשילוב הנ"ל הוא אחד השילובים שמציעים הכי הרבה בפורום מפרטים. אני עם השילוב הזה.

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אותו סיפור לי ...

רציתי לקנות מהם את ה-CM690 והם האכילו אותי שטויות שה-4870 שברשותי לא יכנס אליו. הם רצו לתת לי מראז פול טוור !!! ואחרי שצחקתי להם בפנים (xD) הם אמרו לי שהסילבר סטון יתאים... לא היה לי מושג איזה מארז זה אז בסופו של דבר רכשתי את ה-CM690 מ-FOXPC...

החלפתי את ה-120MM בצד ב-140 והוספתי עוד 140 בצד.

למעלה הוספתי עוד שתי 140.

מהירות המאוורר של ה-4870 40%.

הטמפ' שלי:

Temperatures:

Motherboard 29 °C (84 °F)

CPU 28 °C (82 °F)

CPU #1 / Core #1 40 °C (104 °F)

CPU #1 / Core #2 35 °C (95 °F)

GPU Diode (DispIO) 40 °C (104 °F)

GPU Diode (MemIO) 48 °C (118 °F)

GPU Diode (Shader) 46 °C (115 °F)

GPU VRM 40 °C (104 °F)

Seagate ST3500320AS 30 °C (86 °F)

פורסם

בעיה עם דיסקים קיים בדגם CM 590

שם כרטיס מסך ארוך תופס מקום של הקשיחים

עוד אפשרות שאין להם במלאי את 690 וממליצים לך על המארז אחר

פורסם

אתם שוכחים דבר אחד קטן קטן קטן :

הדיסקים ב690 לא פונים לכיוון הכרטיסים בכלל , הם הולכים לרוחב של המארז ... ככה אתם יכולים לדחוף פנימה כמה דיסקים שרק תרצו , דבר ראשון .

דבר שני , 4870 הם באורך ATX מלא , כלומר , ברוחב של הלוח אם , וזה אומר שהם יכנסו בכל מארז , בלי שום בעיות , ולא יפריעו לשום דיסקים , למעט מארזים מאוד מסויימים , שבהם הדיסקים בולטים בצורה מוגזמת לתוך המרחב של הלוח אם .

פורסם

צודק בקשר לכיוון של הדיסקים אין קשר

כמו רשמתי שזה בעיה של 590

אצלי מותקן זמני 9800 GTX ( עד ש 260 יגיע , מחכה כבר חודש ) ואין שום בעיה

לא חושב ש 4870 יותר ארוך בהרבה

[attachment deleted by admin]

פורסם

זו לא בעיה של 590 ולא כלום- כמו שציינתי, הרכבתי הרבה פעמים את השילוב הנ"ל-

הקשיחים ב 590 נמצאים בכלל מתחת לכרטיס המסך, אפשר לשים 4 ללא הפרעה (שזו כל תפוסת הכלוב)

ויותר מזה- הכלוב ניתן להזזה לכל גובה שתחפצו בו, לדעתי מדובר ברעיון חכם הרבה יותר ממה שיש ב 690- והוא מיושם גם בקוסמוס.

פורסם

כפי שרשמתי קודם, לי עצמי יש את השילוב הזה. אני אפילו לא מבין איך כרטיס המסך יכול בכלל לבוא על חשבון הדיסקים, הם רחוקים זה מזה. לדיסקים יש מקום משלהם, עם מגירות נשלפות.

אני הייתי מתרחק ממקום שמוכר לי שטויות ומחפש תירוצים להסיר את האחריות עוד לפני שקיבלתי את המוצר. לך תסמוך על טכנאי דמיקולו כזה שירכיב לך את המחשב. הוא עוד עלול לחבר את ה-8 פין של ה-PCI לחיבור מתח של לוח האם, ולהאשים אחר כך את ה-4870 המסכן.

פורסם

אני עם ה CM690 ועם 4850 ולי אין שום בעיה...הכוננים הקשיחים בכלל לא באיזור ליד הכרטיס מסך....לא לקנות דברים באייבורי.

ועוד דבר אל תקנה לוח אם MSI... בן דוד שלי עבד במעבדה באייבורי ומניסיון אני אומר לך.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לא לקנות MSI לזה שדוד שלך עבד באייבורי

פורסם

MSI זו חברה גדולה ומוכרת בעולם. למה סתם לדבר שטויות?

זה שהם עובדים דרך IVORY זה לא אומר שהם פחות טובים, פשוט השם ה"טוב" של הרשת נדבק אליהם.

פורסם

מה קשור MSI ? אני יגיד לך .... כל התקלות שיש לאנשים אחרי שהם קונים תמחשב זה ביגלל הלוח של MSI ועוד פעם מי שרוצה לקחת את העצה שלי אז בכיף.. מי שלא.. זה כולה עוד דעה :xyxthumbs:

פורסם

אתה מדבר שטויות, הלוחות של MSI טובים (כל עוד הם לא תקולים כמובן).

וזה גם לא קשור לנושא הדיון.

פורסם

לי יש 4870X2 שהוא יותר ארוך מה 4870 ב CM690 ואני לא מבין איפה יכולה להיות בעיה

פורסם

שאלה אם כבר דיברנו על מארזים וכרטיסי מסך,

ראיתי מישהו בIO שהכניס 4870X2 באנטק 300, עד כמה הדבר אפשרי ?

פורסם
  • מחבר

עכשיו שהתקשרתי לאיבורי וביקשתי לדבר עם המנהל הוא אומר שזה לא הכרטיס מסך זה הלוח (msi x56 platinum)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים