עבור לתוכן

hd4870 ומארז coolermaster690

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי מהמוכר בחנות המארז הזה קטן מידיי בשביל הכרטיס מסך הוא אמר שהוא יקח מקום של שתי קשיחים וזה יכול ליצור בעיות התחממות זה נכון כל זה או שזה חרטה?

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כבר ראיתי את השילוב... להגיד שזה בלתי אפשרי זה פשוט לא נכון...

בעיות התחממות? כל עוד HD4870 עם קירור שמוציא החוצה מה הבעיה..

יש סירקולציה מעולה באמרז ואין שום סיבה שיהיו בעיות

פורסם

זה המיד טאוור הכי גדול בשוק לא רואה סיבה שזה לא ייכנס.

פורסם

זה רחוק (מאוד) מלהיות המיד טאוואר הכי גדול בשוק, אבל 4870 בהחלט נכנס אליו בקלות. עם 3 המאווררים שהוא מגיע איתם, החום גם מפונה החוצה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

המוכר באייבורי אמר שאם אני לוקח את המארז הזה אז הוא צריך להחתים אותי על איזה טופס כי אסור לו לתת לי כרטיס מסך כזה עם מארז MID

פורסם

:screwy: :screwy:

אוי ואבוי... אם אתה לא צוחק אז... אני כבר לא יודע...

מה הם ילדים קטנים שחושבים שהכרטיס ישרוף את המחשב?

פורסם
  • מחבר

:screwy: :screwy:

אוי ואבוי... אם אתה לא צוחק אז... אני כבר לא יודע...

מה הם ילדים קטנים שחושבים שהכרטיס ישרוף את המחשב?

אני לא יודע עכשיו הוא שם לי מארז silverstone ב 650 שקל הוא אומר גם שהכרטיס לוקח מקום של שתי דיסקים קשיחים בגלל שהוא ארוך (בקולרמסטר) עכשיו לא איכפת לי להשקיע עוד 300 שח עם באמת יכולה להיות בעיה עם הקולר מסטר פשוט אני צריך לוודא את זה

פורסם

תקשיב... יש אפשרות לבצע את הקנייה במקום אחר?

כי בכל מקום שפוי יחברו לך את ה HD4870 עם ה CM690 וגם יוסיפו חיוך מתנה...

פורסם

לי יש HD4870 ומארז CM690. אין לי מושג על איזו בעיה אתה מדבר.

זהו אחד ממארזי ה-מיד הגדולים בשוק, למה שלא יהיה מקום? ה-4870 מוציא אויר חם החוצה, למה שתהיה התחממות יותר מאשר במארז אחר?

כרטיס המסך כלל לא תופס מקום של דיסקים, אלא אם יש לך דיסקים באורך של מטר...

אם כבר אתה צריך לדאוג ממשהו, זה:

1. לוח האם: ה-4870 תופס שני סלוטים וכדאי לוודא שיש עבורו מקום.

2. הספק: שיהיה חזק מספיק להחזיק את הכרטיס ורצוי בעל שתי יציאות 6 פינים.

הבעיה היחידה בסיפור שלך היא החנות ממנה אתה קונה. שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים.

אם אתה רוצה, אני אצלם את המארז שלי פתוח כשאגיע הביתה ואעלה לכאן תמונה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לעשות את הקנייה במקום אחר כי כבר הזמנתי ולוח האם זה MSI X58 שעובד עם I7 הספק OCZ 600W StealthXStream OCZ600SXS Retail מה אתם אומרים כדאי לחסוך ב 300 שקל ולקחת תקולר מסטר או שנישאר עם הסילבר סטון דרך אגב איך הוא נחשב ?

פורסם

אם הזמנת טלפונית או באינטרנט, מותר לך לבטל את העסקה תוך 14 יום מבלי לשלם אפילו שקל אחד. על אחת כמה וכמה שאפילו לא קיבלת את המוצר.

גם אם הם כבר חייבו לך משהו בכרטיס האשראי, הם יהיו חייבים להחזיר לך.

זה החוק במדינת ישראל.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני רוצה לבטל כי אני די מפסוט מהעיסקה חוץ מהקטע של המארז

הזמתני ישירות מהסניף שלהם לא טלפונית אבל איך זה יכול להיות שאם אני לוקח את הקולר מסטר אני צריך לחתום על ויתור אחריות נ.ב איך הספק הזה OCZ 600W StealthXStream OCZ600SXS Retail

פורסם

ספק לא רע,

איזה מפרט בזבזני אתה קונה, מי צריך X58 ו - IC7 עכשיו בכלל ? אלו מוצרים חדשים שעולים פי כמה ביחס לתמורה מהם.

ואל תקנה מחשב מאייבורי, חלקים בודדים אין בעיה אבל מחשב שלם בשום פנים ואופן.

פורסם

מחזק, ומוסיף 2 קניות מחשב כושלות משלי למאגר הקניות הכושלות מאייבורי

פורסם

נכון לעכשיו, אני בבית ורוכש מחשבים בחלקים בשביל אנשים במקומות שונים ומרכיב להם, מעין ייעוץ ותיווך בין אדם לחנות.

אין לך שמץ כמה שילובים של HD4870+CM590 נתתי כבר לאנשים, זה הולך נפלא.

ה 690, שגדול יותר בכמה מילימטרים לכל כיוון, מן הסתם יכיל את ה 4870 בצורה מצוינת גם כן.

אגב, אתה יכול להגיד למוכר באייבורי שהוא חרטטן מוחלט- כלוב ההארדיסקים ב 690 סגור משני הצדדים, אי אפשר לוותר על "חלק" מהסלוטים בשביל לאפשר כרטיס מסך ארוך, והכלוב לא מתפרק בכלל.

עשית טעות שהתקרבת למקום הזה, כל פעם אני שומע סיפורים שבהם מככב איש מכירות גאון של אייבורי או טכנאי-על כזה או אחר.

לחתום על "ויתור אחריות"? ברגע שתקעו לך שורה כזו, אתה אמור לקחת את הרגליים שלך ולעוף משם, אחרי התנהלות כזו בשלב הרכישה-

אתה עוד חושב שתקבל שירות נורמלי בשעת הצורך?

אני לא מבין את הלקוח הישראלי, חושב שהוא חוסך כמה גרושים, אבל אח"כ מתפלא שהוא חוטף בקטע של שירות ואחריות.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים