פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים שלום התקנתי פלופי נוסף על המחשב הוא מחובר כעת ואני רוצה לדעת איך לעדכן מהביוס כדי שהמחשב יזהה אותו תודה מראש
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים חחחחחח אני העפתי כבר לפני חודש את הפלופי המיושן מהמחשב שלי ואנשים פה מתקינים שני כוננים כאלה ! :lol: :lol:
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים דוא"ל פלופי למהירות מרבית!!! ;D כדי שהם יעבדו מהר יותר, תשתמש במערך רייד 0!
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים LOL ! :lol: אני דוקא ממליץ על כונן פלופי SCSI, או אפילו FIREWIRE IEEE 1394 ;D
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר תראה משעמם לי והפלופי תופס אבק בישביל להעביר את הזמן אני לא משתמש גם בזה שיש לי במחשב
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מה קרה?... הבנאדם שאל שאלה וכולם התנפלו עליו.חשבתי שזה פורום חומרה ועד במה שידוע לי כונן דיסקטים זה חומרה.(אמנם ישנה אבל חומרה)חבר את שני הכוננים על כבל אחד ותגדיר בביוס A 1.44 ואת B 1.44.
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים מחבר עשיתי את זה בידיוקב win זה זיהה את הכונן וכשהכנסתי דיסקט לראות אם זה פועל בשניהם זה לא פעל אבל כשניתקתי אחד זה פעל כרגיל מה יכול להיות הבעיהלידיעתך גיל יש פלופי usb והבדיחה שלך הורידה אותי על הריצפה איזה צחוקים טוב נהיה רציניים וניכנס למציאותלא היה מצחיק
פורסם 2002 בפברואר 1323 שנים לידיעתך גיל יש פלופי usb והבדיחה שלך הורידה אותי על הריצפה איזה צחוקים טוב נהיה רציניים וניכנס למציאותלא היה מצחיקולמה אתה חושב שאני לא יודע את זה ?וגם אם יש פלופי USB אז מה ? זה עדיין התקן ישן, איטי בעל נפח נמוך וחסר תועלת לכל מי שיש לו מחשב חדש יחסית.
פורסם 2002 בפברואר 1423 שנים אתה בטוח שהגדרת אותו נכון בBIOS, ולא בטעות בתור כונן 1.22?תבדוק שלא עשית Enable ל Floppy Swapping או משהו בכיוון הזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.