עבור לתוכן

שאלה: האם הספק יחזיק?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לדעת האם הספק PCPOWER&COOLING 750W Silencer QUAD יחזיק את המערכת הבאה:

מעבד: E8500.

קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME.

לוח אם: ASUS P5Q Pro.

זכרונות: OCZ Platinum 4GB (2GBx2) 1066Mhz.

כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD4870X2 פעמיים (יענו כאילו 4 כרטיסי מסך).

דיסק קשיח: Seagate 500GB SATA2 32MB.

מארז: CoolerMaster CM690.

קירור למארז: שני המאווררים שהמארז מגיע איתם (שניהם 120mm) ועוד מאוורר: Thermaltake Thunderblade 120mm Blue LED.

צורב: Pioneer DVR-215DBK 20x SATA Dual Layer

מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew.

כרגע יש לי HD4870X2 אחד, אבל אני רוצה לדעת אם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד אחד ולא להתקל בבעיות.

לגביי OC: אני אבצע OC למעבד, המהירות סטוק שלו היא 3.16GHZ ואני אעשה OC עד 3.85GHZ בערך, לא יותר מזה.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

למה מסובך לרשום: "PCP&C 750 יחזיק 4870X2? " כדי שכולם יוכלו ללמוד מהתשובות? שנה את הכותרת בבקשה..

בכל אופן לא תהיה שום בעיה, אבל אני חותם לך מעכשיו שלהוסיף עוד כ.מסך כזה (עזוב את העניין שהוא גם לא משתלם עכשיו) בעתיד יהיה דבר מאוד מאוד לא חכם

פורסם
  • מחבר

למה מסובך לרשום: "PCP&C 750 יחזיק 4870X2? " כדי שכולם יוכלו ללמוד מהתשובות? שנה את הכותרת בבקשה..

בכל אופן לא תהיה שום בעיה, אבל אני חותם לך מעכשיו שלהוסיף עוד כ.מסך כזה (עזוב את העניין שהוא גם לא משתלם עכשיו) בעתיד יהיה דבר מאוד מאוד לא חכם

אין שום בעייה לשנות את הכותרת אבל אז זה לא יהיה מדוייק כי זה תלוי גם בשאר המערכת, לא רק בכרטיס מסך... ובכותרת אי אפשר לרשום את כל הפרטים כמו מעבד, מערכות קירור וכ'ו.

ולגביי הכרטיס מסך - אני יודע שכרגע זה לא משתלם בכלל, אבל למה עוד שנתיים (אולי שנתיים וחצי, אולי שלוש, לפי קצב התפתחות המשחקים) זה לא יהיה משתלם להוסיף עוד כרטיס כזה? זה יתן ביצועים מצויינים ויחזיק את כל המשחקים גם של עוד 3 שנים (שני כרטיסי 4870X2).

פורסם

זה אף פעם לא יהיה משתלם, שוק כרטיסי המסך לא עומד במקום.

הכרטיס יהיה גרוטעה עוד 3 שנים, וגם הוספת שני לא תשתלם כלכלית (הוא לא יירש במחיר בהתאם לרמת הביצועים העתידית שלו אלא יישאר כמעט כמו שהוא היום או פשוט לא יימכר יותר).

בשביל מערכת כזאת עם HD4870X2 (בזבזני) אחד מספיק גם ספק 500W טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים