עבור לתוכן

צריך להמלצה לראוטר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי אייפון ובשביל להכנס לאינטרנט דרכו באיזור הבית אני צריך ראוטר אלחוטי, כמובן שאין לי עוד שימוש בשבילו כי ברשותי מחשב אחד, המחשב נמצא בחדר מוגן (ממ"ד) ושמעתי מהמוכרים (מה שנשמע קצת לא נכון) שבשביל שזה יקלו תחיבור טוב בחדר שכזה, אני צריך ראוטר חזק ב 380 שקלים בערך...

כמו שאמרתי השימוש שלי בראוטר הוא רק לאייפון..זאתומרת שאני צריך משהו זול שיעבוד בחדר ממ"ד..ויתן ביצועים סבירים, מה אתם ממליצים?

תודה.

פורסם

איזה תשתית יש לך של ADSL או של הוט??

הייתי ממליץ לך אולי על לינקסיס שהוא ראוטר חזק

פורסם

ראוטר אלחוטי וממ"ד לא הולכים טוב ביחד. לא ציינת את גודל הבית ומספר הקומות (אם זה בית פרטי), אבל אם תמקם את הנתב בממ"ד, הקליטה מעבר לטווח המידי של הממ"ד תהיה בעיתית.

פורסם
  • מחבר

הקליטה שאני צריך היא הכי הרבה 10 מטר מהממ"ד.. ישלי תשתית של הוט .. ומה לגבי הרעיון לחבר חוט מהראוטר למחשב ואז לשים תראוטר ליד הפתח של הממ"ד כך שזה יקלוט טוב יותר? זה יעזור?

ואשמח לקבל דגמים של ראוטרים

פורסם

10 מטר יכול להוות אתגר לא פשוט לחלק גדול מהנתבים. כיוון שמדובר ב-IPHONE ואין לך יכולת להחליף את הכרטיס האלחוטי שיש בו, הטוב ביותר היה למקם את הנתב מחוץ לממ"ד. רשימת נתבים מומלצים יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום מהרשימה הזאת..איזה ראוטר כדאי ב 200 שקל? איך מחבר את הראוטר למחשב ומסנכרן אותו למחשב? מה ההבדל בין הראוטר שיש לי עכשיו של הוט\012 לראוטר האלחוטי מבחינת מהירות הגנה וכו?

פורסם

אולי לא קראת אותה בעיון? תקדיש לה קצת יותר מ-30 שניות ואני בטוח שהיא תהיה הרבה יותר ברורה. ולגבי מה שיש לך -- אם לא תכתוב שם של חברה ומספר דגם קשה יהיה להתייחס להבדלים בינו לבין האחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים