פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים אתמול במהלך העבודה המחשב כבה לפתע, ניסיונות להדליקו לא הצליחוניסיתי להחליף ספק אז זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים תבדוק את הנורית שעל הלוח M האם היא דולקת ?ותבדוק אם יש מתג בספק שאפשר לכבות אותו ולהדליק אותו , אם יש דבר כזה תבדוק שזה דלוק....תבדוק את החלקים .. יש ריח שרוף ???
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים בנוסף לתגובה הקודמת:1) תוודא שהמתח מנותק מהמחשב ותוציא את כל הכרטיסים מהמחשב כולל כרטיס מסך וזכרונותתשאיר רק את המעבד2) תנסה להדליק ותראה אם המחשב נדלק - גם אם אין זכרונות או כרטיס מסך המחשב ידלק אבל ישמיע ציפצופיםאם המחשב נדלקתחזיר כל פעם כרטיס ותראה מה גורם לתקיעה3) אם זה לא עזר תוציא את הבטריה ל- 10 דקות ותוודא שכבל ה- 220 לא מחובר לספק בזמן הזה. דבר חשוב - הוצאת הבטריה תגרום לאיבוד כל ההגדרות של הביוס אז לפני שאתה מוציא אתה צריך לדעת להגדירם מחדשהוצאת הבטריה לפעמים עוזרת
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר הוצאתי את כל הכרטיסים + זכרונות - לא נדלקהוצאתי בטריה ל 10 דקות והחזרתי, לא נדלק...בדקתי את הספק מתח במחשב אחר - עובדבדקתי ספק מתח שעובד על מחשב אחר, על המחשב שלי לא עובד...כלומר ישנו חשד סביר ללוח תקול, מדובר בלוח לא חדש, אבל מאוד איכותי (Gigabyte GA-K8NS ULTRA-939)אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי למצוא לוח כזה, אלא אם יש למישהו עוד רעיונות לפתרון
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אולי SWITCH במארז ? לבדוק שכל כפתורים במארז לא תפוסים. בלוח אם יש רק חיבור מספק לכפתור של הדלקה שזה מחוט ירוק בפלאג הארוך למפסק בספק וחזרה לאדמה של לוח.אפשר לנתק כפתורים של מארז מהלוח ולנסות להדליק עם קצר בפלאג ארוך מהחוט ירוק לחוט שחור.אפשר הוציא מלוח הכל הכל כולל CPU ולבדוק אם אז נדלק.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים יותר ]פשוט לקצר את הג'מפרים עם מברגאבל זה באמת נשמע כמו לוחבמיוחד שהוא אומר שהמחשב כבה פיתאום ולא נדלק ..
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים אם זה בסוף לוח אפשר לחבר כפתור ממארז ישר לפלאג ארוך לחוט ירוק ושחור ששם.יש יותר סכוי זה ה SWITHCH.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.