עבור לתוכן

נואש מהמחשב החדש, נתקע בכל הפעלה של משהו כבד

Featured Replies

פורסם

אחרי כל מה שניסית, במידה וכאשר הבקר רייד מחוץ למחשב עדיין יש בעיה, אני ההיתי הולך לכיוון הלוח אם שלך

לך לחנות, תראה להם את התקלה, תן להם את הרשיון שלך לXP PRO במידה ויחליטו שזה במערכת הפעלה ושיפתרו את הבעיה

פורסם

מישהו מכם ניסה להתקיןם את המשחקים מהדיסק שהוא קנה?

תעזבו רגע את הגיבוי של ISO , ותנסו מהדיסק.

פורסם

היי אני הסרתי את הבקר והבעיה לא נפתרה ברפרוף מהיר בגוגל הבנתי בערך שככל הנראה הבעיה היא בהגדרות של הכונן הוירטואלי שיוצרות התוכנות,גם דימון טולס וגם אלכוהול,אני רוצה לבדוק את הגירסא האחרונה של דימון טולס שאמורה למנוע את הבעיה

פורסם
  • מחבר

התחלתי ב"פרויקט" התקנתי על הרד דיסק אחר ויסטה 64 אבל עוד לא סיימתי דרייברים ותוכנות (בקיצור עוד לא בדקתי אותה) ובלילה אני אוכל להמשיך בבדיקה שלה.

בכל אופן התחברתי בחזרה להגיד שעשיתי עידכון לביוס F4 שיצא לא מזמן, הבעיה כמובן לא נפטרה גם איתו וגם עם משחק בכל הגדרת ביוס אפשרית.

אם ישנו פיתרון אני יראה אותו בגלל משהו מ דברים: הרד דיסק אחר, מערכת 64ביט במקום 3ביט, מערכת הפעלה ויסטה במקום אקספי, בעיות הסתבכות דרייברים של דמון טולס/אלכוהול120% וכונן רייד.

אין לי משחק על דיסק במצב זמין לבדיקה.

פורסם

אם יש לך קבצי ISO אז תוכל לצרוב אותם ולבדוק בלי התוכנה. לחפור בביוס בגלל דמון טולס ולהתקין ויסטה 64 ביט ? אני חושב שמישהו הלך פה רחוק מדי. לא נראה לי שאתה ממש מקשיב וממשיך ב"פרויקט" שלך.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך קבצי ISO אז תוכל לצרוב אותם ולבדוק בלי התוכנה. לחפור בביוס בגלל דמון טולס ולהתקין ויסטה 64 ביט ? אני חושב שמישהו הלך פה רחוק מדי. לא נראה לי שאתה ממש מקשיב וממשיך ב"פרויקט" שלך.

מכירמשחק שהוא לא DVD9 ?

פורסם
  • מחבר

התקנתי ויסטה 64ביט ומשחקים והמשחקים הותקנו ללא בעיות ושוחקו ללא בעיות

פרט לזה שאחרי התקנה אין כפתור קיצור דרך על שולחן העבודה או בתפריט התוכניות שבהתחל, אני מאוד מרוצה.

כניראה שאני אשלח לגיגהבייט הודעת ביקורת על הלוח המוזר שלהם.

פורסם

נראה לי שזה בעיה בשילוש יש תוכנה occt תריץ בדיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים