פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים אז ככה, מפרט המחשב שלי מורכב מ:מעבד Q9400לוח GA-EP-45-UD3Rזיכרון שתי זכרונות של 1G 800MHZ קינגסטוןכרטיס מסך GIGABYTE HD3870ספק כוח חדש של TT 750Wכרטיס קול X-FI PROכרטיס הרחבה SATA פשוטיש איורור, טמפרטורות במצד תקין לחלוטין, כבלים חדשים ותקינים (נבדקו אד אחד)עדכון ביוס - עוד איןהבעיה, כל משחק או דבר גדול שאני רוצה להפעיל/להתקין בעיקר אני רואה את זה שאני שם דיסק בדמון טולז ומנסה להתקין משהו לדוגמה משחקים כמו פולהאוט 3, רד אלרט 3, פאר קראי 2 וכ'ו - המחשב נתקע ולא יצא מהתקיעה גם אם עובר לילה שלם (נבדק)ניסיונות רלונטיות שניסיתי במאה אחוז:לנתק כל מה שלא נחוץ ולהישאר עם ספק, לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק בודד - עדיין הבעיה.להחליף לזיכרון זהה מחברה אחרת (TWINMOS גם 2*1G וגם 800MHZ).איפוס ביוס למצב בררת מחדל/אולטימטיב.התקנה מחדש של מערכת הפעלה - להחליף בין XP PRO (מקורי) ל XP PRO (מקורי) הלוך, חזור, רברס ופול גז וכלום כמובן.ניסיתי עוד דברים שאינני בטוח במאה אחוז מאז וזה מורכב יותר מידי:לשחק בהגדרות ביוס הקשורות לחיבורי SATA, כרטיס קול, שינויי IRQ וכדומים.החלפת דרייברים, אין ברשותי את הדרייברים המקוריים (או יותר נכון במצב זמין) אבל ניסיתי את הדרייברים של ה WINDOWS UPDATE ואת האחרונית באתרים הראשמיים של כל חלק במפרט.בקיצור הרמתי ידיים.הקטע העצוב שאין פה למי לפנות ממש בנושא אחריות למרות שיש אחריות על הכל, בזכרונות - הזכרונות עוברים בדיקת MEMORY TESTכרטיס מסך מפעיל משחקים במחשב אחר.ספק כוח עובד אין בעיה, כרטיס קול עובד ללא בעיה, הרד דיסקים עובדים ללא בעיה שנראת לעייןבקיצור אני תקוע במצב שאני לא יודע איך להמשיך ממנו.תודה לעוזרים !
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים יכול להיות שהמעבד תקול או שלוח האם תקול. את המעבד יהיה קל להפיל בטסטים יעודיים, את לוח האם פחות (לפחות לא שאני אישית יודע).1. נסה להריץ prime95 בשני טסטים:small FFT, אשר יעמיס על המעבד.Blend, אשר יעמיס על הזיכרון.2. כנ"ל 2 טסטים עם התוכנה OCCT:CPURAMנטר את הטמפרטורות בזמן מאמץ, עם תוכנה אמינה (למשל HDmonitor). בעיקר חשובות טמפרטורות המעבד ולוח האם.עוד אופציה שפתאום חשבתי עליה: יכול להיות שיש לך וירוס? האם אתה משתמש באנטיוירוס מעודכן?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר תודה רבה זה רעיונות טובים.מאיפה אני משיג את התוכנות האלו ?וירוס כלשהו הסיכוי אפסי לחלוטין. משתמש ב NOD32 (גם הוא מקורי במקרה) כבר הרבה זמן ומתעדכן כל הזמן.יכול להיות שהמעבד תקול או שלוח האם תקול. את המעבד יהיה קל להפיל בטסטים יעודיים, את לוח האם פחות (לפחות לא שאני אישית יודע).1. נסה להריץ prime95 בשני טסטים:small FFT, אשר יעמיס על המעבד.Blend, אשר יעמיס על הזיכרון.2. כנ"ל 2 טסטים עם התוכנה OCCT:CPURAMנטר את הטמפרטורות בזמן מאמץ, עם תוכנה אמינה (למשל HDmonitor). בעיקר חשובות טמפרטורות המעבד ולוח האם.עוד אופציה שפתאום חשבתי עליה: יכול להיות שיש לך וירוס? האם אתה משתמש באנטיוירוס מעודכן?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים הבעיה שלך זה רק עם דמון טולס ? זה לא נקרא להעמיס על המחשב. אולי ההתקן של דמון טולס עושה בעיות. אם הבעיה בהתקנות אז אין פה קטע של עומס.אני רואה שניסית הרבה דברים אבל עדיין לא הבנתי אלו מצבים גורמים למחשב להתקע מלבד שימוש בדמון טולס. אני מקווה שאתה לא מפרמט וחופר בביוס בגלל כשל בתוכנה ספציפית.
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר נשמע לך הגיוני שגם אחרי פורמט תהיה אותה בעיה בתוכנה מוכרת שתמיד עודת כמו דמון טולס ?די קשה לעלות על דעת עצמי שהבעיה היא תהיה בתוכנה שעובדת מצויין בכל מקום...למעשה, הדמון טולס עובדת טוב היא וקראת את קבצים והיא מפעילה את הדיסקים הוירטואליםאני מתחיל התקנהובכל משחק במקום אחר זה נתקע.אם כבר, הייתי אומר שיכולה להיות בעיה בהרד דיסק, אבל היות שזה הרד דיסק חדש (נייד) ועובד טוב במחשבים אחרים אני לא רואה בעיה כלשהי בו...הגיוני שדמון טולס לא תתמוך במעבד או בלוח? כי היא עבדה מצויין בכל המחשב רק עם מעבד ולוח אחרים...הבעיה שלך זה רק עם דמון טולס ? זה לא נקרא להעמיס על המחשב. אולי ההתקן של דמון טולס עושה בעיות. אם הבעיה בהתקנות אז אין פה קטע של עומס.אני רואה שניסית הרבה דברים אבל עדיין לא הבנתי אלו מצבים גורמים למחשב להתקע מלבד שימוש בדמון טולס. אני מקווה שאתה לא מפרמט וחופר בביוס בגלל כשל בתוכנה ספציפית.
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים הצלחת להתקין משהו ולשחק בו ? ניסית להסיר את דמון טולס ופשוט להתקין מדיסק (צרוב או קנוי) ? זה שאתה מתעקש שהכל בסדר לא יקדם אותך. תתחיל לצמצם פרמטרים. היית צריך להתחיל עם מערכת הפעלה חדשה ונקיה ואחר כך דרייברים ונסיון להתקין משחק (לא להתקין עדיין שום דמון טולס או משהו מתחכם אחר).תלך שלב שלב ותבדוק בעיות. תעבוד בשכל ובסדר אחרת אתה מסתובב סביב הזנב שלך עם התקנות חוזרות ושינוי הגדרות בביוס. אם שינית כל כך הרבה דברים איך תדע מה היה תקין ומה שינית לרעה ?מחשב בודקים על מערכת הפעלה נקיה ומתקדמים משם. יש דברים שאפשר לבדוק עם תוכנות מבוססות DOS ללא מערכת הפעלה בכלל. לא חייבים אפילו להתקין דרייברים. אפשר לבדוק פעילות דיסק ומעבד כבר בשלב הבתולי הזה. ברגע שאתה מתקין ומתקין אתה מוסיף משתנים למשוואה וזה לא עוזר לך באיתור התקלה.עריכה:עכשיו ראיתי שיש לך כרטיס הרחבה SATA. זה יכול להתנגש עם מדמה דיסק כמו דמון טולס - אולי. ואולי כרטיס ההרחבה דפוק. אתה משתמש בויסטה או XP והאם ב 32 ביט או 64 ?
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר כרגע התחלתי להריץ את הבדיקות עם התוכנות בבדיקה הראשונה הוא כבר נמצא על TEST10 ועוד אין סימן לבעיה כלשהיא.מערכת הפעלה 32BITאנסה להסיר את הדמון טולס ולהתקין תוכנה חלופית.כל המשחקים שיש לי הם ב ISO ואין לי מדיסק... :\ולגבי ההתנגשות של התוכנה עם הכרטיס, שלוש שנים זה עבד פרפקט, אני מתקשה להאמין שיש בעיה בין שתיהם דוקא היום.חוץ מזה, הבעיה הייתה גם כשהמחשב פעם ללא הכרטיס הרחבה של SATA ככה שלא אמור להיות בעיה כלשהי...
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים יש מצב טוב ש-blue_core צודק. אם כל הצרות שלך קורות רק בשימוש של דמון טולס, יכול מאוד שבו הבעיה ושהוא מתנגש עם משהו. כלומר, לאו דווקא "הפעלה של משהו כבד", כפי שרשמת בכותרת. אני רואה שהרצת prime95 ושהכול בסדר, זה אכן יכול לשלול שהבעיה היא בזמן עומס. אם אין לך משחקים מדיסק, אולי זה הזמן לקנות אחד... אישית, אני די נגד פיראטיות
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר האמת שאני כבר שעות על גבי שעות עם תוכנות מאמץ כלשהם... אולי הגיע הזמן לברר על תוכנה חלופית לדמון טולס יש מצב טוב ש-blue_core צודק. אם כל הצרות שלך קורות רק בשימוש של דמון טולס, יכול מאוד שבו הבעיה ושהוא מתנגש עם משהו. כלומר, לאו דווקא "הפעלה של משהו כבד", כפי שרשמת בכותרת. אני רואה שהרצת prime95 ושהכול בסדר, זה אכן יכול לשלול שהבעיה היא בזמן עומס. אם אין לך משחקים מדיסק, אולי זה הזמן לקנות אחד... אישית, אני די נגד פיראטיות
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים אחי בידיוק אותה בעיה אצלי, המערכת לא יציבה XP 32 ביט הבאתי מערכת אתמול וגם אצלי בהתקנה מ דאימון טולס המחשב או קורס או נתקע ולא זז משחקים כמו פולאווט או ראד אלרט 3 שאני ניסיתי תוקע את המחשב או שהוא קורס, גם לי יש כרטיס הרחבה ל סאטה שהוא בקר רייד גם כן, הרצתי ממו טסט והזכרונות יצאו תקינים הרצתי תוכנת מאמץ וגם יצא תקין, אני חושד או בחלונות או שבאמת יש התנגשות בין הדיימון טולס או שהוא לא עובד כמו שצריך עם מערכת כזו מפרט:מעבדq6600לוח אםep42 ds3lזיכרונותa-data 2*2gb 800mhz cl5ספקcrossair 550Wכרטיס מסךgigabite hd4870 ddr5 512mb
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר גם עם אלכוהול 120% אותה בעיהיכול להיות שהבעיה היא בעצם במערכת הפעלה ?אולי המעבד והמערכת הפעלה 32BIT לא מתאימים ?אני כבר שמתי להורדה ויסטה 64 ביט עדכני כדי להתקין ולבדוקזה מתסכללללללללללללללללללללללללל
פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים טוב שאמרת בקשר ל אלכוהול למה אני מוריד אותו, אתה עובד על XP נכון ?אני גם רוצה לבדוק ויסטה 64 ביט, החשד שלי שזה אולי הכרטיס הרחבה של הסאטה.תעדכן מה קורה ביחד נפתור את הבעיה של שניינו
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר עריכה:עשיתי עדכון ביוס וחשבתי שבעיה נפטרה כי הצלחתי להתקין משחק אחד אבל אז נתקע משחב שוב.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים אני אנסה להסיר את הבקר רייד שמותקן אצלי על הלוח אם ונראה אם זה יעבוד, דרך אגב של איזה חברה הבקר שלך? שלי זה של STLAB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.