עבור לתוכן

צריך עזרה בהעברת קבצים בין מחשבים בעזרת כבל רשת.

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי במחשב אחד קבצים ששוקלים 8GB יחד (יש קובץ אחד בודד ששוקל 7GB) ואני רוצה להעביר את הכל למחשב אחר, הם אחד ליד השני... זה שהקבצים אצלו זה לפטופ אם זה משנה והשני מחשב נייח רגיל.

אין לי ראוטר והצורב DVD שבלפטופ לא תומך בדיסקים של 7GB.

אם אני אחבר את שני המחשבים בכבל רשת, יש דרך ליצור ביניהם רשת כלשהי? או להעביר קבצים בדרך אחרת...

יש לי דיסק און קי של 32GB אבל הוא נקנה בסין ב15 שקל והוא מזוייף ומכיל רק 4-5GB מסתבר, אז העברתי איתו את שאר הקבצים אבל מה עם זה ששוקל 7GB?

זה מה שניסיתי לעשות:

חיברתי אותם בכבל רשת, קראתי לשניהם באותו שם בקבוצת עבודה ובשניהם עשיתי תיקיות משותפות אבל הם לא מוצאים אחד את השני. צריך להגדיר משהו בחיבור רשת Local Area Connection? כי בשניהם לא מוגדרת רשת אלא קבלת IP אוטומטית. ניסיתי להגדיר רשת וזה עדיין לא עזר... הפעלתי גם את האשף לפתיחת רשת קטנה/ביתית בשניהם וכל מחשב מוצא רק את הקבצים המשותפים של עצמו. ביטלתי את הפיירוואל והאנטי וירוס של שניהם.

תודה רבה לעוזרים =]

פורסם

עשית הכל נכון, רק שלא נתת להם IP באותה רשת, אז אין סיכוי שהם יראו אחד את השני.

כשהם מחוברים בכבל רשת (מוצלב) תן לכל אחד מהם IP מאותה רשת

למשל לאחד תן 192.168.0.1 ולשני 192.168.0.2 (על ממשק כרטיס הרשת שמחובר לכבל, ולא בטעות על ממשק אחר).

וודא שהשיתוף עדיין בתוקף, ונסה לגשת לתיקיות המשותפות.

פורסם

אל תשכח להגדיר מסכת רשת 255.255.255.0

ובקשר לכרטיס USB, אתה צריך לעשות לו המרה לNTFS על מנת להעביר קבצים שגדולים מ4 ג'יגה

פורסם
  • מחבר

אל תשכח להגדיר מסכת רשת 255.255.255.0

ובקשר לכרטיס USB, אתה צריך לעשות לו המרה לNTFS על מנת להעביר קבצים שגדולים מ4 ג'יגה

תודה שהזכרת לי! עכשיו אני מבין למה הקובץ הזה לא נכנס שם... איך אני הופך את הדיסק און קי הזה לNTFS? אין לי בעייה גם אם צריך שהכל בפנים ימחק כי כרגע אין שם כמעט כלום...

תודה רבה!

עשית הכל נכון, רק שלא נתת להם IP באותה רשת, אז אין סיכוי שהם יראו אחד את השני.

כשהם מחוברים בכבל רשת (מוצלב) תן לכל אחד מהם IP מאותה רשת

למשל לאחד תן 192.168.0.1 ולשני 192.168.0.2 (על ממשק כרטיס הרשת שמחובר לכבל, ולא בטעות על ממשק אחר).

וודא שהשיתוף עדיין בתוקף, ונסה לגשת לתיקיות המשותפות.

מה זה כבל רשת מוצלב? יש לי כבל רשת שפשוט חיברתי צד אחד שלו למחשב א' וצד שני למחשב ב', זה זה?

וזה פשוט לא עובד... וזה גם כותב בשני המחשבים למטה שהכבל רשת מנותק, אבל הוא מחובר... שיניתי את ההגדרות בכל החיבורי רשת (לכל חיבור אייפי אחר אחד נגמר ב1, אחד ב2 וכך הלאה) וזה פשוט לא מוצא... אני נכנס לMy network places ואין שם את זה וגם בShow workgroup computers אין... ועשיתי את התיקיות משותפות וכל הפיירוואלים והאנטי וירוסים מכובים... ברגע שאני אדע איך להפוך את הדיסק און קי לNTFS לא תהיה בעייה אבל מעניין אותי לדעת איך עושים את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים