פורסם 2009 בינואר 1116 שנים south park - the movieHome AloneHome Alone 2Shawshank RedemptionForrest GumpDumb and DumberThe Great EscapeHarold and Kumar: go to white castlePrincess BrideGirl Next Doorואמנם לא סרט אבל סדרה שאפשר לראות שוב ושוב ושובThe Wire
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים כל סרטי ג'ים קארי למיניהם.. בראש זה Ace Ventura אני עצמי ואיירין! מאטריקס שליחות קטלנית. קיץ אחד של סוטול (נראה לי שמו באנגלית זה SUTUL HIGH?) שר הטבעות! כל הסרטים של ארנולד שוורצנגר.. מוסיף בדבר את בחורים רעים שאי אפשר להפסיק לראות.. [=
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אם אני יסננן את הרשימה לסרט אחד.ללא ספק זה BLUE STREAK - הנוכל המבריקמרטין לורנס פשוט אלוף!!!
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים מצטער על ההקפצה..אבל אף אחד לא אמר פה אפקט הפרפר!? בושה כי אפקט הפרפר אחד הסרטים הגרועים. רעיון נחמד, ביצוע מזוויע.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אני אהבתי לראות שווי משקל לא יודע איך לכתוב באנגלית את השם The Fifth Element סרט טוב אבל מצועצע כל הנשקים שמה לא נראים אמיתיים הכל צעצוע נדלקתי חזק עליו בתחלה
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים ^^^^^^^סביר להניח תוצאה של שילוב בין חוסר תקציב , במאי ללא ניסיון מעשי בתחום סרטי המד"ב וחוסר מזל
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים אפקט הפרפר (הראשון , לא השני). חוץ מזה, סרטים של אנג'לינה ג'ולי אף פעם לא נמאס לראות
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים ^^^^^כן השם שלה מוכר יותר סחורה . טומב ריידר הרווח בקושי רק בגלל שהיא הופיע שם .
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים ^^^^^^^סביר להניח תוצאה של שילוב בין חוסר תקציב , במאי ללא ניסיון מעשי בתחום סרטי המד"ב וחוסר מזל מה שאומר שפספסתם את הפואנטה של הסרט. הוא לא ממש מיועד להיות אולטרה ריאליסטי, בלשון המעטה. והוא הרבה יותר סרט אקשן מאשר סרט מד"ב.
פורסם 2009 בינואר 1116 שנים שר הטבעות (כולם, בעיקר השלישי)שודדי הקאריביים (כולם)8 מיילבאטמן האביל האפל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.