עבור לתוכן

מעוניין לערוך קובץ EXE מסויים כנסו יש הסבר מפורט !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני לא מבין כלום בתיכנות וגם לא מתיימר להיות אחד כזה..

אני מעוניין לערוך לאנ'צר שמתחבר לשרתי משחק.. את הלנ'צר בנה איזה הולנדי ואין לי מושג באיזה שפה הוא בנוי.

מה שאני רוצה להוסיף זה מוניטור שיראה כמה שחקנים יש בשרת ואיזה מפה

זה ההודרה של הלא'נצר הכל מתוכנן למשחק far cry

http://www.upfile4u.net/Files/7e5s8i.rar

זה הטראקר שאני רוצה להכניס

http://farcry.splatterladder.com/?mod=serverinfo&idx=4189

תודה לעוזרים..

פורסם

אתה צריך:

* קומפיילר.

* מלחם.

* סכין יפני.

* מברג מיוחד בשביל לפתוח את הברגים.

* שדון.

הוראות הרכבה כאן.

פורסם
  • מחבר

^ זאת תגובה של מנהל ?!

במקום לעזור לאנשים, היה עדיף שלא תגיב

פורסם

א) אני לא מנהל, אני "מומחה". הכוכבים האלה אומרים שמנהלי הפורום התרשמו שאני מבין בתחום.

ב) אתה לא רוצה עזרה בתכנות. אתה רוצה מישהו שיעשה בשבילך את כל העבודה. אני גם לא רואה שהצעת כסף בשביל זה...

ג) זו תגובה ראוייה ל"בקשה" שלך. היא היתה הומוריסטית. התגובה האמיתית שלי היא כעס. קודם נמנעתי ועכשיו אני כבר אפרט:

זה כאילו נכנסת למועדון חובבי קולנוע, זרקת ספר על הריצפה ואמרת: "טוב, אני לא מבין כלום בקולנוע. אני רוצה סרט על הספר הזה, אבל שיהיה גם קצת כמו סופרמן 2. יאללה תתחילו."

כבר היה עדיף שתבקש ממני לעשות לך שיעורי בית. הייתי אומר "לא, אבל אני מוכן לעזור לך לפתור אותם בעצמך".

זה פורום תוכנה. לא פורום אנחנו-כותבים-בשבילכם-תוכנה-בחינם-ואפילו-אתם-לא-צריכים-באמת-לבקש-יפה. עוזרים פה לאנשים ללמוד תוכנה. עונים על שאלות וממליצים המלצות. מדי פעם יש גם ויכוחים אפיים על מה הגודל הנכון של TAB. אנשים עוזרים לאחרים להקים אתרי WEB.

אתה מגיע עם גישה של "זה לא מכבודי/קשה מדי/לא בא לי להשקיע זמן בלעשות משהו שאני רוצה לעשות, אבל הנה יש כמה אנשים פה שאולי יעשו בשבילי את זה." לפחות תבקש יפה שיעשו את זה בשבילך.

ואם למישהו כמוני בא להתלוצץ על זה, תנסה לקבל את זה ברוח טובה, לא ירדתי עליך אישית, למרות הכעס שלי על הגישה שלך. אף אחד לא חייב לך פה שום דבר, אתה יודע.

פורסם
  • מחבר

ביקשתי עזרה לערוך לא ביקשתי שמישהו יבנה לי כאן נתנתי תקבצים כי אולי אתם תבינו איך עורכים כזה דבר אני יודע שפות יותר פשוטות כמו HTML PHP

בא להתלוצץ ? תספר לכולנו מה כל כך מצחיק במה שכתבת בתגובה הראשונה שבא בן אדם ומבקש עזרה ואתה במקום זה נותן לו מדריך איך להכין שום דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים