עבור לתוכן

שאלה לגבי הספקית שלי

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני לקוח של smile \ אינטרנט זהב \ 015 (עם הסיומת inter.net.il).

רציתי לדעת אם הם התאחדו עם 012 \ קווי זהב (goldenlines), והאם נחסמים פורטים גם ב- 015?

(כי ב- 012 חסימת הפורטים כמעט ודאית, עפ"י מס' לקוחות שאני מכיר)

ועוד משהו - האם 013 (ברק) התאחדו עם נטויז'ן?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אף אחד לא חוסם כלום, מבצעים עיצוב תעבורה.

כן הם התאחדו לפני כמה שנים וכנ"ל לגבי ברק ונטוויז'ן.

פורסם
  • מחבר

אז, האם ל- 012+015 יש מוניטין של עיצוב תעבורה?

פורסם

מוניטין?

זאת חבורה של גנבים שעושים מה שבא להם.

וזה לא נקרא עיצוב תעבורה , זה נקרא הגבלת תעבורה בכלל הפורטים לרבות פורט 80 , תעדוף חיבור לשרתים ללקוחות שמורידים מעט וכו.

רק פה בארץ האנשים פראיירים , בארה"ב כבר היו חוטפים תביעה ייצוגית כזאת שהמנכל היה צריך למכור את התחתונים שלו בגללה.

יש לי דיסק 1 TB אני מעוניין ללמד הספק שלי לקח ולהוריד 1TB בחודש בחיבור שלי , יש אתרים שיאפשרו לי להוריד בלי הפסקה במשך חודש?

נ.ב לא אכפת לי איזה חומר להוריד, מבחינתי קבצים ללא תוכן רק שיהיו גדולים.

פורסם
  • מחבר

טוב, כנראה שאעבור לבזק בינלאומי, בין השאר בעקבות הדיון הזה והמלצות אחרות.

פורסם

מוניטין?

וזה לא נקרא עיצוב תעבורה , זה נקרא הגבלת תעבורה בכלל הפורטים לרבות פורט 80 , תעדוף חיבור לשרתים ללקוחות שמורידים מעט וכו.

רק פה בארץ האנשים פראיירים , בארה"ב כבר היו חוטפים תביעה ייצוגית כזאת שהמנכל היה צריך למכור את התחתונים שלו בגללה.

יש לי דיסק 1 TB אני מעוניין ללמד הספק שלי לקח ולהוריד 1TB בחודש בחיבור שלי , יש אתרים שיאפשרו לי להוריד בלי הפסקה במשך חודש?

חחחחחחחחח

אתה תלמד אותו לקח?

עוד לא הבנת שהם לא שמים עלינו?

לדעתי, ברגע שתגיע ל250 גיגה ככה תקבל

טלפון מאיים מהם, או שפשוט יחליטו להעיף אותך :)

פורסם

ואתה זה הלקוח הישר והמסכן שדופקים אותו. ממש רחמים עליך. :-[ רק מעניין מהו אותו תוכן שבשבילו אתה צריך להוריד עשרות גיגות בחודש. בטח תוכן חוקי למהדרין. 8)

בארה"ב אתה היית חוטף תביעה ייצוגית על זה שאתה גונב סרטים ומוזיקה ותוכנות, והיית משלם כמה עשרות אלפי דולרים קנס, ומשום שאין לך אותם, היית מאבד את התחתונים והולך לכלא.

פורסם

גם בארה"ב קיימת הגבלת תעבורה, אולי קצת פחות כאשר מדובר בתעבורה על קוים שלא חוצים אוקינוסים.

אין לי שום אינטרס להגן על ספקיות האינטרנט אבל השטות שאתה כותב לגביי TB גורמת לכל הבעיה.

איך בדיוק נראה לך שה30 שקל שאתה משלם בחודש מכסים את זה ?

אתה רוצה להוריד טרה של חומר לא חוקי בחודש וקורא להם גנבים. :D

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה.

שכחתי לשאול לגבי השירות בשתי הספקיות.

בתור לקוח של 015 אני מרוצה מהשירות (אבל אולי רק בגלל שאני לקוח עסקי), אבל לא מהביצועים.

איך השירות בבזק?

פורסם

QttP , כדאי שתשמור על הידיים שלך ועל הדעות שלך לעצמך. עוד פעם אחת תאשים אותי שאני גונב משהו אני אתבע אותך ואת האתר הזה לאלתר, כמו כן אני מציע לך לערוך את ההודעה הנ"ל לפני שיהיו פה בעיות.

אישית מוריד תוכן חוקי בלבד. ו-1TB הייתי בשמחה מוריד בLOOP מאיזה אתר שיתן לי הפצות לינוקס להורדה בלי סוף ומבלי שאגרום לו נזקים.

פורסם

קנית כונן של 1TB להוריד תוכן חוקי בלבד?

בעיקרון בשנת 2003 לכולם הספיק יופי כונן של 80 ג'יגה, אף אחד לא יכל למלא אותו בכלל, אז מה כבר השתנה ב5 שנים?

אהה כן, הרשת התמלאה בווידאו 1080p ובמשחקי PS3

אבל היי, אתה רק רצית להוריד את כל הפצות הלינוקס שאי פעם שוחררו מאז 1990.. חחח

פורסם

אני מציע לכולם להרגע!

המשתמש הבא שיגיב בצורה לא נאותה או לא בנושא הדיון יקבל אזהרה. כנ"ל לגבי כל מי שינסה להתסיס פה flame war.

אם זה לא מובן הדיון הזה הוא לא לגבי גודל ההארדיסק, לא כמה מורידים בכל חודש ולא על התוכן של מה שמישהו מוריד.

סליחה על ההקפצה.

שכחתי לשאול לגבי השירות בשתי הספקיות.

בתור לקוח של 015 אני מרוצה מהשירות (אבל אולי רק בגלל שאני לקוח עסקי), אבל לא מהביצועים.

איך השירות בבזק?

אני לא יודע לגבי 015/012, אבל השירות בבזק בינ"ל שיצא לי להתקל בו עדיף על זה של ברק/נטוויז'ן (לפחות מבחינת השירות הטכני).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים