עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בסביבות 100ש"ח

Featured Replies

פורסם

על איזה תכונות מומלץ להסתכל בכרטיס רשת אלחוטי

מה זה 802.11? האם זה חשוב?

האם אלו כרטיסים סבבה?

‏Edimax EW-7318UG 54Mbps USB‎

‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎

האם עדיף ללכת על PCI כדי לחסוך במשאבים או שזה זניח?

פורסם

כרטיסים טובים. אם מדובר במחשב נייח עם חריצי PCI פנויים, לך על כרטיס PCI.

פורסם

מצטרף לשאלה

מחפש כרטיס רשת USB של חברה טובה במחיר נורמלי . לגבי האדימקס שצוין פה קראתי בזאפ 3 תגובות וכולם חד משמעית טענו שאין קליטה בגרוש..

יש משהו יותר מומלץ?

אני מחפש USB מכיון שרכשתי מחשב חדש ובטח אם אני ירצה עכשיו כרטיס רשת אלחוטי הם ירצו כסף על הרכבה..

אז רק זה הפתרון.. זה נכון שכרטיס usb גוזל מביצועי המחשב?

תודה וסליחה שהתלבשתי על הדיון

פורסם

מה זה "הרכבה"? תתקין את התוכנה שבאה עם הכרטיס. אחרי זה תכבה את המחשב ותנתק אותו מהחשמל (!!), תפתח תמארז של המחשב, תאתר סלוט PCI פנוי, תחבר את הכרטיס לסלוט, אם יש צורך תבריג את הכרטיס לגוף המחשב, תסגור את המארז ותדליק את המחשב. זהו פחות יותר. כרטיסי USB נוטים לצרוך יותר משאבים מהמעבד+הזכרון. אם אתה לא רוצה להסתבך, אתה יכול ללכת על ה-USB של EDIMAX -- ה-7318 הוא בסדר גמור בתנאי שאתה מחבר אותו עם כבל USB מאריך ולא תוקע אותו באחורי המחשב.

פורסם

הבעיה שלי היא ממש לא לחבר את הכרטיס...

הבעיה היא שחברות רבות ממש סיגלו שיטה חדשה.. הם שמות על המארז מדבקה שבמקרה והמארז נפתח לא ע"י החברה עצמה האחריות מתבטלת..

ובכך מחייבת אותי לשלם על הכל.. ז"א שכל פעם שאני ירצה להוסיף משהו.. המסחטת כספים שלהם תעבוד שעות נוספות..

בגדול המחשב משמש רק לאיסיקיו מסנגר ואינטרנט אז המשאבים שילקחו ע"י הכרטיס רשת USB יורגשו? מעבד 2.5 גיגה עם 2 גיגה זכרון

תודה

פורסם

אם זה כל מה שאתה עושה על המחשב לא צריך להיות בעיה מיוחדת עם כרטיס USB.

פורסם

הבעיה שלי היא ממש לא לחבר את הכרטיס...

הבעיה היא שחברות רבות ממש סיגלו שיטה חדשה.. הם שמות על המארז מדבקה שבמקרה והמארז נפתח לא ע"י החברה עצמה האחריות מתבטלת..

ובכך מחייבת אותי לשלם על הכל.. ז"א שכל פעם שאני ירצה להוסיף משהו.. המסחטת כספים שלהם תעבוד שעות נוספות..

בגדול המחשב משמש רק לאיסיקיו מסנגר ואינטרנט אז המשאבים שילקחו ע"י הכרטיס רשת USB יורגשו? מעבד 2.5 גיגה עם 2 גיגה זכרון

תודה

הם בסה"כ לא רוצות שאנשים יחברו איזה כבל הפוך בכח, ישברו משהו בפנים ואז יפילו את כל האחריות על החברה...

פורסם

אני יותר חושב שזה נועד למסחטת כספים.. הרי אם אתה רוצה להוסיף עוד משהו אתה חייב לעבור דרכם וכמובן לשלשל סכום נאה לכיסם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים