עבור לתוכן

אזהרה - תקיעות בכונני 1.5TB של סיגייט!!!

Featured Replies

פורסם

סיגייט אישרה לאחרונה כי היא בודקת תלונות על "תקיעות" של הכוננים הנ"ל.

לפי התלונות שהתקבלו, אין איבוד מידע, אבל הכונן מפסיק להגיב למשך פרק זמן של עד 30 שניות.

בכל מקרה סיגייט צופה כי הפתרון לבעיה יהיה ברמת עדכון FIRMWARE.

http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=08/11/11/2125227

http://techreport.com/discussions.x/15863

אישית לי יש כונן כזה בשימוש מספר שבועות, אבל הוא מותקן ביחידת NAS שעובדת בעיקר לצרכי גיבוי.

בכל מקרה בשימוש שלי לא נתקלתי בבעיות.

פורסם

לי יש כונן 0.5 TB של סיגייט, מדי שעה ככה יש קפיאה של כ-15 שניות והכונן עושה רעש "תיק תיק" כזה.

מישהו נתקל בבעיה הזו גם?

פורסם

לפותח הדיון תודה על המידע מעניין שב - windows xp אין את הבעיה הזאות כנראה שזו באמת בעיות firmware כי המחיר של כוננים האלה ממש משתלם.........

האם יש לך את הגירסה אם ה - 32mb?

לי היה כזה ועשה "תיק תיק" זה אומר שצריך להחליף אותו

אבל בכל מקרה תעשו לו בדיקה אם בודר הדיסק של סיגייט

פורסם

לא נורא.. ה1.5TB לא נראה ככונן משתלם כרגע במחיר של 793/800ש"ח

כשה1TB עולה 533ש"ח בKSP.

חבל שלא כל החנויות מוכרות אותם במחירים כ"כ טובים

פורסם

לי יש כונן 0.5 TB של סיגייט, מדי שעה ככה יש קפיאה של כ-15 שניות והכונן עושה רעש "תיק תיק" כזה.

תיקתוקים מהדיסק הקשיח זו לא בעייה שאפשר להתעלם ממנה, זה בדר"כ אומר שהדיסק הוא כבר "רגל וחצי" בקבר, גבה את המידע החשוב ואם הוא באחריות אז ממש אותה.

פורסם

הבעיה העיקרית היא שכל המערכת הפעלה והדברים נמצאים על ההארדיסק הזה, לכן אין לי אפשרות לגבות הכל.

יש לי אולי אפשרות להשיג הארדיסק של 500 גיגה ריק, השאלה שלי היא האם אני יכול פשוט "להכפיל" את ההארידסק שיש לי כרגע (עם מערכת הפעלה ויסטה) להארדיסק אחר, ואז להעביר את המידע, בלי צורך לפרמט וכדומה?

פורסם

חיובי, באמצעות תוכנות כמו NORTON GHOST, ACRONIS TRUE IMAGE ודומותיהן.

פורסם

אם יש לך בעיה ואתה צריך עזרה, אנא פתח דיון משלך.. זה יוצר אי-סדר בפורומים כש"גונבים" דיון של מישהו אחר.

בכל מקרה, אתה יכול להשתמש בתוכנה כמו Acronis True Image. היא תגבה לך את המידע בצורה נוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים