עבור לתוכן

NET SEND למשתמש ספציפי ברשת

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני אדמין בחדר מחשבים. יש לי 40 מחשבים.

וקרוב ל120 משתמשים. כל אחד בא, נכנס עם השם משתמש שלו והססמא שלו, אז המידע שלו מסתנכרן עם הסרבר, והוא יושב ועובד במחשב.

ככה על כל מחשב יכולים לשבת כל אחד מהמשתמשים.

כשאני שולח דרך RUN

Net send 111.11.11.111 bla bla bla

אז אם יושב שם משתמש מסויים אז הוא יקבל את ההודעה הזאת bla bla bla ממני. ואם לא יושב שם אף אחד והמחשב בעצם נמצא במסך ה LOGIN, אז הבנאדם הראשון שיכנס למחשב, יקבל את ההודעה שלי.

השאלה: האם אני יכול למען את ההודעה שלי למשתמש ספציפי ברשת כולה? או לפחות במחשב מסויים? אבל דגש על משתמש ספציפי!

ואיך?

פורסם

net send username message

פורסם
  • מחבר

בדקתי, זה שולח למשתמש רק אם הוא מחובר,זה נחמד אבל זאת אומרת רק אם הוא יושב על מחשב כלשהוא ברגע זה.

אני רוצה להיות מסוגל לשלוח לו,ככה שהוא יקבל את ההודעה רק כשהוא ישב על מחשב כלשהוא ברשת ויכנס עם השם משתמש שלו.

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול לעשות את זה. (מבלי להשתמש בכתובת IP)

חשבת על email?

פורסם

אתה יכול ליצור login script שיזהה את היוזר, ובמידה ויש לך הודעה בשבילו, הוא יזהה שמחכה לו הודעה ויוריד את ההודעה ויציג אותה על המסך.

כמובן שאת הסקריפט אתה צריך להריץ על כל המחשבים ואתה צריך לשים במקום מרכזי קובץ שאליו תחנות ייגשו ויבדקו אם יש להם הודעה (והתוכן שלה).

אפשר לעשות את זה ב-batch פשוט

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שחשבתי עליו, יש login script, שרץ מהסרבר על כל מחשב שמישו נכנס עליו, אז אני יוסיף לו גם בדיקה אם יש הודעה למשתמש הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים