עבור לתוכן

דת ואמונה - דיון מרוכז - V2.0

Featured Replies

פורסם

אמת

הכתב השתנה ( מכתב עברי עתיק לכתב אשורי )

הדת השתנתה ונוספו לה שיטות פולחן פרסיות ( אירניות )

אני בהחלט יכול לשער כי גם העם התבולל

ציטוט מספר נחמיה פרק יג':

כג גַּם בַּיָּמִים הָהֵם, רָאִיתִי אֶת-הַיְּהוּדִים הֹשִׁיבוּ נָשִׁים אשדודיות (אַשְׁדֳּדִיּוֹת), עמוניות (עַמֳּנִיּוֹת), מוֹאֲבִיּוֹת. כד וּבְנֵיהֶם, חֲצִי מְדַבֵּר אַשְׁדּוֹדִית, וְאֵינָם מַכִּירִים, לְדַבֵּר יְהוּדִית--וְכִלְשׁוֹן, עַם וָעָם. כה וָאָרִיב עִמָּם וָאֲקַלְלֵם, וָאַכֶּה מֵהֶם אֲנָשִׁים וָאֶמְרְטֵם; וָאַשְׁבִּיעֵם בֵּאלֹהִים, אִם-תִּתְּנוּ בְנֹתֵיכֶם לִבְנֵיהֶם, וְאִם-תִּשְׂאוּ מִבְּנֹתֵיהֶם, לִבְנֵיכֶם וְלָכֶם. כו הֲלוֹא עַל-אֵלֶּה חָטָא-שְׁלֹמֹה מֶלֶךְ יִשְׂרָאֵל וּבַגּוֹיִם הָרַבִּים לֹא-הָיָה מֶלֶךְ כָּמֹהוּ, וְאָהוּב לֵאלֹהָיו הָיָה, וַיִּתְּנֵהוּ אֱלֹהִים, מֶלֶךְ עַל-כָּל-יִשְׂרָאֵל: גַּם-אוֹתוֹ הֶחֱטִיאוּ, הַנָּשִׁים הַנָּכְרִיּוֹת. כז וְלָכֶם הֲנִשְׁמַע, לַעֲשֹׂת אֵת כָּל-הָרָעָה הַגְּדוֹלָה הַזֹּאת--לִמְעֹל, בֵּאלֹהֵינוּ: לְהֹשִׁיב, נָשִׁים נָכְרִיּוֹת.

כמו שאתה יכול לראות שהיהודים היו התפתחות ישירה של הגלות ( ההערה שלי כאן היא כדרך אגב , בנושא הקודם , הציטוט הוא לחזק את טענת ההיתבוללות )

• תגובות 4.6k
  • צפיות 449.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז אני לא בטוח צאצא של יהודי?

וגם לא רוני?

קטעים.

פורסם

אולי בגלל זה הוא רוצה להיות "יותר קתולי מהאפיפיור" ??? ( אופס )

או במקרה שלו יותר פוסק מעובדיה ( האם ידעת שהאח שלו לא דתי ? )

פורסם

או במקרה שלו יותר פוסק מעובדיה ( האם ידעת שהאח שלו לא דתי ? )

אז לפי הרב עובדיה אסור לו להיות חזן בבית כנסת.

עוד משהו שהזקן הסנילי הזה פלט לפני כמה זמן בערך באותה תקופה שהוא אמר שהמשיח הוא ספרדי והוא יראה לאשכנזים מה זה. :lol:

פורסם

שיגעון הגדלות שלו זה משהו .

אבל את זה כבר חזו הגשש החיוור במערכון שלהם "משיח דופק בדלת "

ספרדי : ממממששששיייחחחח זה נשמע ספרדי

אשכנזי :מה פתאום ! אנחנו שיננו לו את השם ממשה מישמושקוביץ' למשיח כי זה יותר קליט , כמו מדונה ..

פורסם

There's a wizard living in an omni-dimension above us. he created the world and everything, his name is Meroukah.

He implanted memories into everyone's minds and everything around us is actually 19 years old.

Every time I feel bad and uneasy I call him, as he once said "call the name of my testicles 3 times and I will help you with whatever you are having problems with."

My faith is real and he exists. I can talk to him whenever I like, he has threads connecting all the humans to his mind so whenever I pray he can hear me, but he cannot give everyone what they want so he masturbates instead.

Meroukah said that the world is flat and that everything that we see when we go out into space is an illusion of his, we are actually living in a 2 dimensional world and everything we look at is being altered by his powers.

He also said god and everything else is a lie made to manipulate humans to stay in order and live their life easily and I shouldn't believe any of that crap, only his magicalness is real.

Also, his magnificence said that atheists are silly little 15 year old kids rebelling their parents by saying that nothing exists, heh those silly bastards..

dsasd.jpg

Please do try to contradict my argument and faith.

פורסם

תגובתי לקוראים.

איני מבין איך בעולם הזה ישנם בני-אדם שפשוט מסלפים דברים ,האם זה בכוונה תחילה או פשוט עיוורון :nixweiss:

דוגמה: פשוט רק קריאה מספיקה בשביל להבין את הדברים.

הרב עובדיה אינו אמר שהמשיח הינו ספרדי, "כל אחד צריך לנהוג כמו מנהג אבותיו... אל תטוש תורת אמך... אלו ואלו דברי אלוקים חיים. אבל כשיבוא משיח, כולם ינהגו כמו הספרדים", אמר הגר"ע.

הגר"ע איחד את כל יהודי ספרד תחת פסיקות מרן השולחן-ערוך .

ומקור הספרדים הוא במשך כל הדורות ,לכן זה הכי אמין.

נעבור לעוד סילוף.

רק אדם הגון, ירא אלוקים וישר, השולח את ילדיו לבית ספר תורני, יכול לעבור לפני התיבה בימים הנוראים ולהוציא את הרבים ידי תקיעת שופר.

מדובר רק בימים הללו -שצריך למנות את האדם שהכי ירא אלוקים .

אך מה נעשה כמו שאצל אומות- העולם ישנה אנטישמות כלפי היהודים [כמובן דרך הסילוף והשקר ], כך בין היהודים עצמם כלפי החרדים ובכלל רבנים .

דבר מצחיק שיצא לי לראות ,ישנה הרי סיסמה החרדים לוקחים את כסף המדינה- שנוצרה על ידי מפלגות ותקשורת שמלאנית [אך כולם לוקחים כספים , והכספים נועדו בשביל כל חלקי האכלוסיה]

ממליץ לצפות [ 6 דקות ]

פורסם

מה אתה מקשקש.

עובדיה יוסף פלט הרבה שטויות בשנים האחרונות, גם בתוכן וגם בדרך שהוא אמר אותם.

מי לא מכיר את "אסור לחטט באף בשבת"!

פורסם

אני יכול להבין ילד בן 7 /9 אפילו 13 , אך אדם קצת בוגר שיכול להפעיל את שכלו, עליו לבדוק [כי הוא יכול ] לפני שכותב דברים.

וגם להכנס לענייני הלכה ולראות מדוע זה כך. או אם אינו יודע- אז לשאול.

אבל להגיע לסילופים, מדוע לחיות ככה? צריך להיות אדם כמה שיותר ישר [לא בשביל אחרים, אלא בשביל אתה עצמך] .

בכול אופן אני כותב זאת לקוראים בלבד.

פורסם

מי שיש לו ספקות לגבי עמדתה של ש"ס כלפי החילונים, ראוי שיבדוק מה המקור של ססמת הבחירות שלהם, "מי לה' אלי". רוני, אתה בטוח יודע, נכון? תזכיר לנו בבקשה מתי זה נאמר ומה התרחש מיד אח"כ?

פורסם

אני יכול להבין ילד בן 7 /9 אפילו 13 , אך אדם קצת בוגר שיכול להפעיל את שכלו, עליו לבדוק [כי הוא יכול ] לפני שכותב דברים.

וגם להכנס לענייני הלכה ולראות מדוע זה כך. או אם אינו יודע- אז לשאול.

אבל להגיע לסילופים, מדוע לחיות ככה? צריך להיות אדם כמה שיותר ישר [לא בשביל אחרים, אלא בשביל אתה עצמך] .

לא מענינים אותי הסברי הבולשיט למה הוא חושב שאסור לחטט באף בשבת.

אפילו בתוך הטימטום יש טימטום.

אם אסור לחטט באף בשבת כי אולי תצא שערה אז גם אסור להתלבש ולהתפשט מאותה סיבה בדיוק.

אתה מחפש הצדקות והסברים אזוטרים לטירוף וטימטום ואני מצביע וקורא לילד בשמו.

פורסם

איני מתכתב עם בני-אדם לא רק שהם לא אתאיסטים, אלא הם כבר בעמדה שאין לה שם.

זילזול, לציין זה שטיות וזה דפוק אך אין טענות בפיהם, לקבוע להוציא שערה אז מהו הבדל לתלבש, אך אינם אפילו מכירים משוגים ביהדות אז עברו ישר להלכות.

נאמר כלל בגמרא שעם הארץ שונא תלמיד חכם, כי דבר פשוט הוא אינו מכיר את תוכן התורה.

דוגמה על רבי עקיבא [לפני שהיה רב].

רבי עקיבא היה רועה צאן פשוט ושנא תלמידי תורה. הוא כינה אותם מטומטמים ועצלנים והתבטא בצורה האומרת "מי יתנני תלמיד חכם ואנשכהו נשך חמור",

שכן נשיכת חמור נחשבת לנשיכה חזקה וכואבת מאוד.

אך שנכנס לכתלי הלימוד - הפך דעתו - שהוא עצמו היה גדול הדור.

פורסם

כן כן, אני בטוח שאלוהים התכוון לכתוב שאסור לחטט באף בשבת אבל הוא שכח.

הבעיה איתך רוני זה שאתה מאמין בכמות כזאת גדולה של שכבות בולשיט, עד כדי כך שאתה לא יכול לראות כלום מעבר לזה.

אם הייתה חי בתקופה אחרת שבא היה לך כוח אמיתי לגבי חייהם של אנשים אתה הייתה מפלצת.

פורסם

תלמד את הדברים ,בכלל קודם אם הם נכונים - בדיקה על ידי ספר הלכה ,אחר-כך מדוע זה כך מהי הסיבות, אחר-כך תוכל לתת דעה.

זאת עצתי, כפי שציינתי לא דן עימך - דברי נכתבו בכלליות.

ברגע שאני עונה זה מתחיל - פתח הבאר קמה.

פורסם

הבעיה איתך רוני זה שאתה מאמין בכמות כזאת גדולה של שכבות בולשיט, עד כדי כך שאתה לא יכול לראות כלום מעבר לזה.

אם הייתה חי בתקופה אחרת שבא היה לך כוח אמיתי לגבי חייהם של אנשים אתה הייתה מפלצת.

אכן כן .

אחד כזה שבטוח שהוא צודק והשאר טועים , גהינום עלי אדמות , השם ישמור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים