עבור לתוכן

מדי פעם אי אשפר לגלוש, וחייבים ריסט כדי לסדר את הבעיה

Featured Replies

פורסם

מדי פעם אני פשוט לא יכול לגלוש במחשב שלי. גם לא באקספלורר וגם לא בפיירפוקס. יש פה רשת של ארבעה מחשבים, ושלי הוא היחיד שזה קורה לו.

פשוט שום אתר לא עולה.

אחרי ריסט למחשב הכל מסתדר.

יש לציין שבזמן שאי אפשר לגלוש, תוכנות מסרים מידיים ותוכנות P2P עובדות חלק.

פורסם

נשמע כמו בעית DNS, במחשב מוגדרת כתובת IP סטטית? אם כן, מה מוגדר בDNS?

אם לא, אתה יכול להכניס את כתובות הDNS של הספקית שלך תחת LOCAL AREA CONNECTION->TCP/IP->DNS

אתה יכול למצוא את הכתובות DNS של הספקית שלך פה

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו בעית DNS, במחשב מוגדרת כתובת IP סטטית? אם כן, מה מוגדר בDNS?

אם לא, אתה יכול להכניס את כתובות הDNS של הספקית שלך תחת LOCAL AREA CONNECTION->TCP/IP->DNS

אתה יכול למצוא את הכתובות DNS של הספקית שלך פה

כן בכל המחשבים ברשת שלנו יש כתובות סטטיות. גם DNS.

שלי הוא מספר 1 אם זה משנה.

פורסם

כמה שאלות -- המחשב שלך מחובר חוטית או אלחוטית? איך שאר המחשבים מחוברים? האם באחד (או יותר) מהמחשבים משתמשים בתוכנות שיתוף קבצים?

פורסם

galz, לא ענית לי על השאלה - מה מוגדר בכתובות הDNS?

אם מוגדרת רק הכתובות שלך הנתב, תוסיף שכתובת המשנית את אחת הכתובות DNS של הספקית שלך.

אם מוגדרות רק הכתובות של הספקית, תשנה אחת לכתובת של הנתב. בעקרון שתי הכתובות של הספקית יעשו את העבודה, אבל אם בכל זאת יש בעיה שינוי ההגדרות עוזר לפעמים.

ההגדרה הכי טובה, לדעתי, היא שבכתובת הראשית תהיה הכתובת IP של הנתב ובמשנית תהיה הכתובת של השרת הראשי של הספקית.

פורסם
  • מחבר

צ'יף, המחשב שלי מחובר חוטית. יש עוד שני מחשבים שמחוברים חוטית, לפטופ אחד שמחובר אלחוטית, וWii שמדי פעם אני מחבר אל חוטית אבל לרוב היא לא מחוברת.

תוכנות שיתוף יש בשלושת המחשבים המחוברים חוטית. הכל מסודר עם פורטים שונים לכל תוכנה, שמוגדרים גם בראוטר.

czar_salad, מוגדרות אצלי שתי הכתובות של הספק. אני אשנה עכשיו לכתובת אחת של הראוטר וכתובת שניה של הספק, ונראה אם הבעיה תחזור.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבעיה חזרה הרגע.

יוטורנט רצה ברקע, והורידה כרגיל, אבל לא יכולתי לגלוש, אתרים פשוט לא עלו. במחשב של אחותי (אחד המחשבים החוטיים ברשת) הכל עבד כרגיל

יש עוד רעיונות?

פורסם

בכיבוי יוטורנט זה מסתדר? אם לא אז האם זה מסתדר אחרי אתחול למחשב בלבד?

יתכן שהמחשב עצמו לא מסתדר עם כמות החיבורים ה"חצי פתוחים" או משהו בסגנון...

פורסם
  • מחבר

בכיבוי יוטורנט זה מסתדר? אם לא אז האם זה מסתדר אחרי אתחול למחשב בלבד?

יתכן שהמחשב עצמו לא מסתדר עם כמות החיבורים ה"חצי פתוחים" או משהו בסגנון...

לא מסתדר אחרי כיבוי יוטורנט.

רק אחרי ריסט (אלא אם יש דרכים שאני לא יודע עליהן).

מה זה כמות החיבורים החצי פתוחים?

יכול באמת להיות שזה קשור איכשהו לחיבורים שהיוטורנט לוקחת (אם לזה התכוונת), כי במחשבים האחרים אין ביטורנט יש אימיול.

פורסם

יוטורנט פותח עשרות או מאות חיבורים ע"מ לעבוד, כמות החיבורים בדר"כ הורגת את הנתב, אבל גם יכולה לגרום לבעיות במחשב.

בגלל שיש גלישה במחשבים האחרים ואתחול המחשב מתקן את הבעיה, נובע מכך שהבעיה במחשב. יכול להיות מספר חיבורים גבוה, משהו שקשור להגבלה של וינדוס לחיבורים או שילוב של תוכנות שמותקנות.

אתה יכול להגדיל את ההגבלה של הווינדוס על מספר החיבורים החצי פתוחים:

http://www.mydigitallife.info/2008/10/15/windows-half-open-limit-fix-patch-free-download-to-remove-xp-vista-and-server-2003-32-and-64-bit-tcp-4226-connection-attempts-limit/

בנוסף רצוי להגביל את מספר החיבורים של היוטורנט ואת מהירות העלאה שלו. מה מוגדר אליך כרגה מבחינת החיבורים וההגבלת רוחב הפס?

פורסם
  • מחבר

במהירות העלאה מוגדר לו 6 קילו ביט בזמן הורדה, וחופשי בזמן העלאה בלבד (מה שקורה רק בלילה כשאף אחד לא נוגע במחשב).

בחיבורים הגדרתי מה שהם ממליצים לחיבור שלי (2 מגה על 256 אם אני לא טועה)

מספר חיבורים מקסימלי גלובלי הוא 60

מספר חיבורים מקסימלי לטורנט אחד הוא 35

מספר סלוטי העלאה לטורנט אחד הוא 3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים