עבור לתוכן

הזמנה קבוצתית DELL 2709W במחיר 2408WFP.

Featured Replies

פורסם

כן, לזה התכוונתי.

עפ"י ההודעה הראשונה בת'רד הזה נשארו עוד 2 חתיכות כביכול, אני מניח שזה סתם לא מעודכן.

אני לא רואה את הקשר בין איכות מסך לאיכות העינית האופטית של העכבר אבל נזרום איתך..

אגב, היה/יש לך 24" DELL, מה עשית/עושה איתו?

• תגובות 127
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הקשר הוא שאותו עכבר שהיה אמור ללכת רוחב של מסך רגיל נגיד של 40 ס"מ, צריך עכשיו לעבור רוחב של 60 ועם עכבר גרוע זה נראה כאילו הוא איטי מדיי.

עם עכברים רציניים התנועה מהירה וחדה.

======================================================================

מובן מאליו, שאנשים עם מקלדת ב10 שקל ועכבר ב20 שקל מראש הם לא הקהל שבכלל קנה את המסכים הקודמים.

======================================================================

כן, אין כרגע מסכים. קיבלתי כמה פניות בפרטי שביקשו לארגן הזמנה שלישית(זמן הגעה של כ17 ימי עסקים).

מה אתם אומרים ?

*עדכון, למעשה יש כרגע 4 מעוניינים.יש עוד ? כתבו לי ל

alex869@gmail.com

פורסם
  • מחבר

שלום.

החדשות הרעות:

בשלב זה לא תתבצע כל הזמנה של ה2709 עקב חשש שלי שהיבואן לא יספק אותו בזמן עקב המיתון והשקעת מאמצים בהזמנות רציניות יותר של חברות וכדומה.

גילוי נאות:

מכיוון שאני צופה מראש מצב לא נעים,שאיני רוצה להיקלע אליו מול אף אחד ושיתרצו לי למה המסך מתעכב ואני בתורי אאדים מולכם, אני מוותר על הרעיון.

אתם מוזמנים לקנות המסך בחנות במחירו החדש החל מאתמול של 4 אלף כי הדולר עלה ל4 והחנויות הקפיצו המחיר בהתאם.

אתכם הסליחה.

החדשות הטובות:

בחור אחד קנה ממני את המסך וזה לא התאים ללפ טופ שלו, ללפ טופ לא הייתה יציאת וידאו איכותית מספיק.

תוכלו לקרוא ולקנות ממנו כאן, הפרטים שלו בסוף ההודעה שלו (וההודעה שלו באמצע הדף):

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374030.90

יום נעים, אלכס

פורסם

לא ניתן למצוא את המסך בחנויות אין ליבואן (CMS)

פורסם
  • מחבר

בשביל מה חנויות, תקנו פה מהבחור מהעמוד הקודם. כרגע זה ה02 היחיד בישראל שהוא למכירה :o

קניתי אתמול מאלכס 2709W ומוכר אותו היום כי לא מרוצה מהתצוגה ב VGA

אין פיקסלים שרופים ואין דליפות אור, התמונה מדהימה בסרטים והמסך עצמו חבל על הזמן!

אבל - ללאפטופ שלי יש יציאת VGA בלבד והתמונה לא יוצאת מי יודע מה, זה מעצבן אותי לאללה ולכן החלטתי למכור אותו הלאה.

מי שמעוניין - 2709W גירסה A02 (נראה שבארץ כל הגירסאות שנמכרות הן עדיין A00, לפי שיחה שערכתי עם מישהו מחנות Panda's).

נרכש אתמול ב 3600 ש"ח מאלכס - מוכר ב 3500 ש"ח כי הקופסה נפתחה והמסך נבדק - תוודאו קודם שיש לכם יציאת DVI או HDMI מהמחשב (כי עם יציאה אנלוגית התמונה יוצאת לא חדה מספיק).

בקיצור: גירסה A02, אפס פיקסלים שרופים באחריות, 415 ש"ח פחות מזאפ.

אני גר במרכז תל אביב.

אבי - 052-6060634

פורסם
  • מחבר

תבדוק.

אשלח אלייך את האנשים אם יקרה הלא ייאמן והם יקבלו A02. לפי מה שקיבלתי מ CMS זה היה 01 וביבואנים אחרים היה 00 כאשר בכלל לאף אחד אין מושג מה מגיע מחו"ל.

זה משכיר לי את מה שקרה עם 2408WFP שחיכינו חצי שנה מאז שהוא יצא ועד שהגיע לישראל.

פורסם

תבדוק.

אשלח אלייך את האנשים אם יקרה הלא ייאמן והם יקבלו A02. לפי מה שקיבלתי מ CMS זה היה 01 וביבואנים אחרים היה 00 כאשר בכלל לאף אחד אין מושג מה מגיע מחו"ל.

זה משכיר לי את מה שקרה עם 2408WFP שחיכינו חצי שנה מאז שהוא יצא ועד שהגיע לישראל.

קיצר תעדכן אותי קצת

על כמה אנשים מדובר בערך?

ואיזו גרסא עדיפה? (תן דירוג גרסאות)

:)

פורסם
  • מחבר

גרסה 02 היא הכי טובה מן הסתם כי היא האחרונה (וכי חשבת אחרת ?).

מדובר ב4 אנשים נכון להיום.

*ניסיוני עם הבאת מוצרים מחו"ל דרך פנדה לא נגמר טוב (תזכיר להם שלפני חצי שנה אמרו לי שיורידו את מוצרי NEXUS מהאתר ועדיין הם שם למרות שמזמן SKYPC החליף את פנדה כיבואן הרשמי):

http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?PHPSESSID=a3c1407e8320cc3b8e6539ee00610c84&keywords=nexus

פורסם

מה זה משנה אם חנות אחרת הפכה להיות היבואן הרישמי?

הם לא יכולים לרכוש את המוצרים דרך היבואן ולמכור בחנות שלהם?

אין לי בעיה לברר גם את זה בהמשך...

ואני זוכר שאמרת בתחילת הדיון שיש הבדל בין הגרסאות, שה02 לא הכי טובה או משהו בסגנון.

אולי זה היה במספרים האחרים ה2709 וכו' :)

פורסם

באמת אני לא מבין מה זה משנה מי היבואן העיקר שהאחריות היא של דל ישראל

ואם אני לא טועה האחריות צריכה להיות של CMS שמעתי שדל העולמית הולכת לקראת מהפך בעניין השרות שאותו התחילה בנושא המחשבים

מעבדה אחת שכפופה לדל העולמית ולא כמה מעבדות של יבואנים שונים כך דל יכולה לשמור על רמת שרות גבוהה הדבר התחיל לא מזמן ומי שרוכש כיום מחשב מחברת דל ונזקק לשרות הוא מתקשר לחו"ל ומדבר עם נציגי דל והם כבר מעבירים את הטיפול למעבדה בארץ וכבר למחרת היום מתקשרים אל הלקוח מהמעבדה בארץ

זה עדיין לא תופס לגבי מסכים כרגע כול יבואן עם המעבדה שלו לכן הרישמי ביותר לעניין המסכים מבחינת דל כיום זה CMS ואם תכתבו מייל לדל ישראל ותשאלו על משווק מורשה ללקוחות פרטיים תקבלו תשובה על קניות ברשת בפ"ת שהם עוסקים אך ורק בציוד של דל והם גם זולים יותר מסקאי פיסי

פורסם

דיברנו על יבואן רישמי של מוצרי NEXUS...

בלי קשר לDELL.

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

דנדן, כשיהיה לך משהו ביד, תחזור אלינו.

פורסם

אלכס, לברר בשבילי לא עולה כסף...

וכפי שראית הצלחתי בעבר לסדר זכרונות למחשבים ניידים וDOKים.

נראה בנוגע לזה.

כרגע כפי שצויין קודם, וגם כפי שנאמר לי מפנדה, אין ליבואן בארץ את המסך הזה.

אז עכשיו אני בודק אם יהיה ניתן להזמין אותו, ובמידה וכן את כל שאר הפרטים.

עדכון, ליבואן לא יהיה בחודש הקרוב את המסך הזה :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים