עבור לתוכן

הזמנה קבוצתית DELL 2709W במחיר 2408WFP.

Featured Replies

• תגובות 127
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה טועה.

כיוון שיש למסך כניסות וידאו, סיווגו במכס דורש גם מס קנייה של 15%.

ולכן תרגום מחירו בארץ עומד על 3560 ש"ח, וגם זה אם אתה לוקח את המחיר הכי זול שאתה יכול לחפור ברשת, בארצות עם כח קנייה הרבה יותר גדול.

כמו שאמרתי, המחיר של המסך הזה בארץ יותר מסביר.

ישנם הרבה חברות אלקטרוניקה שמוכרות את המוצרים שלהם בארץ במחיר חו"ל ועדיין מרוויחות יפה עם כול מס הקניה .ההבדל הוא גדול בין אם אתה לקוח פרטי ובין עם אתה סוחר סוחר קונה את המסכים במחירים מצחיקים כך שגם עם כול מס הקניה (ולא נראה לי שיש על זה מס קניה כי זה ללא טיונר וזה נחשב מסך מחשב ועל מחשבים אין מיסוי למעט מע"מ ) היבואן יכול להרוויח יפה אבל זכותו לדרוש כמה שהוא רוצה זו מדינה חופשית אבל אנחנו כצרכנים לא צריכים לרוץ לקנות ואפשר לגרום להם ליבואנים להוריד מחיר

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי יותר

פורסם

לדעתי 400 ש"ח הפרש זה לא מציאה בהתחשב בזה שהתשלום צריך להיות במזומן. בהזמנה גדולה צריך לקבל מחיר הרבה יותר נמוך

מה גם שהמיתון עושה את שלו עדיין אני חושב שהמחיר בארץ יקר באופן רציני וניתן להוריד את המחיר זוה רק תלוי בנו ויש לנו את הכוח לכך

בגלל אנשים שלחוצים לקנות מוצרים טובים ולא מוכנים להמתין אין ירידות מחיר, אני רק יכול להגיד חבל כי אתם לא מבינים איזה כוח קניה יש לנו אם רק נרצה בכך

פורסם

אלכס יש לי שאלה אחת אליך

האם אתה תהפוך את העניין לקבוע (יחסית)

כי כרגע יש לי קצת בעיה בעניין,

שתפתר עוד כחודש או פרק זמן יחסית קצר.

בקיצר אם יגמרו המסכים אתה תזמין עוד?

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי יותר

פורסם

מה המחיר ?

מעוניין מאוד לקנות...

פורסם

אם זה 3600 ש"ח במזומן אז זה לא משתלם במיוחד.

מסך יקר כל כך לרוב קונים בתשלומים.

פורסם

אני לא יודע אם זה מתאים או לא, אבל זה מאוד חשוב לי לדעת; האם יהיה ניתן לקנות מסכי A02, לא דרכך? זה הרבה יותר נוח לאנשים שאין להם גישה להרבה מזומן, או כאלה שתלויים בהוריהם וכו'..

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי יותר

פורסם

אני חייב לציין שהאישה שלי נתנה את שליש מהסכום בשמחה :D :D

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי יותר

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי יותר

פורסם

אלכס תעשה לך מסך דואלי של 54" ;D ;D

זה יהיה מספיק לכל משחק

פורסם

אלכס תעשה לך מסך דואלי של 54" ;D ;D

זה יהיה מספיק לכל משחק

בשביל זה צריך 4 מסכים... :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים