פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים לחבר יש מחשב נייד והוא מעוניין להשתמש באנטרנט אלחוטי (אין לו רשתות אלחוטיות בסביבה) האם ישנה דרך לעשות זאת?
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר מממהוא מעוניין להסתובב בדירה ולהשתמש באופן אלחוטי,שימוש בראוטר אלחוטי\מודם לא דורש מחשב בשביל כך?
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים Guardian Angel אתה צוחק עלינו?שיקנה ראוטר אלחוטי, שיחבר אותו ישירות למודם, או אם זה ראוטר שכולל מודם פנימי ישירות לקו טלפון (אני מכיר ראטורים עם מודם פנימי של ADSL)ואז הוא יוכל להיות בכל מקום בבית עם האינטרנט האלחוטי ולהנות...
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר בכול הקשור לראוטרים ואנטרנט זה לא התחום שלי ממש על קצה המזלג אני די מתעניין בכך לאחרונה ^^. תודה בכולאופן
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים נראה לי בצורה הזאת תבין יותר טוב בכרטיסי מסך עם חיבור אלחוטי למסך עצמו בכל מקרה, מה שהוא יצטרך לשקול, זה המרחקים שיהיו בינו לבין הראוטר, ואם יהיו קירות או קומות בדרך, כל אלו, שיקולים לדגם הראוטר.
פורסם 2008 בנובמבר 1017 שנים מחבר המלצתי לו על הNETGEAR WGR614 שיש לי הוא ירכוש מחר וירכיב נראה לי בצורה הזאת תבין יותר טוב בכרטיסי מסך עם חיבור אלחוטי למסך עצמו ומממ אקבל את זה כמחמאה
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים רצה לקבל מושג ראשוני? תעיין כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm
פורסם 2008 בנובמבר 1117 שנים או מודם סלולרי מאחת החברות, אבל קח בחשבון שזה לא לשימושאינטרנט כבד כמו שיתוף קבצים למשל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.