עבור לתוכן

WRT54GL - בעיות התנתקות,גלישה איטית וכו'

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

אני מתמודד עם בעייה שקשורה לנתב שלי כבר די הרבה זמן ולומר את האמת אני חושב שנגמרו לי העצבים ואני מרגיש שאני חייב לעשות משהו בנידון כי כבר לא ניתן להחליק על הבעייה הזו בשל הנסיבות שלי היום.

אני קניתי נתב של Linksys דגם WRT54GL לפני כחודש וחצי.

הרעיון היה שהנתב ישב אצלי (יתחבר ישירות למחשב שלי) ודודה שלי (אני גר איתה) תוכל להתחבר בכרטיס רשת אלחוטי לאותו נתב ושנוכל לגלוש ביחד משני מחשבים שונים (היינו משתמשים עד אז באותו קו וכמו קופים מוציאים אחד לשנים את האינטרנט מהשקע ומחברים את המודם אחד של השני בעמדה שלו/שלה).

בכל אופן מאז שחיברתי את הנתב יש לי רק צרות איתו.

הוא מרבה להתנתק מהרשת, בזמן הורדות הוא היה בלתי ניתן לגלישה עד שעשיתי לו RESET והגדרתי אותו מחדש או שהוא סתם לא מזיז את האינטרנט בגרוש, הוא מתנתק לפעמים מעתמו וצריך לעשות לו Connect בהגדרות הנתב, ולפחות אחת ליום אני מוציא ומכניס אותו משקע החשמל כי הוא מגיע למצב שהוא פשוט לא רוצה להתחבר בחזרה אחרי שהוא מתנתק מהרשת מעצמו.

בכל אופן אני חושב שהבנתם את הפואנטה..

ניסיתי לחפש בהרבה אתרים פיתרון ואני הגעתי למספר אפשרויות שאני לא בטוח לגביהם ולכן אני כאן..

יש אומרים שצריך לעדכן גרסה, יש כאלה שבכלל טוענים שעדיף לעשות פלאש ולהתקין DD-WRT שאני בכלל לא מבין איך עושים את זה ומפחד למען האמת..

אני אשמח לשמוע דיעות ועזרה כי אני מרגיש שאני לא עומד בזה יותר..

תודה רבה מראש ומחכה לתגובתכם! :hi:

פורסם

חסרים פרטים:

1. כבלים או ADSL? אם כבלים -- אתה מחויב בחייגן? איזה מודם יש לך -- חברה ודגם?

2. בחיבור האלחוטי -- כמה רחוק המחשב מהנתב? כמה קירות מפרידים בינכם? האם המחשב או הנתב יושבים בממ"ד או מרתף? האם הם באותה קומה?

3. כשאתה מדבר על הורדות, מדובר על תוכנות שיתוף קבצים?

פורסם
  • מחבר

חסרים פרטים:

1. כבלים או ADSL? אם כבלים -- אתה מחויב בחייגן? איזה מודם יש לך -- חברה ודגם?

2. בחיבור האלחוטי -- כמה רחוק המחשב מהנתב? כמה קירות מפרידים בינכם? האם המחשב או הנתב יושבים בממ"ד או מרתף? האם הם באותה קומה?

3. כשאתה מדבר על הורדות, מדובר על תוכנות שיתוף קבצים?

אני מחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי (מהירות 2.5) , החייגן שלי הוא Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E (TNN Networks).

המחשבים די קרובים, רק דלת וחצי פרוסדור מפריד בין השניים, אנחנו מחוברים באלחוטי.

העניין הוא שאני מתלונן לו רק על ההתנתקויות שלה, זה קורה מן הסתם אצלי וזה משפיע גם עליה.

כשאני מדבר עם הורדות אני מדבר על Utorrent, וכשאני מדבר על גלישה איטית אני מדבר על גלישה כולתת גם לאתרים ישראלים.

כמובן שזה לא תמיד איטי, אבל יש לו קריזות לפחות פעם-פעמיים ביום שאני חייב לנתק מהחשמל ולהחזיר..

פורסם

בדר"כ ממליצים על החלפת קושחה

פורסם
  • מחבר

בדר"כ ממליצים על החלפת קושחה

כן רק חבל שמעולם לא עדכנתי Firmware בנתב.. אמרו לי שאם עושים את זה לא נכון אפשר לדפוק את הנתב

פורסם

גם אני בדיוק כמוך מתלבט רק שלי יש את ה-G ולא GL אני חושב לך יש יותר סיכוי כי עליו באמת ממליצים להחליף FW.

פורסם

אני אישית ברגע שהנתב חובר אצלי לחשמל כבר צרבתי עליו גירסת TOMATO

מאז הייתי צריך לבצע אולי 4 RESTים (עובד כבר שנתיים, ולא כולל הפסקות חשמל שיש פה ושם) והוא עובד קשה רצוף (24/7 P2P ואם לא אז משחקי רשת)

הייתי מאוד ממליץ להחליף לTOMATO

(1.5/512@HOT@014GAMER)

פורסם
  • מחבר

אוקיי לפחות סגרנו את הפינה שאני לא הוזה דברים הזויים ושבאמת דברים כאלו קורים ויש לזה פיתרון..

אני רוצה להאמין שאחרי עידכון FW הכל יסתדר לטובה והבית משוגעים זה יפסיק כבר.. לפעמים אני אפילו לא מצליח להיכנס ל-Warhamer Online בגלל שהנתב עושה בעיות וצריך לעשות לו ניתוק מהחשמל בשביל שזה יסתדר.

אולי יש מישהו שיוכל להנחות אותי, אני לא רוצה לעשות משהו שאני יצטער עליו יותר מאוחר אני די חסר נסיון (למרות שיש לי הבנה טובה במחשבים בכללי).

כמו למשל מה הגרסה הכי עדכנית, לינק להורדת הגרסה ואם אפשר באמת להדריך אותי תוך כדי ההתקנה.. אני יהיה אסיר תודה!!

פורסם

לפני שאתה מתחיל לצרוב קושחה, תוודא שהבעיה היא אכן בתוכנת השיתוף.

תוריד את כמות החיבורים הבו-זמניים בתוכנת השיתוף ותראה אם תדירות

קפיאות הנתב יורדת.

פורסם
  • מחבר

אתה מציע שאני ישתמש בכמות נמוכה של חיבורים בו זמניים?

הייתי בטוח ש-3 טורנטים בו-זמנית זה לא משהו שאמור לשגע את הנתב שלי, אני גם שם יותר אבל באמת.. חייבת להיות אפשרות לפחות להוריד בכמות בסיסית של עד 3-4..

אני באמת לא מאמין שזו הבעיה..

פורסם

כמות חיבורים זה לא כמות הטורנטים

תכנס לאפשרויות ותחפש כמות חיבורים כללית וכמות לכל טורנט

תגביל את הכללית ל140

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים