פורסם 2003 ביוני 2422 שנים נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהםיש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארזקיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונהיש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקלהאם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריךהאם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארזוהאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהםיש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארזקיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונהיש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקלהאם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריךהאם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארזוהאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!א. הסמיילי הזה או ד-מימדי לא תלת...ב. לגבי הרעש אני לא יכול להגיד לך, וכמה אוויר הוא דוחף אני גם לא, אבל אני כן יכול להגיד...שזה מאוד מומלץ לשים מול הכרטיס מסך, שהוא אחד מן הגורמים שיותר פולטים חום למארז, ואם תשים את הכרטיס מולו אז האוויר החם מהכרטיס ישאב ישירות החוצה...
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים ממש לא נכון כי הוא זורק אויר לתוך המחשב..ואני יכול להגיד לך על זה שזה מזרים אוויר קר קר לתוך המחשב!!!
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים ממש לא נכון כי הוא זורק אויר לתוך המחשב..ואני יכול להגיד לך על זה שזה מזרים אוויר קר קר לתוך המחשב!!!אתה מדבר מניסיון ? והאם יש בו את האפשרות לחיבור לפאן באס ?
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים היה לי כזה וזה סתם חרתאזה לוקח אוויר חם ומוציא מהצד השני אוויר חם אחרחוץ מזה שזה בקושי עושה משהועדיף שתרכיב בתוך המארז קירור טובואם אתה רוצה לכרטיס מסך תקנה צלע קירור או משהו
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים זה שימושי רק מתחת לכרטיס מסך כדי לקחת ממנו את האויר החם וישר להוציא אותו, חוץ מזה לאוורר את המארז עצמו זה לא שווה כלום.
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים זה שימושי רק מתחת לכרטיס מסך כדי לקחת ממנו את האויר החם וישר להוציא אותו, חוץ מזה לאוורר את המארז עצמו זה לא שווה כלום.או אם יש כזה שמכניס אוויר שיזרוק על היטסינק של כרטיס מסך (כאילו..שהחלפת לו.)
פורסם 2003 ביוני 2422 שנים היה לי את זה.. וזה סתם גימיק לא יעיל, סתם תופס מקום, אקסלנט נתנו לי אחד כזה במתנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.