פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים קראתי את הביקורות, הבנצ'מרקים, ולעזאזל זה אחלה מתמודד, נכון הוא מספק את הסחורה בלי כל מיני יציאות מיוחדות, אבל המחיר זול, והביצועים שווי ערך ולפעמים אף עוברים את הג'י דרעק 3.
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים הכל תלוי בצרכים שלך.אם יש לך תקציב מוגבל שלא ניתן למתיחה עד הG3, אז לך על הכרטיס הזה.מצד שני, חסרים לו הרבה פיצ'רים (DVI...) ועל זה, אפילו הפילטרים המצוינים של הרקולס לא מסוגלים לחפות.כמו כן, אם אתה גיימר מובהק שהפרש של 10 פריימים (בין 180-190 הכוונה) יכול להרוג אותך, לך על הG3.
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים מה יש לי לעשות עם DVI?אני אקנה מסך LCD בכמה אלפי שקלים, אצבע את כולו בצבע כתום זוהר (כזה שצובעים איתו כבישים), אדביק עליו תמונה של סבתא שלי, אמסמר אותו לקיר ואחבר לDVI.But hey, it's just meבכל מקרה, יש אנשים שצריכים את זה.
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים זה השימוש היחידי של זה? אם יש לי מסך רגיל (מה השם שלו דרך אגב? הוא לא שטוח ולא LCD) של MAG אז אין טעם בDVI?
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים אני אהבתי את הכרטיס עם הכניסת video..היא אמורה להיות איכותית מאוד! (yes!)
פורסם 2001 בדצמבר 1123 שנים הממממממממכנראה שאתה צודק.עכשיו כשאני חושב על זה, זה לא יכול להיות Input, אם כבר אז זה Output...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.