עבור לתוכן

דפי אינטרנט לא עולים או עולים חלקית יתכן בעיה במודם

Featured Replies

פורסם

שלום,

דודים שלי קנו מחשב לפני כחודשיים, וכל הזמן יש להם בעיות עם האינטרנט.

הבעיה היא כזאת, בכל פעם שהם נכנסים לאנטרנט מופיעה להם הבעיה של "the page cannot be displayed" . הבעיה היא שזה לא מופיע תמיד אלא יש שעות בהן ניתן לגלוש רק בחלק מהאתרים ואני מדגיש על חלק בלבד (למשל YNET, YAHOO כל אלו לא נכנסים), הגלישה היא איטית להחריד גם באקספלורר וגם בשועל, גם כשהדף עולה רוב התמונות לא נטענותורובה הקישורים לא פועלים , כלומר שוב מופיעה השגיאה.

חשבתי אולי הבעיה היא במודם..... מה אתם אומרים??

קפצתי אתמול לעשר דקות, וראיתי בDEVICE MANAger שהDRIVER של הרשת לא מוגדר כמו שצריך, יש לידו סימן קריאה. האם זה יכול להשפיע?

יש להם מודם usb ale 130 ולא מודם רשת.

בדקתי אצלם את החייגן הכל בסדר, ההגדרות של הפיירוול טובות, הם הזמינו טכנאי שבדק את הכל לפני יומיים והוא אמר שיש פינג ומבחינת המחשב הכל תקין.

בת דודה שלי דיברה פעמיים עם בזק+בזק בין לאומי וכולם אומרים שהכל בסדר מבחינתם כנראה שהבעיה היא במחשב , כמובן שהם יגידו את זה.....

מה ניתן לעשות ?

תודה.

פורסם

המודם שיש להם הוא מודם USB ולכן סימן הקריאה ליד סימן הרשת אינו רלוונטי. בכל מקרה, הייתי מציע לפתור את בעית כרטיס הרשת על ידי התקנת DRIVER מתאים והחלפת מודם ה-USB למודם רשת.

פורסם

לפי דעתי הבעיה בבזק בן לאומי.

גם לי הייתה בעיה איתם. לבסוך אחרי כמה פעים שדיברתי איתם התמיכה הגיעה למסקנה שזה שירות ה ן safe שזה מין פיירוול בהם נותנים לך.

ניתקו לי את זה. עכשיו עובד קצת יותר טוב אבל עדיין יש בעיות כמו שאתה מתאר.

יש להם עומסים עצבניים ביותר והם לא מסתדררים עם זה (לא מגדילים רוחב פס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים