עבור לתוכן

הראוטר מאט לי את האינטרנט!!!

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט.

לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות.

אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל.

הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי.

בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר.

אבל הבעיות די מוזרות.

אני נעזר באתר הזה לבדיקה:

http://212.179.191.175/Check1.html

בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית.

דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60

אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S.

הבעיות האלו מוזרות מאוד.

דברים שהתשנו אצלי זה

1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור.

2. עדכנתי גירסא לראוטר, אני חושב שזו כנראה הבעייה אבל אני תקוע כי אין שום אפשרות להוריד גירסא לראוטר!! בדקתי את זה באתר תמיכה של 3COM

אני לא יודע מה לעשות!

גם את הביטורנט הראוטר מאט, הביטורנט לא עובר 30 כשהוא מחובר לראוטר

פורסם

איזה גרסת קושחה יש לך בנתב?

איזה מודם קבלת מהכבלים?

נסה להגדיר חייגן PPTP במקום חייגן L2TP או לחץ על ספק האינטרנט שלך שיספק לך חיבור ללא חייגן (ואז מגדירים בנתב DYNAMIC IP).

פורסם
  • מחבר

גירסא 1.3

לפני הייתה 1.2

מודם של terayon

אני ללא חייגן

פורסם

טריון הוא מודם בעיתי בעבודה מול נתבים, אני ממליץ לך על החלפה למודם אחר (מוטורולה או טומפסון לדוג')

פורסם
  • מחבר

אממ... החליפו לי רק השבוע...

אני מקווה שהם יסכימו לבוא שוב. השאלה אם זה באמת המודם.

פורסם

טריון הוא מודם בעיתי בעבודה מול נתבים, אני ממליץ לך על החלפה למודם אחר (מוטורולה או טומפסון לדוג')

לי יש בבית מודם של טריון עם חיבור ללא חייגן וראוטר של לינקסיס והכל עובד אצלי מצוין אז אני דיי חושב שהבעיה לא בטריון

פורסם

יש לי את אותו הראוטר בדיוק, עשה לי כאב ראש נוראי. יש לו בעיות עם חיבור של כבלים.

קודם כל תחליף את הטריון, אל תתבייש, באו אלי טכנאים של הוט כל יום להחליף מודם עד שנמצא אחד תקין (טומפסון)

אחר כך צריך חיבור ללא חייגן, ואני רואה שיש לך כבר.

אז תחליף מודם לטומפסון, ואל תנסה להוריד עדכוני קושחא כי ניסיתי את כולם וכולם חרטא.

ואל תנסה בכלל להתקשר לתמיכה הטכנית של 3COM כי הם לא עושים כלום, (אמרו שייתקשרו אלי וא התקשר אחרי 5 טלפונים אליהם).

בהצלחה...

פורסם

אין לו בעיות חיבור עם חיבור L2TP כבר מגרסא 1.2, PPTP וחיבור ללא חייגן נתמכו ללא בעיות מהתחלה.

אני ממליץ להתקין את הקושחה החדשה ביותר מהאתר של 3com (גרסא 1.3.0).

לי יש בבית מודם של טריון עם חיבור ללא חייגן וראוטר של לינקסיס והכל עובד אצלי מצוין אז אני דיי חושב שהבעיה לא בטריון

לא אמרתי שהוא לא עובד עם נתבים נקודה. הוא בעיתי עם נתבים וזה עובדתי, לפחות ב90 אחוז מהמקרים האלו החלפת המודם תפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

רציתי להגיד תודה :xyxthumbs:

היום היה פה טכנאי שהחליף מודם ועכשיו הכל בסדר.

הוא גם יודע על הבעייה בעצמו והוא שונא את המודמים של טריון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים