עבור לתוכן

צריך עיצה איך להתנתק מספק בזמן התחייבות ללא קנס

Featured Replies

פורסם

כבר כתבתי פה על הנוסא ועשיו הבנתי שאין לי מה לעשות רק להתנתק מ"בזק בין לאומי"

הבעיה שיש לי עוד 7 חודשים של התחייבות ולומר את האמת אם אני אצתרך לסבול את הניתוקים האלה עוד שבעה חודשים אני אאבד את השפיות

כמו שאמרתי בדקתי את זה עם חשבון של אינטרנט זהב והיה בסדר גמור

הקנס להתנתקות הוא העלות של השבעה חודשים מלאים אז אין היגיון להתנתק גם אם אני פותח חשבון חדש בזהב

:bash: זה מה שאני רוצה לעשות לכל מי שעובד בבזק בין לאומי

מה אני יכול לעשות ? תנו כיוון

• תגובות 48
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור אחד שהתנתק מברק עקב חסימת פורטים והקנס הושב לו, אנסה לעזור.

למה אתה בטוח שהבעיה בבב"ל? מה התמיכה שלהם אומרת לך? באיזה אופן אתה משלם להם(אשראי, הוראת קבע)?

פורסם

הפתרון היחיד - להציק לתמיכה שלהם ללא הפסקה, כדי שיפתרו לך את התקלה. ברגע שהם אומרים שאין להם איך לעזור לך, לדרוש ניתוק ללא קנס על כך שאינם מסוגלים לעמוד בהתחייבות שלהם.

פורסם

^^^ זה לא הפיתרון היחיד, ולפעמים זה אפילו לא פיתרון. הם יכולים לטעון שהבעיה במחשב שלו/בתשתית ולסרב לנתק ללא קנס.

פורסם
  • מחבר

סליחה: לא נתתי מספיק פרטים

אז ככה - אני ב-5 מגה משלם 64.9 לחודש ויש לי ניתוקים במשחקי רשת (בטלפילד 2 + קוונטר סטרריק )

דברתי עם התומכים ושרות הלקוחות והם טועני שככה זה עובד שיש עומס

הם מציעים לי חבילת גיימר שתקפיץ לי את המחיר ב-50 שקל

מה שמעצבן שבאינטרנט זהב בחבילה של 1.5 מגה אין שם ניתוקים הפינג גבווהה יותר ב-10 אבל זה לא משמעותי בכלל עובד מעולה, הכל רץ, ממש טוב לי , אני רק מדגיש שאם זה רוב הזמן עובד ככה הזהב אני אהיה שמח עד השמיים

דברתי עם זהב הם מציעים לי חבילה 5 מגה ב-55 שקל שזה גם יותר זול עם התחייבות לחצי שנה

אהה בקשר לבעיות במחשב אני טכנאי מחשבים שבוע שעבר פרמתתי את המחשב לבדיקה והתקנתי רק את המחשק כדי לבדוק שזה לא תוכנה שמפריעה

בקיצר הם אומרים ככה זה

פורסם

תוריד מהירות

תרד ל4 ותראה אם יש ניתוקים

אם לא תרד ל2.5 תוודר שאתה על אותה המהירות גם בבזק וגם אצל הספקית שלך

אם יש לך תחליף פילטרים תראה אם זה עוזר לפני הכול ....

פורסם

^^^ זה לא הפיתרון היחיד, ולפעמים זה אפילו לא פיתרון. הם יכולים לטעון שהבעיה במחשב שלו/בתשתית ולסרב לנתק ללא קנס.

הטיעון צריך להיות שכשהוא מחובר באותו מחשב ואותה תשתית לספק אחר, אין לו שום בעיות. בגלל זה טוב שהוא ביצע את הבדיקה הזו.

בסופו של דבר, זה באמת לא משנה. מה שמשנה זה רק התעקשות. ככה זה במדינתנו ואין מה לעשות.

פורסם

פותח הת'ראד - לא אמרת באיזה אופן אתה משלם.

דבר נוסף - מניסיון שלי, בזק בין לאומי הם היחידים שנותרו בסדר מבין הספקיות(אני כרגע איתם ואין לי בעיות). מברק ברחתי לאחר האיחוד עם נטוויז'ן בעיקבות חסימת פורטים על ימין ועל שמאל. עם אינטרנט זהב(סמייל) יש לי ניסיון רע עוד מימי מודם החיוג. תראה גם שרשור של הימים האחרונים בו רבים מתלוננים על איטיות. כמו כן, הבעלים שלהם הוא מבעלי חוות מזור המייצאת קופים לניסויים, שזו לדעתי סיבה מספיק טובה בפני עצמה לא להתחבר אליהם. 012 עכשיו חלק מאינטרנט זהב לכן כל הנאמר לעיל תקף גם אליהם.

אני מציע לך לפני שאתה מתנתק מבב"ל לנסות לפתור איתם את העניין כי האלטרנטיבות הקיימות גרועות בהרבה.

הטיעון צריך להיות שכשהוא מחובר באותו מחשב ואותה תשתית לספק אחר, אין לו שום בעיות. בגלל זה טוב שהוא ביצע את הבדיקה הזו.

בסופו של דבר, זה באמת לא משנה. מה שמשנה זה רק התעקשות. ככה זה במדינתנו ואין מה לעשות.

לא התכוונתי לטיב ההוכחה עצמה, אלא מה צריך לעשות איתה. הוא יכול להתקשר ולצעוק עד מחר שהם לא בסדר, אבל אם הוא רוצה שלא יגבו קנס צריך לפעול טיפה אחרת(אלא אם יש לו מזל והוא נופל על נציג נחמד במיוחד). ברגע שפותח הת'ראד ירשום איך הוא משלם להם, אני אפרט על ההליך עצמו(שדורש גם הרבה פחות אנרגיה מלהתקשר ולשגע אותם).

פורסם
  • מחבר

אני משלם בהוראת כבע

כן גם לי היה ניסיון לא נחמד עם ברק\נטוויז'ן בגלל זה אני לא פניתי אלהם בכלל (נסיון בעבודה לא פרתי שלי )

אבל אחי בזהב וידידה טובה והם אומרים שרוב הזמן בסדר

כן אני יודע שפעם זהב היו לא משהו אבל נראה שהיום הם עושים מאמץ לשפר

חוץ מזה הניתוקים הניתוקים האלה משגעים אותי לגמרי ולא מקובל עלי

אהה שחתי לומר גם חבר שלי אצלם ויש לו אותם העיות + תכנאים בעבודה יש את הבעיה של ניתוקים הם לא הבינו למה עד שלא שאלתי אותם אם יש להם

כנראה אני היחיד שיש לו את הזמן לבדוק

מה שאני חושב זה : לקוחות לא צריכים לקבל את זה ככה בגלל שחברה שתפסה אותם בהתחיבות אומרת ככה זה ואין לך מה לעשות בקשר לזה

אני הכנסתי לפחות 100 עם המלצה שלי שהם הכי טובים יש לכם מוסג כמה זה מרגיש רע לדעת שהתעתי אותם[br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 18:13:22

100 :הכוונה ל-100 לקוחות שהתחברו לבזק בין לאומי בגלל המלצה שלי

סליחה על כל הטעויות כתיב

פורסם

אם אתה משלם בהוראת קבע זה ממש פשוט. אתה מרים טלפון לבנק ומבטל את הוראת הקבע - מתבצע מיידית.

עכשיו אתה שולח פקס לבב"ל ובו אתה כותב שאתה מתנתק מהם עקב אי עמידה בחוזה מצידם - התנתקויות חוזרות ונשנות ללא יכולת של התמיכה הטכנית לפתור זאת.(תוסיף תאריכים בהם דיברת עם התמיכה הטכנית ותציין שהם אמרו לך שזה מה שיש). תכתוב שהיות והם אלו שלא עמדו בהסכם ההתקשרות, אינך רואה את עצמך מחויב אליהם ועל כן אין עליך לשלם קנס. תציין שביטלת את הוראת הקבע בבנק ואת התשלום היחסי עבור החודש הנוכחי אתה תשלם בחשבונית תשלום שהם ישלחו לך.

במצב זה, לא יכולים לגבות ממך אגורה בניגוד לרצונך. במידה ויהיו להם טענות כלשהן הן יוכלו להפנותן לבית המשפט. היות ובמקרה זה די ברור שהצדק עימך(אם מה שאתה מתאר אכן אמת), הם ככל הנראה לא יטרחו לעשות זאת. גם אם כן, אתה תנצח.

בסופו של דבר, בעקבות הפקס, לדעתי יתקשרו אליך ויפתרו לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

כנקרה שזה הפיתרון

מקווה להספיק לעשות את זה תוך יום יומיים

פורסם
  • מחבר

הינה עידקון

דברתי עם קשרי לקוחות של בזק בין לאומי להם רצו שאני אבדוק את החיבור שלי עם נציג טכני בכיר

טוב אז עשינו את זה אתמול עם החשבון שלי וחשבון גימר ובכול זאת היה לי ניתוקים

אז לפני שעה התקשרה שני מקישרי לקוחות בבזק בין לאומי ואומרת לי שהיא הבינה שלא עזר ושאין להם פיתרון בשבלי אמה שאני יכול לעשות זה להעביר את החשבון שלי למשהו אחר או להקפיא אותו לשלושה חודשים

אחרי כל זה שהבתיחו לי שיהיה אפשרות שינתקו אותי היא אפילו לא מזקירה את זה

מה הזמן שלי לא חשוב אין לי ערך

שהייתה אומרת מההתחלה ככה לא הייתי עושה את כל התהליך הזה עם התומכים

אני מאבד את השפיות נשבע לכם

פורסם

אתה מחובר ב ADSL?

פורסם
  • מחבר

כן

למה אתה שואל

פורסם

תיתן להם למרוח אותך, הם ימרחו אותך. אין פה חכמות.

אתה זה שצריך להגיד להם שהפתרון שלהם לא מקובל עליך ושאתה דורש ניתוק מיד, ללא קנס.

מה עם ביטול הוראת הקבע? עשית את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים