פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים שלוםהזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי.השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה?או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו..תודה
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים כל לוח אם בשנים האחרונות מגיע עם כרטיס רשת מובנה כסטנדרט, אבל אם אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי אז רוב הסיכויים שתצטרך לרכוש אותו בנפרד.
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר כל לוח אם בשנים האחרונות מגיע עם כרטיס רשת מובנה כסטנדרט, אבל אם אתה צריך כרטיס רשת אלחוטי אז רוב הסיכויים שתצטרך לרכוש אותו בנפרד.Gigabyte GA-EP45-DS3 P45 Chipsetזה הלוח
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים אם אתה רוצה לחבר את המחשב לרשת בצורה אלחוטית, אתה צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI/USB.
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים אין שום צורך לצטט תגובה מעליך.כפי שאפשר לראות באתר היצרן יש לך אפילו שתי כרטיסי רשת.אם אתה מעוניין בחיבור אלחוטי אתה צריך לרכוש ציוד בנפרד כמו שQttP ציין.
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים כרטיס מעולה.אריק, אבן כליה, יכול לתת לך דעה עליו כי הוא משתמש בו אם זיכרוני לא מטעה אותי.
פורסם 2008 בנובמבר 917 שנים מחבר תיהיה בעיה לחבר אותו לבד? רק לחבר את זה והוא יזוהה? אה ועוד משהו, ABIT AirPace בעל חיבור PCI-EXPRESS X1 בסוף אין אותו בFOXPC, ישלמישהו חנות אחרת שאפשר למצוא אותו? תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.