עבור לתוכן

Antec 300 Vs CoolerMaster 690

Featured Replies

פורסם

איזה מארז עדיף?

מה שחשוב לי זה:

1) שקט שקט שקט שקט שקט!

2) קר קר קר קר קר קר!

לשימוש במשחקים כבדים, וללא OC !

ועוד שאלה, ב-750, 800 שקל איזה מארז (שמגיע כבר עם ספק וכלול במחיר) הכי טוב אני יכול להשיג?

פורסם

אף אחד מהם לא יהיה באמת באמת שקט ברמות שככל הנראה אתה מחפש.

אם אתה רוצה משהו באמת שקט זה P182 שעולה כ-750 ש"ח ומגיע ללא ספק.

התקציב של כ-400 ש"ח למארז CM590/690 יהיו הפיתרון הכי טוב שקיים.

בכל אופן הוסף את התקציב שלך לספק+מארז לכותרת וכמובן ציין שאתה מעוניין בספק ומארז בתקציב

פורסם

בתור בעלים של ANTEC 300 אני יכול להעיד שהוא שקט. אני לא שומע בכלל שהמחשב עובד והסימן היחיד שמצביע על כך זה הלד הכחול על המארז.

הוספתי לו שני מאווררי 120מ"מ מקדימה 1000 RPM של ARCTIC COOLING והם עושים ממש מעט רעש של זרימת אויר (לפני שסוגרים עליהם עם הכיסוי חזית) בגלל מעבר האויר דרך הכוורת הזו שהמאווררים מותקנים עליה (ANTEC יכלו לפתור את זה בקלות על ידי תכנון כוורת מרווחת יותר או אפילו לוותר על הכוורת בכלל ולהשאיר את זה פשוט פתוח), אבל רעש זה מבוטל כאשר הרשת סינון סוגרת על המארז בגלל שהיא מוסיפה התנגדות לזרימת האוויר שכתוצאה מכך מאטה את מהירות המאוורר - וכך מבטלת את הרעש.

אבל, ופה יש אבל גדול -

הייתי הולך על ה CM690 בדיעבד. הם נמכרים באותו מחיר וה COOLER MASTER נותן הרבה יותר בשביל הכסף שלך. מארז יותר מרווח, קליפסים לכוננים במקום ברגים והוא יותר מאוורר מה ANTEC (וה ANTEC גם ככה מאוורר בטירוף).

עוד פיצ'ר נחמד שאהבתי ב CM - אפשר להתקין את הספק הפוך ולתת לו "לנשום" אוויר קריר ישירות מחוץ למארז ובכך לנתק אותו מכל קשר לאויר החם שיש בתוך המארז.

נ.ב - ה CM690 עולה 330 ש"ח ב KSP.

פורסם

גם לי יש את ה-300 ואני מאוד מרוצה אבל עדיין זה לא מה שהיתי מגדיר כמארז מאוד מאוד שקט

פורסם

הוספת לו מאווררים כלשהם מלבד המאווררים שהוא מגיע איתם ? אם כן איזה ?

ואני רואה שגם לך יש ה FREEZER למעבד, על כמה RPM קבעת אותו ?

אני פשוט רוצה להתייעץ (או לייעץ) עם אחרים שיש להם את אותו מארז ולשמוע איך הם סידרו את הקירור בו..

כי הייתי צריך לעשות לא מעט טריקים כדי לקבל ממנו שקט מוחלט (טוב נו, כמעט.. ::)). לדוגמא, המאוורר העליון של 140מ"מ עשה לי ויברציות כאלו (אין לי מושג למה) ממש ממש חלשות אבל כשהולכים לישון פתאום שומעים כל דבר הכי קטן שזז. ישבתי על זה המון זמן וניסיתי כל מיני דרכים עד שבסוף פתרתי את זה על ידי כך שהושבתי אותו על שייבות רכות מגומי במקום שייתחבר ישירות לפח המארז - הרעש והרעידות ירדו לאפס.

את המאוורר 120 האחורי החלפי במאוורר 120מ"מ של ARCTIC COOLING שיושב גם הוא על מבודדי גומי :

http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=101&data=2&disc=

שני מאווררים מקדימה - אחד ה TRIO שבא מאחורה על הרמה הכי נמוכה ועוד אחד של AC על 1000 RPM .

את הפריזר גם קבעתי על 1000 (כל המאווררים במארז קבועים על 1000) וככה השגתי שקט כמעט מוחלט מהמארז אך עדיין אני שומר על טמפ' נמוכות לכל הרכיבים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים