פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים איזה מזל, מצאתי בסניף באג עותק אחרון... אני אתקין את המשחק ואחזור בקרוב לרשמים.
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים בל זה משחק שאין לו כל משמעות ואני מקווה שיצאו משחקים עם משמעות טובה ומרתקת כמו קרייסיס משחק על רמה!! :lol: אתה ציני, כן?
פורסם 2008 בדצמבר 1116 שנים באתר הזה - http://l4dmods.com/הקהילה נראית מבטיחה וחרוצה, לא אתפלא אם נראה משם כמה תוספות איכותיות.
פורסם 2008 בדצמבר 1416 שנים אני מנסה להריץ את המשחק והוא לא מציג לי כלום על המסך כותב OUT OF FRICUENCY משו כזה ואחרי 20 שניות מתכבה כשאני חוזר לוונדוס המסך נדלק מה הבעיה ? ויש לי CRTאני לא מצליח לשחק נראה לי בעיה של קצב רענון איך מסדרים את זה?
פורסם 2009 בינואר 216 שנים כן אני יודע. נכנסתי פעם לאיזה משחק של PRO.. לפני שיצאנו מהחדר המאובטח, הם שואלים אותי האם אני PRO? אמרתי להם שאני קצת מתחיל כזה.. אז לצאת מהמשחק? אמרו לי.. רק אל תירה בנו וננצח. נפלתי!
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אותי כמעט העיפו מהמשחק בגלל שבטעות פגעתי במישהו... או שזה, או שאני עד כדי כך גרוע במשחק עם ההאנטר
פורסם 2009 בינואר 316 שנים הרובה צלפים באמת מעפן, לא מצאתי אליו שימוש... אני אוהב להשתמש בשני אקדחים. פשוט לרסס בלי סוף הנשק השני שאני אוהב זה ה auto shotgun. גם הוא מחסל את הזומבים בלי חשבון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.